Șoferii care parcau pe trecerea de pietoni intră în legalitate. Pentru ei se creează noi locuri de parcare, în intersecție

Actualitate (Categoria articolului)

La Câmpina o să vedeți ceva ce, probabil, nu ați văzut nicăieri. În acele zone în care conducătorii auto își lasă mașinile în intersecție, pe trecerile de pietoni, administrația locală a decis să prelungească trotuarul în așa fel încât să mai poată crea câteva locuri de parcare... legale. Este cazul intersecțiilor Bulevardului Carol I cu Strada Maramureș, respectiv Henri Coandă.

Atât Maramureș, cât și Henri Coandă sunt străzi cu sens unic. La intersecția lor cu Bulevardul Carol I există de multă vreme această problemă a mașinilor parcate pe trecerea de pietoni, spre mijlocul intersecției. Indiferent cât de multe amenzi s-ar da, după plecarea polițiștilor oamenii tot pe trecerea de pietoni își lasă mașinile. Acum, iată, s-a găsit soluția și... contravenienții vor intra în legalitate. Pentru că trotuarele vor fi prelungite și astfel vor fi create câteva locuri de parcare în plus. Dacă șoferii le vor depăși și pe acestea, parcând mașinile dincolo de ele, intersecțiile se vor bloca aproape complet.

8437 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Alex 05.08.2016 22:23 Fara suparare dar puteau sa mai pastreze din bugetul local si sa faca o parcare supraetajata ntr-o zona ultra-centrala de era pe undeva loc :D sau sa se gaseasca alte solutii , asa cum este si in alte municipii.

Actualitate

93 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

240 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

664 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1561 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.