Mai puțin de o lună până la Festivalul "Serbările Toamnei" Câmpina 2018. Iată cine cântă

Actualitate (Categoria articolului)

În perioada 15-16 septembrie 2018, la Câmpina va avea loc cea de-a XI-a ediție a Festivalului "Serbările Toamnei", eveniment organizat de Primărie și Consiliul Local prin intermediul Casei Tineretului. Spre deosebire de edițiile precedente, în acest an prima zi va fi destinată foclorului, iar ziua a doua - muzicii ușoare. Practic, în cadrul "Serbărilor Toamnei" va fi inclusă și "Hora prahoveană", manifestare tradițională, organizată neîntrerupt de 23 de ani la Câmpina, dar care, iată, în al 24-lea an va fi parte a altui eveniment, așa cum a decis administrația locală.

La "Serbările Toamnei" vom avea, ca și până acum, în prima zi, deschiderea oficială, animație stradală, vom avea premierea olimpicilor și celor mai buni sportivi, apoi vom avea un program artistic exclusiv folcloric. Iar la spectacolul din prima seară, capete de afiș vor fi Maria Dragomiroiu și Ionuț Dolănescu.
În cea de-a doua zi, va avea loc un program artistic susținut de soliști din Câmpina și împrejurimi, iar seara vor cânta: Adda, Cabron, Pacha Man & DJ Dox și VOLTAJ.
Potrivit unor surse din Primăria Câmpina, în momentul de față nu se știe cu exactitate unde va avea loc festivalul și asta pentru că se dorește neapărat un foc de artificii, iar aceste artificii nu pot fi lansate din centru. Prin urmare, se analizează posibilitatea lansării artificiilor de pe Dealul Muscel și se caută un loc potrivit pe bulevardul central de unde acestea să fie vizibile - fie intersecția de la Casa Cărții, fie cea de la Notariate, deși, în opinia noastră, este destul de puțin probabil ca din aceste locații să poată fi văzute artificiile. Același surse ne-au precizat că se vor face unele probe înainte de festival (poate chiar marți seară, 21 august) și se va alege soluția cea mai bună.
Vom reveni cu programul complet al Festivalului "Serbările Toamnei" 2018 și cu locația exactă în momentul în care vor fi stabilite toate detaliile. Precizăm că licitația pentru organizarea acestei ediții a festivalului a fost câștigată de societatea Expert Music Concept SRL Breaza, cu prețul de 139.200 lei fără TVA (30.000 euro).

13944 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Andrei 19.08.2018 15:02 S-au dat ani de zile artificii din centru și acum nu se mai poate 🤔🤔🤔și fără artificii este trist rău...
  • Mihai 19.08.2018 17:03 nenea Tiseanu ?! Nu mai bine cumpãrai vreo 17-30 gãleți cu asfalt cu aştia 30 000 euro ?!? nenea Tiseanu, matale nu stii sa citesti ziarul ?! macar asa vedeai ce a facut Alin Moldoveanu la Poiana, care a renuntat la un festival de genul asta pentru a aloca banii la reparatii, dupa inundatiile din utlima vreme. Si noi suntem calamitati ca te avem pe matale primar de atata vreme, asa ca ne incadram !
  • Alex 19.08.2018 20:18 Mihai are dreptate! Chiar avem atatia bani sa ne permitem sa aruncam aproape 1,4 miliarde lei vechi pe mici, bere si o cantare?! Poate nu se putea asfalta Calea Doftanei cu banii astia, dar macar putina compasiune din partea alesilor, nu ar strica! Si sa puna mana sa faca draq-ului ceva ca lumea pentru orasul asta! Si-au dat salarii imense si taie frunza la caini toata ziua! Altceva?! Ceva si pentru noi?! Ceva sa o ducem mai bine, nu sa cascam gura la Dolanescu?!
  • diss 20.08.2018 07:21 Bani aruncati pe fereastra....si pe care noi ,contribuabili,ii plătim ca prosti!Le sugerez oficialităților sa faca focul de artificii pe strada Bobalna ,Calea Doftanei...etc...ca sa se vada in toata splendoarea lor gropile imense în care ne distrugem mașinile si nervi de 15 ani! In rest de cheltuit banul public aiurea e simplu pentru oricine! ..

Actualitate

0 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

116 vizualizari
24 apr. 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

Alte stiri recente

1743 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

1496 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.