Premieră în sportul românesc. Doi tineri din Brebu, medaliaţi cu bronz la Campionatul European de Sanie pentru Juniori

Sport (Categoria articolului)

Sporturile de iarnă sunt văduvite în ţara noastră de o bază materială pe măsura talentului demonstrat în competiţii internaţionale de tot mai mulţi sportivi. Doi tineri din Brebu, Marian Gâtlan şi Flavius Crăciun, legitimaţi la CSO Sinaia, membri ai lotului naţional de sanie, s-au clasat sâmbătă pe locul al treilea la Campionatul European de Sanie pentru Juniori, desfăşurat în Germania, în localitatea Winterberg.

Este o premieră pentru sportul românesc, fiind prima medalie europeană obţinută la nivel de juniori în această disciplină sportivă în care România nu are practic o pistă de concurs! Marian Gâtlan şi Flavius Crăciun sunt antrenaţi de Alexandru Comşa, iar cele mai bune performanţe ale lor de până acum erau un loc doi în cadrul unei etape a Campionatului Mondial de Juniori, la Calgary-Canada, precum şi un loc  6, cu echipa, la Jocurile Olimpice pentru Tineret din Norvegia, ambele rezultate notabile fiind realizate în anul 2016.
Acum, Marian Gâtlan şi Flavius Crăciun au reuşit o performanță extraordinară, câştigând medalia de bronz în proba de dublu sanie la Winterberg.

6550 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

111 vizualizari
18 apr. 2024 18:33

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 25-a din Liga A Prahova. Derby-ul rundei este la Câmpina, unde vine liderul CSO Băicoi. Iată programul și delegările:

681 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

Alte stiri recente

558 vizualizari
18 apr. 2024 12:17

Paradoxul de la Câmpina: mai mulți alegători decât populație!

Biroul Electoral Câmpina și-a intrat deja în pâine, dând deja primele dispoziții. Una dintre acestea se referă la numărul oficial de alegători, așa cum a rezultat el din Registrul electoral.

249 vizualizari
18 apr. 2024 11:14

În primul trimestru din 2024, câmpinenii au plătit impozite de aproape 10 milioane lei

31 martie a fost primul termen de plată pentru impozitele locale, atât pentru persoanele fizice, cât și pentru cele juridice. În plus, cei care și-au achitat integral obligațiile fiscale au beneficiat de o reducere de 10%.