CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Omagiu adus lui Michele Scarponi la "Marșul pe două roți" de la Câmpina

- Actualitate -

Omagiu adus lui Michele Scarponi la

Unul dintre participanții la acțiunea de astăzi de la Câmpina, destinată promovării respectului în trafic, a ținut să-i aducă un omagiu ciclistului italian Michele Scarponi, decedat vineri în urma unui accident rutier produs în timp ce se antrena. Scarponi avea doar 37 de ani.

Tragedia a șocat lumea ciclismului. Michele Scarponi de abia se întorsese din Turul Alpilor, unde s-a clasat pe locul al patrulea și se pregătea pentru Turul Italiei, unde urma să fie liderul echipei Astana. Vineri a ieșit să facă o tură cu bicicleta în apropierea casei sale și a fost lovit, într-o intersecție, de o camionetă al cărei șofer nu a fost atent și nu l-a văzut pe ciclist. Michele Scarponi a murit pe loc...
În Câmpina sunt mulți iubitori ai ciclismului și cunoscători ai acestui sport frumos, care câștigă tot mai mult teren și la noi. Unul dintre ei a participat la marșul de astăzi cu gândul la Michele Scarponi, un mare campion, ucis de o mașină. "Marșul pe două roți", organizat în fiecare an la Câmpina, este o acțiune de conștientizare civică, o acțiune prin care se dorește ca șoferii să înțeleagă că nu sunt singuri în trafic. Că pe lângă ei sunt și bicicliști, și motocicliști. Că respectul reciproc în trafic este extrem de important și poate salva vieți.

Citiți și Participanții la "Marșul pe două roți" au promovat respectul reciproc în trafic


23 Apr 2017 21:47 4372 vizualizari



Comentarii






2507 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1375 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
4996 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1126 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV