CONTACT

Premii pentru câmpinenii Cătălin Duţă şi Sebastian Strechioiu la Gala Campionilor, organizată de Federaţia Română de Motociclism

- Sport -

Premii pentru câmpinenii Cătălin Duţă şi Sebastian Strechioiu la Gala Campionilor, organizată de Federaţia Română de Motociclism

La Auditorium Pallady, din Bucureşti, a avut loc sâmbătă seară Gala Campionilor, organizată de Federaţia Română de Motociclism, prilej de a premia pe cei care au ocupat primele trei locuri în toate întrecerile organizate de Federaţie, dar şi la Cupa Europei la hard enduro şi Campionatul Est-European (fost Balcanic). De asemenea, ceremonia a marcat aniversarea a 90 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Române de Motociclism, una dintre cele mai vechi federaţii din cadrul FIM (Federaţiei Internaţionale de Motociclism).

Câmpina a avut doi premiaţi în cadrul acestei gale cu totul şi cu totul speciale: Sebastian Strechioiu - locul III la clasa veterani I, şi Cătălin Duţă - medalie aniversară cu ocazia împlinirii a 90 de ani de la înfiinţarea federaţiei. O astfel de medalie au primit toţi membrii Biroului Federal al FRM, Cătălin Duţă fiind şeful Comisiei de Motocros şi vicepreşedinte al FRM. Atât Cătălin Duţă, în calitate de preşedinte, cât şi Sebastian Strechioiu, ca sportiv, reprezintă clubul Lido Câmpina, un club care anul acesta a împlinit 25 de ani de existenţă. De asemenea, Cătălin Duţă a oficiat festivitatea de premiere la Campionatul Naţional de Motocros pe echipe şi la Cupa FRM.
Ar mai fi de remarcat că la categoria veterani I, unde Sebastian Strechioiu s-a clasat pe locul al III-lea, primul loc şi titlul de campion naţional i-a revenit lui Zoltan Fazekaş, care a activat în anii trecuţi şi el pentru clubul Lido Câmpina. De altfel, Fazekaş a fost în anul 2006 cel mai bun sportiv al Câmpinei, cucerind titlurile de vicecampion european la supermoto şi campion balcanic, La Cupa Europei, la hard enduro, locul al II-lea a fost ocupat de Alexandru Dumitrescu, acum la Ştiinţa Bucureşti, dar care a început motocrosul la clubul Lido Câmpina, avându-l ca antrenor chiar pe Cătălin Duţă.
De asemenea, de-a lungul acestui sezon, pentru MC Lido Câmpina au mai evoluat: Cristian Gârju - locul 4, clasa 85cmc; Marcel Vişoiu - locul 5, veterani I, Bogdan Diaconu, Mihai Alexandru, Adrian Badea - categoria MX1 amatori; Constantin Dobre - categoria MX2, amatori.
Imediat după Gala Campionilor, a avut loc o şedinţă a Biroului Federal al FRM, în care s-a stabilit data Adunării Generale, programată pentru 26 februarie 2018.


02 Dec 2017 22:27 7410 vizualizari


Comentarii






Vremea
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
189 vizualizari 08 May 2024 19:11 Handbal feminin, junioare III. Tonus București – CS Câmpina 31-35

Handbal feminin, junioare III. Tonus București – CS Câmpina 31-35

În penultima etapă a Campionatului Națioanl de Handbal Feminin pentru juniori III, Grupa Speranța 2, CS Câmpina a obținut o nouă victorie. Fetele lui Daniel Vasile au învins echipa Tonus București cu scorul de 35-31, după ce la pauză tabela de marcaj arăta un scor egal, 15-15.

citeste mai mult
658 vizualizari 07 May 2024 20:20 Liga A Prahova. CS Câmpina - FC Bănești 0-0

Liga A Prahova. CS Câmpina - FC Bănești 0-0

Așteptat ca un derby local, jocul dintre CS Câmpina și FC Bănești a reprezentat o anihilare reciprocă, ceel două formații demonstrând de ce sunt vecine de clasament.

citeste mai mult
550 vizualizari 07 May 2024 19:58 Liga A Prahova, etapa a 28-a. Rezultate, clasament și programul rundei viitoare

Liga A Prahova, etapa a 28-a. Rezultate, clasament și programul rundei viitoare

Marți după-amiază au avut loc cele mai multe partide din cadrul etapei a 28-a din Liga A. Ultimul joc va avea loc miercuri după-amiază. Iată rezultatele înregistrate până acum, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
1969 vizualizari 06 May 2024 11:41 Liga A Prahova, etapa a 28-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 28-a. Programul și delegările

Marți și miercuri sunt programate jocurile etapei a 28-a din Liga A Prahova, la fotbal, competiție care se apropie cu pași repezi de fluierul final. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV