Probe de artificii pentru Festivalul "Serbările Toamnei" 2018, pe nervii și, bineînțeles, pe banii câmpinenilor

Actualitate (Categoria articolului)

Marți seară, între orele 21.00 și 22.00, Primăria Câmpina și o firmă de specialitate au lansat, de probă, mai multe artificii de pe dealul Muscel și din parcarea de la fostul complex comercial Fibec. Scopul a fost acela de a se constata de unde sunt mai vizibile artificiile - din intersecția de la Casa Cărții sau din intersecția de la Notariate/Rio Pas/turnul înclinat? Concluzia a fost aceea că de la Notariate, motiv pentru care în această zonă va fi organizată ediția 2018 a Festivalului "Serbările Toamnei", care va avea loc pe 15 și 16 septembrie. Adică fix între "cavoul" din Parcul Trandafirilor și trista clădire neterminată, care tinde să devină un simbol al Câmpinei de azi. Iar artificiile vor fi lansate din parcarea de la Fibec.

În ultimii ani, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova nu a mai permis Primăriei Câmpina să lanseze artificii din centrul localității, considerându-se că acestea reprezintă un pericol pentru blocurile aflate în apropiere. Cum nu s-a găsit o altă locație pentru Festivalul "Serbările Toamnei" decât zona centrală, s-a căutat o soluție pentru lansarea artificiilor, iar probele s-au făcut aseară. Bubuielile au fost auzite nu doar în Câmpina, ci și în localitățile vecine, iar geamurile de la casele multor câmpineni s-au zdruncinat serios. Pe rețelele de socializare a fost o întreagă discuție referitoare la această situație, pentru că oamenii nu știu ce se întâmplă și unii chiar s-au speriat. Alții și-au adus aminte de gropile de pe Calea Doftanei, Bobâlna și alte străzi și au cerut administrației locale să facă și o asfaltare... de probă sau niște canalizări... de probă. Unii au glumit, alții au vorbit serios, unii s-au supărat, s-au declarat revoltați, alții s-au declarat mulțumiți că anul acesta vom avea artificii la festival și, probabil, la spectacolul de Revelion.
În concluzie, Primăria a testat terenul și a găsit soluția salvatoare pentru focul de artificii, chiar dacă asta s-a întâmplat pe nervii și banii câmpinenilor, că doar nu-și imaginează cineva că probele au fost gratis. O ambiție a Primăriei demnă de o cauză mai bună, am zice noi... 
(Foto ilustrativ)

Citiți și Mai puțin de o lună până la Festivalul "Serbările Toamnei" Câmpina 2018. Iată cine cântă

7914 vizualizari
5

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Diss 22.08.2018 15:15 In ziarul "Adevărul-Weekend" din data de 20-22iulie a.c. orașul Câmpina apare la loc de "cinste" in pagina 6 cu un articol devastator despre viața de groază dintr-un ghetou românesc,respectiv Căminul Social din fostul sediu al Liceului Energetic .Va rog sa cititi acest articol si veti gasi cel puțin un alt mod în care "oficialitatile" campinene ar fi putut cheltui cei 30.000 de euro care se vor duce pe apa sîmbetei cu prilejul "marilor serbări " ale unui asa zis "muncipiu" ( vorba lui nea nicu ceausescu)...care seamănă tot mai mult cu o comună părăsită.
  • Cornelia 22.08.2018 22:41 Cand o sa iasa la iveala cine tine si conduce adevaratele fraie puse pe primarii, viceprimarii si o mare parte din consilierii locali din ultimele mandate? Sa se afle defapt cine face rau acestui oras care pare ca este blestemat!
  • Lumi 23.08.2018 08:23 In vreme ce la Poiana Campina, Alin Moldoveanu a mutat banii de la un festival la repararea de drumuri, noi la Campina, cu drumuile varza, cascam gura pe cer la pocnitorile lui Tiseanu, ca nu stie el unde sa faca festivalul sa se vada focurile de artificii! Asa o prostie! Mai mare rusinea! Alin, te asteptam la Campina!
  • Aurel 24.08.2018 12:24 Cornelia, este un pas bun sa inceapa sa se vorbeasca despre cel care isi bate joc de trecutul, prezentul si viitorul orasului. Step by step, incet, incet au inceput sa vorbeasca tot mai multe persoane despre cine este in spatele politichiei din Campina.
  • matei 24.08.2018 17:59 oribil. si, pentru acuratete, trebuie precizat ca acolo sunt 2 cladiri neterminate: turnul inclinat si cladirea permanent in constructie de langa „cavou” (sediul confind sau ceva de genul asta).

Actualitate

287 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.

1210 vizualizari
18 apr. 2024 21:41

Accident spectaculos pe DN1, la Comarnic. Patru persoane au avut nevoie de asistență medicală

Joi seară, în jurul orei 19.20, pe DN1, la Comarnic, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în care se aflau patru persoane, inclusiv un copil.

Alte stiri recente

337 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

1330 vizualizari
18 apr. 2024 21:12

Patru noi titluri naționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina, la Naționalele de natație

După ce au făcut senzație în prima zi a Campionatului Național de Natație, care are loc la Otopeni, cu rezultatele lor excepționale, sportivii de la Barracuda Câmpina, pregătiți de profesorul Gabriel Cojocaru, au reușit și joi, 18 aprilie, în a doua zi a Naționalelor, performanțe remarcabile, inclusiv patru titluri naționale și alte două clasări pe podium.