Noutăţi în rândul echipelor de fotbal din zona Câmpinei

Sport (Categoria articolului)

Chiar dacă vremea nu prea îmbie la fotbal, totuşi, conducerile cluburilor din zona Câmpina conturează programul de pregătire în vederea reluării sezonului competiţional. Am făcut astăzi un tur al echipelor din zona Câmpina şi vă prezentăm principalele noutăţi, precum şi data la care fiecare echipă în parte își va relua pregătirile.

Sportul Câmpina - începe pregătirile duminică, 8 ianuarie, cu un meci amical
Sportul Câmpina, locul 6 în Liga B Prahova, Seria Câmpina, se dovedeşte a fi cea mai grăbită dintre echipele din zonă. Formaţia antrenată în tur de Andrei Ionescu şi Philip Basma, şi coordonată de Mărgărint Ciobotaru se va reuni duminică, 8 ianuarie, atunci când de la ora 11.00, pe stadionul 'Rafinăriei' din Câmpina va întâlni într-un meci amical formaţia Unirea Călineşti. La nivelul lotului de jucători, singurele certitudini ale momentului sunt readucerea lui Ţigănuş şi Coman, ambii legitimaţi până acum la Tricolorul Breaza.

Muntenii Câmpina - pusă pe fapte mari
Înfiinţată în vara anului trecut, Muntenii Câmpina ocupă un onorant loc 7 în Seria Câmpina a Ligii B Prahova. Echipa care îşi dispută meciurile de pe teren propriu pe sinteticul de la Căminul Petrol este pregătită de antrenorul Gabriel Tismănaru şi coordonator Geremio Dinică. S-a fixat data reluării pregătirilor - 21 ianuarie şi se anunţă şi o serie de transferuri importante, dar până la definitivarea acestora se păstrează o discreţie firească. Bineînţeles, până la data reunirii lotului vor fi stabilite şi primele meciuri de verificare, în principiu, dorindu-se câte un joc amical în fiecare week-end, dar programul va fi definitivat în perioada următoare.

FC Băneşti - fără cantonament în această iarnă
Echipa pregătită de Marius Vişan iernează pe ultima treaptă a podiumului Ligii A, iar conducerea tehnică şi administrativă a clubului a stabilit ca reluarea pregătirilor să înceapă pe 21 ianuarie. Din punct de vedere al programului de pregătire, aproape cert nu se va mai face un cantonament, preferându-se un număr mai mare de antrenamente la propria bază. Lotul de jucători a suferit o serie de modificări, iar în zilele următoare vor mai fi şi alte schimbări. În acest moment cert este că Pantilimonescu s-a întors la Păuleşti, în vreme ce sub comanda lui Vişan se vor afla din această iarnă trei foşti echipieri de la Breaza - Iscru, Neagu şi Soreanu. Pe lista adversarilor pentru jocuri amicale se află şi două echipe din Liga a 3-a, Olimpia Rm. Sărat şi Petrolistul Boldeşti.

CS Cornu - în căutarea unei soluţii pentru banca tehnică
CS Cornu se va reuni pe 17 ianuarie, la ora 17.00, la baza sportivă proprie. Ocupantă a locului 4 în Liga A, CS Cornu are o mare problemă de rezolvat până la reluarea pregătirilor - găsirea unei soluţii pentru banca tehnică, în condiţiile în care Mihai Dinu şi-a perfectat înţelegerea până în vară cu şcoala de fotbal Wospac Academy, din Palestina. Până la stabilirea unui nou tehnician, eventualele transferuri sunt în impas, cel mai aproape transfer de a fi cert fiind cel al lui Amariei, la Astra II Ploieşti.

Tricolorul Breaza - se reuneşte pe 14 ianuarie
Prima parte a campionatului nu a fost prea promiţătoare pentru gruparea brezeană, care ocupă în momentul de faţă locul 11 în Liga A. Tricolorul se confruntă cu o serie de probleme legate de asigurarea finanţării, motiv pentru care mai mulți jucători au şi părăsit deja gruparea antrenată de Florin Stăncioiu. Deocamdată, singura certitudine este data reluării pregătirilor - sâmbătă, 14 ianuarie, la terenul din Parcul Brâncoveanu.

AFC Brebu - speră într-un retur mai bun
Locul 12 ocupat de AFC Brebu la jumătatea campionatului Ligii A nu este prea mulţumitor, antrenorul Robert Săvulescu declarând că 'vom aduce o serie de jucători şi vom încerca să disputăm cât mai multe meciuri amicale, astfel încât returul să fie unul mai bun pentru noi'. Brebenii se vor reuni pe 21 ianuarie, la baza sportivă proprie, iar printre lucrurile sigure în acest moment se numără amicalul cu CSO Plopeni, din 7 februarie, care va avea loc la Brebu.

AS Tufeni se retrage din campionat!
AS Tufeni pare a trece prin cea mai puţin fastă perioadă a activităţii sale. Giani Chiotoroiu şi Dan Enescu au anunţat că nu mai pot susţine din punct de vedere financiar activitatea echipei. În aceste condiţii, antrenorul Costin Plăvache a fost informat de cea mai mare parte a jucătorilor că poartă deja discuţii pentru a trece la alte echipe. În momentul de faţă nu se ştie dacă AS Tufeni se va mai reuni şi va mai continua competiţia. O discuţie hotărâtoare are loc chiar în această seară, preşedintele Giani Chiotoroiu întâlnindu-se cu mai mulţi iubitori ai fotbalului local, discutându-se posibilitatea ca activitatea să continue cu echipa de juniori pregătită de Robert Stoica, urmând ca în vară să se ia o decizie finală. În urma discuţiei din această seară, preşedintele Giani Chiotoroiu a anunţat retragerea echipei din campionat!

5019 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1826 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2130 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

1698 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1448 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.