CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Tribunalul Prahova a dispus anularea concursului prin care soția administratorului public Remus Bădulescu a fost angajată la Biblioteca Municipală Câmpina

- Actualitate -

Tribunalul Prahova a dispus anularea concursului prin care soția administratorului public Remus Bădulescu a fost angajată la Biblioteca Municipală Câmpina

Un proces mai puțin obișnuit se află pe rolul Secției civile de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Prahova. O fostă angajată a Bibliotecii Municipale "Dr. C.I. Istrati" a dat în judecată Primăria Câmpina, solicitând anularea procesului verbal prin care i-a fost respins dosarul de concurs, precum și anularea concursului pentru ocuparea postului vacant de bibliotecar gradul IA. În urma concursului respectiv, postul a fost ocupat de Georgiana Bădulescu, soția administratorului public al Primăriei Câmpina, Remus Bădulescu. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs în 15 zile de la comunicare.

Elena Mihăilescu a fost mulți ani bibliotecar gradul IA la Biblioteca Municipală Câmpina, instituție care face parte din aparatul de specialitate al primarului municipiului. În 2016 a îndeplinit condițiile legale de pensionare. Potrivit unor surse din cadrul Primăriei, Elena Mihăilescu a dorit să mai rămână o perioadă în cadrul Bibliotecii Municipale, mai ales că legea i-ar fi permis acest lucru și nici nu ar fi fost singura persoană din administrația locală într-o astfel de situație. Cererea nu i-a fost, însă, aprobată și a trebuit să iasă la pensie. Pentru postul rămas vacant, Primăria Câmpina a organizat concurs în data de 10 ianuarie 2017, iar pentru acest concurs și-au depus dosarele Elena Mihăilescu și Georgiana Bădulescu. Dosarul Elenei Mihăilescu a fost, însă, respins, motivul invocat de comisia de concurs fiind acela că postul este scos la concurs pentru a fi ocupat pe perioadă nedeterminată, iar un pensionar nu poate fi angajat, conform legii, decât pe perioadă determinată. În aceste condiții, Georgiana Bădulescu a luat concursul și a ocupat postul respectiv, fiind singurul candidat.
Elena Mihăilescu s-a adresat instanței, primul termen în acest proces având loc la Tribunalul Prahova pe 7 iunie 2017. Au existat mai multe termene, apoi o serie de amânări după introducerea în cauză, în calitate de pârâtă, a Georgianei Bădulescu, pentru ca la finalul anului trecut să fie pronunțată soluția. Instanța a decis anularea procesului verbal încheiat în urma respingerii dosarului Elenei Mihăilescu, anularea raportului final al concursului pentru ocuparea postului de bibliotecar gradul IA la Biblioteca Municipală Câmpina și anularea concursului. 
Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs, ceea ce probabil se va și întâmpla, în 15 zile de la comunicare. După cum ne-au precizat surse judiciare, până la această dată părțile implicate nu au primit, încă, motivarea instanței.


23 May 2018 11:56 5842 vizualizari



Comentarii






  • 27.05.2018 12:37 Mihai Un ziar care le ia apărarea la penali și corupți
  • 25.05.2018 17:15 Gabi domne , nu v-ați saturat de doamne in vârsta ,cât stai la ghișeu când nimerești una din asta ? avea n-avea dreptate duceți-va doamna la pensie
  • 24.05.2018 23:31 David Ce invidioși sunteți , treceri și voi la tarabe :))) Dacă scrie presa și de Badulescu înseamnă ca se apropie alegerile. Deci mai marcam un candidat , măcar asta e mai tânăr .
  • 24.05.2018 13:04 CorinaV ZC, aici cred ca s-a ocupat vicele Pitigoi si bineinteles, administratorul public Badulescu. Ar fi foarte misto de facut un reportaj despre acest om atunci cand negociaza preturile la tarabe la diverse evenimente...........
  • 23.05.2018 16:10 Rares Aloooo, juridicul! Alooo, resursele umane! Voi cand veți Răspunde pentru toate matrapazlâcurile pe care le faceți?
  • 23.05.2018 14:29 Iacob Octavian Iustinian Doamna pensionara are toata dreptatea de partea dansei, dar ar trebui sa mai lase si pe cei mai tineri sa munceasca. In tara asta pensionarii vor sa munceasca pana la adanci batraneti. Deci d-na. Mihailescu mai lasati procesele si lasatii si pe altii sa mai munceasca ca ne-am saturat de ... peste tot,in invatamant etc.
  • 23.05.2018 14:02 Ella Concursurile pr angajarea in primăria Câmpina sunt la fel ca licitațiile. Cu Dedicație! Și așa au apărut prin primărie nevasta unuia, amanta altuia, fata unuia, nepoata altuia. Majoritatea numai ..., care se bucura la bani mulți și munca putina! Sa le fi rusine tuturor! 😤😤😤
  • 23.05.2018 12:22 ZC Urmează și casa de cultura?! Si multe alte concursuri coordonate de Tiseanu doar pe pile, prietenii, datorii, șpăgi și ...!!
408 vizualizari 26 Apr 2024 21:47 O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

O nouă promoție a depus jurământul la Școala de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina

Pentru 726 tineri din toate județele țării, ziua de 26 aprilie și Câmpina vor rămâne în amintirea lor ca momentul unic în care au absolvit Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” și au depus jurământul de credință.

citeste mai mult
2539 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2645 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1491 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV