Marius Vasile (CSS Constantin Istrati Câmpina) a câştigat finala naţională la aruncarea greutăţii, stabilind un nou record naţional

Sport (Categoria articolului)

Pe stadionul "Iolanda Balaş Soter" din Bucureşti se desfăşoară sâmbătă şi duminică finala Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori III. Câmpina este reprezentată de mai mulţi sportivi legitimaţi la CSS Constantin Istrati, club coordonat de prof. Nicolae Pavel, din colectivul de antrenori mai făcând parte Mihaela Marin şi Jenica Bran.

Cea mai bună performanţă a sportivilor câmpineni în prima zi a finalelor Naţionale de juniori III i-a aparţinut lui Marius Vasile, la aruncarea greutăţii, cu 18,77m, la peste trei metri de ocupantul locului secund! Cu această performanţă, Marius Vasile a stabilit şi un nou record naţional al probei la această categorie de vârstă! De altfel, sportivul antrenorului Nicolae Pavel a avut chiar două aruncări peste vechiul record (18,30m), ceea ce demonstrează încă o dată valoarea şcolii câmpinene de aruncări, dar şi forma bună a acestui sportiv.
De asemenea, o performanţă meritorie a obţinut şi Andreea Lungu - locul 2 şi titlul de vicecampion naţional, tot în proba de aruncarea greutăţii, cu 12,88m, la ceva mai mult de un metru de câştigătoarea competiţiei.
Marius Vasile şi Andreea Lungu au fost singurii sportivi câmpineni care au urcat sâmbătă pe podium, dar au mai concurat şi alţi sportivi:
Nicolae Andrei - locul 5, săritura în înălţime, 1,55m
Nicolae Andrei - locul 7, triplusalt, 11,22m
Ioan Enache - locul 34, 100m, 13,20s
Duminică, sportivii câmpineni vor concura din nou, în alte probe, după următorul program:
Andreea Lungu - aruncarea discului (probă unde deţine titlul naţional), ora de start 9.15
Marius Vasile - aruncarea discului, ora de start 10.30.

6717 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

576 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările:

456 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.

Alte stiri recente

145 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

2569 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.