Sportul Câmpina s-a reunit în 2016 sub comanda unui nou antrenor principal

Sport (Categoria articolului)

Singura echipă de fotbal din Câmpina, Sportul, care activează în Liga C Prahova, Seria Văleni - Câmpina, s-a reunit ieri după-amiază, la stadionul "Rafinăriei", pentru primul antrenament al anului 2016.

Principala noutate în formaţia câmpineană este instalarea unui nou antrenor principal, Andrei Ionescu (foto 4 - tricou roşu), tânărul tehnician care s-a aflat pe banca tehnică a echipei CS Cornu, până la promovarea acesteia în Liga A, alături de tehnicianul câmpinean Roberto Opatchi.
Din punct de vedere al lotului de jucători, după definitivarea împrumutului portarului Alin Bucuroiu la AS Tufeni, se are în vederea acoperirea acestui post, fără a se găsi încă o soluţie. În momentul de faţă, în lotul formaţiei câmpinene mai există un singur portar - Alin Negreanu. În plus, vor intra sub comanda antrenorului Andrei Ionescu jucătorul Dragoş Ghindă, juniorii Piuc şi Şoldan, precum şi alţi jucători de la Tufeni, de la formaţia din Mislea, care s-a desfiinţat în această iarnă, dar şi de la Breaza. De asemenea, un alt jucător aflat în vizorul formaţiei câmpinene este Bogdan Nedelcu, jucător ce pare tentat de o colaborare cu Sportul.
Preşedintele grupării câmpinene, Mărgărint "Mara" Ciubotaru (foto 3), ne-a declarat: "Atmosfera este una bună, mai ales acum după ce am adus un tehnician tânăr, cu care eu am mai colaborat la Cornu cu rezultate foarte bune. Am avut o discuţie cu toţi băieţii şi am decis de comun acord ca noul obiectiv al echipei să fie promovarea în Liga B Prahova".
Sportul Câmpina ocupă la jumătatea campionatului locul 3, cu 22 puncte, la 5 puncte de liderul seriei. Antrenamentele vor continua la stadionul "Rafinăriei", după aproximativ două săptămâni urmând să se intre şi într-un program de meciuri amicale.

8413 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marin Stefanita 29.01.2016 11:49 buna ziua.Sunt din galati de la AS UNIREA BRANISTEA si sunt interesat de un meci amical cu cei de la Sportul,in perioada 15.02-22.02 suntem in localitatea Breaza intr-un mic cantonament.Va multumesc anticipat si ast un raspuns
  • de la Sportul 31.01.2016 22:57 Va rugam sa lasati un numar de telefon unde sa puteti fi contactat, fara ca numarul sa fie facut public!
  • Lupul Nebun 24.05.2016 16:04 Avem nevoie de o echipa de fotbal intr-un oras precum Campina. E inadmisibil indiferenta cu care e tratat fotbalul campinean. Vreau sa fim cat mai mult informati cu privire la noutati, progrese, meciuri atat in mediul online cat si stickere pe pereti, stalpi, etc in centru. Sustineti echipa locala!

Sport

1832 vizualizari
21 apr. 2024 20:53

Superliga B1 Prahova. Sportul Câmpina - Viitorul Cosminele 1-0

Meci important pentru ambele echipe în Seria Nord a Superligii B1 Prahova, între Sportul Câmpina și Viitorul Cosminele.

2134 vizualizari
21 apr. 2024 13:10

Liga A Prahova, etapa a 25-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc meciurile din cadrul etapei a 25-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

Alte stiri recente

340 vizualizari
24 apr. 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

1730 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.