Colegiul "Grigorescu" Câmpina a câștigat a XXIV-a a ediție a Memorialului "Mihai Pastor", la baschet

Sport (Categoria articolului)

Memorialul "Mihai Pastor" la baschet este una dintre puținele competiții sportive din Câmpina, care reușește să se mențină, ajungând în acest an la ediția a XXIV-a. Așa cum s-a întâmplat destul de des în ultimii ani, echipele Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" au câștigat competiția atât de feminin, cât și la masculin.

Ideea acestei competiții este frumoasă și generoasă, dar, din păcate, de la an la an, parcă scad entuziasmul și calitatea spectacolului sportiv. Iar sala de sport a Liceului Tehnologic Energetic tot așteaptă mult promisa renovare...
Dincolo de aceste considerații, copiii care au venit în zi de sărbătoare la această competiție s-au bucurat de evenimentul în sine, iar rezultatele înregistrate sunt următoarele:
Feminin
Liceul Energetic - Liceul "Istrati" 3-2
Colegiul "Grigorescu" - Liceul Energetic 20-0
Colegiul "Grigorescu" - Liceul "Istrati" 18-8
Masculin
Colegiul "Grigorescu" - Liceul "Istrati" 20-5
Liceul Energetic - Colegiul Forestier 12-19
Colegiul Forestier - Liceul Mecanic 28-0
Liceul Energetic - Liceul Mecanic 22-9
Finala mică: Liceul Energetic - Liceul "Istrati" 19-13
Finala: Colegiul "Grigorescu" - Colegiul Forestier 37-7
La festivitatea de premiere au participat directorul Liceului Energetic - prof. Stan Sârbu și primarul municipiului Câmpina - Horia Tiseanu. Competiția a fost finanțată de la bugetul local și susținută de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Prahova. Precizăm că din acest an școlar Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" se numește Liceul Tehnologic "Constantin Istrati".

8375 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1330 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.

Alte stiri recente

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1210 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.