Colegiul "Grigorescu" Câmpina a câștigat a XXIV-a a ediție a Memorialului "Mihai Pastor", la baschet

Sport (Categoria articolului)

Memorialul "Mihai Pastor" la baschet este una dintre puținele competiții sportive din Câmpina, care reușește să se mențină, ajungând în acest an la ediția a XXIV-a. Așa cum s-a întâmplat destul de des în ultimii ani, echipele Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" au câștigat competiția atât de feminin, cât și la masculin.

Ideea acestei competiții este frumoasă și generoasă, dar, din păcate, de la an la an, parcă scad entuziasmul și calitatea spectacolului sportiv. Iar sala de sport a Liceului Tehnologic Energetic tot așteaptă mult promisa renovare...
Dincolo de aceste considerații, copiii care au venit în zi de sărbătoare la această competiție s-au bucurat de evenimentul în sine, iar rezultatele înregistrate sunt următoarele:
Feminin
Liceul Energetic - Liceul "Istrati" 3-2
Colegiul "Grigorescu" - Liceul Energetic 20-0
Colegiul "Grigorescu" - Liceul "Istrati" 18-8
Masculin
Colegiul "Grigorescu" - Liceul "Istrati" 20-5
Liceul Energetic - Colegiul Forestier 12-19
Colegiul Forestier - Liceul Mecanic 28-0
Liceul Energetic - Liceul Mecanic 22-9
Finala mică: Liceul Energetic - Liceul "Istrati" 19-13
Finala: Colegiul "Grigorescu" - Colegiul Forestier 37-7
La festivitatea de premiere au participat directorul Liceului Energetic - prof. Stan Sârbu și primarul municipiului Câmpina - Horia Tiseanu. Competiția a fost finanțată de la bugetul local și susținută de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Prahova. Precizăm că din acest an școlar Colegiul Tehnic "Constantin Istrati" se numește Liceul Tehnologic "Constantin Istrati".

5728 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

48 vizualizari
16 nov. 2018 23:01

Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal, fete

Gimnaziada este echivalentul Olimpiadei Sportului Școlar, dar numai la nivelul învățământului gimnazial. Joi, 15 noiembrie, sala de sport a Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina a găzduit faza zonală a Gimnaziadei la handbal feminin, la care au participat echipe reprezentând Școala Liliești, Școala Scorțeni, Liceul "Aurel Vlaicu" Breaza, Liceul Teoretic Filipeștii de Pădure și Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" Câmpina.

2274 vizualizari
14 nov. 2018 17:00

Liga A Prahova, etapa a 14-a. Avancronici

Turul Ligii A Prahova se apropie cu pași repezi de final, la sfârșitul acestei săptămâni fiind programată penultima etapă a turului, etapa a 14-a. Iată programul rundei, cu scurte avancronici și cu delegările arbitrilor și observatorilor:

Alte stiri recente

366 vizualizari
16 nov. 2018 22:14

Tineri din Polonia, Slovacia, Estonia, Bulgaria și România s-au întâlnit la Câmpina pentru a dezbate probleme ecologice

Asociația Together din Câmpina derulează în aceste zile, în localitatea noastră, un proiect în cadrul programului Erasmus Plus, finanțat de Uniunea Europeană, în care se dezbat probleme legate de ecologie, protecția mediului și reciclarea deșeurilor.

2127 vizualizari
16 nov. 2018 18:12

Tineri cu cariere de succes le-au vorbit elevilor de la Colegiul "Grigorescu" din Câmpina despre leadership și orientare profesională

"Discover yourself" s-a numit acțiunea desfășurată joi, 15 noiembrie, la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina, acolo unde trei tineri cu cariere de succes le-au vorbit elevilor de la cea mai prestigioasă unitate de învățământ din municipiu despre leadership și despre orientarea profesională.