Circulație îngreunată la intrarea în Poiana Câmpina. Zona de sub podul de cale ferată este inundată

Social (Categoria articolului)

UPDATE - Tot în Poiana Câmpina, în satul Bobolia, un bărbat de 65 de ani a fost luat de viitură. A fost găsit în urma unei intervenții a pompierilor militari. Potrivit ISU Prahova, bărbatul este conștient și este asistat de către un echipaj medical de la Smurd.

Jale mare sub podul de cale ferată de la Poiana Câmpina, acolo unde circulația mașinilor este aproape imposibilă atunci când plouă. Zona se inundă deoarece canalizarea pluvială nu face față la o cantitate mare de apă. Așa s-a întâmplat și în această seară, când mai multe mașini au rămas blocate în apă și au fost scoase cu greu de sub pod. 

A plouat torențial aproape două ore, iar circulația se desfășoară cu mare dificultate la intrarea în Poiana Câmpina. S-a format o coloană de mașini de la stadion până la terenurile de tenis de la Fibec. Mașinile trec cu greu de zona de sub podul de cale ferată, unde s-a strâns o cantitate mare de apă. Oamenii își împing mașinile, se mai ajută unii pe alții, dar apa este mare și continuă să plouă.

7935 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Tudor Ingineru lu Pește 08.06.2018 09:29 Am văzut pe facebook tot felul de comentarii, că nu se poate înălța carosabilul, că este podul prea jos, etc. S-a gândit primarul să facă un cămin sub nivelul străzii, în care să bage o pompă cu flotor și să pompeze apa când plouă? Este simplu și eficient.
  • Dan alt inginer 09.06.2018 00:38 Nu cred ca va face fata la astfel de evenimente. In functie de durata si cantite apa acolo poate sa ajunga si la 1m+. Poate va scadea durata de golire, dar nu prea ai unde sa deversi, 100m+ in jur e suprainaltat tot terenul .''Groapa aia'', denumita pasaj, are un bazin hidrografic nefiresc de mare.
  • Tapu 10.06.2018 11:03 De toate astea trebuie sa răspundă Crinu Oseaca care o va coti ca la Tesla,mare șef al ocolului și în vremea căruia s a tăiat pădurea.Ar trebui separat o ancheta cu rasul pădurii intre Bobolia și Magureni.lemnul o fi ajuns la firma lui sau a prietenilor din Valea Doftanei.o chestie cu iz penal.

Social

1437 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

689 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

70 vizualizari
20 apr. 2024 13:40

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi:

329 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.