Câmpinenii de la Lido, pe podiumul penultimei etape a Campionatului Naţional de Motocros

Sport (Categoria articolului)

La Odorheiu Secuiesc a avut loc sâmbătă, 16 septembrie, penultima etapă a Campionatului Naţional de Motocros, competiţie la care au fost prezenţi şi doi sportivi legitimaţi la CS Lido Câmpina - Marcel Vişoiu şi Sebastian Strechioiu. De asemenea, preşedintele acestui club, fostul multiplu campion Cătălin Duţă, a îndeplinit funcţia de preşedintele al juriului la această etapă.

Ambii sportivi câmpineni au concurat la categoria veterani MX 1 şi s-au duelat pentru locurile de pe podium. Marcel Vişoiu şi Sebastian Strechioiu şi-au împărţit locurile doi şi trei în cele două manşe ale cursei, la final, Vişoiu clasându-se pe locul al doilea, iar Strechioiu pe poziţia a treia. Festivitatea de premiere la această categorie a fost oficiată chiar de Cătălin Duţă, iar cei doi câmpineni au fost devansaţi de Zoltan Fazekaş, care timp de peste 10 ani a fost legitimat tot la clubul câmpinean Lido.
Ultima etapă a Campionatului Naţional de Motocros va avea loc pe 30 septembrie, pe circuitul din localitatea Lazarea - Harghita, ambii sportivi câmpineni având şanse la o clasare pe podium în clasamentul final.

5923 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • tzane 17.09.2017 12:24 Felicitari Marcos! Cat mai multe podiumuri!

Sport

383 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

448 vizualizari
27 mar. 2024 07:57

Sportivii de la Barracuda Câmpina au participat cu rezultate bune la competiția ”Ivanofeia”, la Salonic

Salonic este oraș care te îndeamnă să te plimbi în fiecare moment. În acest superb oraș cu o moștenire multietnică destul de mare, influențată de diferitele civilizații care și-au pus amprenta asupra Salonicului, sportivii noștri, împreună cu cei de la Palatul Copiilor Constanța, au participat la Competiția Internațională de înot "Ivanofeia", desfășurată week-end-ul trecut, a fost un concurs la care au fost prezenți peste 700 de înotători din Grecia, Macedonia, Moldova, Cipru și, nu în ultimul rând, din România.

Alte stiri recente

24 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Gropa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

508 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

1 comentarii

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.