CONTACT

Participanții la "Marșul pe două roți" au promovat respectul reciproc în trafic

- Eveniment -

Participanții la

Peste 240 de persoane, dintre care 65 cu motoare și restul cu biciclete, au participat astăzi la "Marșul pe două roți pentru conștientizare civică", un eveniment care se desfășoară anual în Câmpina și care promovează respectul reciproc în trafic.

"Marșul pe două roți" nu este un protest și nici o paradă de biciclete și motoare. Este o manifestare publică, o acțiune civică, de conștientizare a faptului că în trafic nu există doar mașini, că respectul între toți participanții la trafic este esențial și poate salva vieți. Acesta este mesajul pe care organizatorii acțiunii (asociațiile Pro Câmpina, Roata de Foc, Caraiman și Bicicliștii Anonimi) doresc să îl transmită prin marșul desfășurat pe străzile Câmpinei. 
Evenimentul în sine este frumos, impresionant chiar. Persoane de toate vârstele, pe trotinete, biciclete și motociclete, au venit să participe, să susțină un demers, să atragă atenția asupra unui lucru simplu și firesc - respectul în trafic. "Marșul pe două roți" s-a desfășurat cu sprijinul Poliției Rutiere și Poliției Locale Câmpina și cu susținerea unor sponsori tradiționali: Lemet, Outdoor & Bike, Apă Talea, SanConfind. Traseul a fost următorul: Bd. Carol I - Bd. Culturii - Strada Schelelor - Bd. Carol I - Calea Doftanei - B.P. Hasdeu - I.H. Rădulescu - Siretului - Dunării - Bd. Carol I - Parcul de la Soldat. La finalul marșului a fost organizată o tombolă, marele premiu fiind oferit de societatea Lemet.

Citiți și Omagiu adus lui Michele Scarponi la "Marșul pe două roți" de la Câmpina


23 Apr 2017 20:44 7666 vizualizari


Comentarii






671 vizualizari 06 May 2024 21:50 Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

Pe 25-26 mai, pe Domeniul Cantacuzino de la Florești are loc o nouă ediție a Karpatia Pony Show

A V-a ediție a evenimentului Karpatia Pony Show este programată în week-end-ul 25-26 mai, pe Domenul Cantacuzino, din Florești.

citeste mai mult
4438 vizualizari 01 May 2024 15:12 Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Din 11 mai, în Gara Câmpina se deschide o expoziție cu machete de trenuri

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 11.00, într-un spațiu amenajat în clădirea Gării Câmpina, cu acces de pe peronul liniei 1, va avea loc deschiderea unei inedite expoziții de machete de trenuri, dar și diverse amenajări feroviare.

citeste mai mult
1366 vizualizari 20 Apr 2024 22:28 Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

Conferință PeaceJam la Câmpina, despre ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”

A doua ediție a Conferinței PeaceJam a avut loc la Câmpina, în Casa Tineretului, în acest week-end. Conferința a prilejuit discuții, jocuri și workshopuri în jurul unei teme comune - ”Sănătatea și bunăstarea tinerilor”.

citeste mai mult
1388 vizualizari 31 Mar 2024 08:58 La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV