CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Problemele semnalate de Câmpinatv.ro în activitatea CS Câmpina, discutate în plenul Consiliul Local

- Actualitate -

În ultima vreme, în activitatea Clubului Sportiv Câmpina au apărut o serie de probleme, poate cea mai importantă fiind pierderea, la Comisia de Apel a AJF Prahova, a recursului împotriva hotărârii privind litigiul cu HM Junior. Practic, un recurs pierdut dintr-un motiv jenant - netimbrarea cererii. Mai sunt și alte probleme despre care noi am scris și care au generat discuții în plenul Consiliului Local, la ședința de marți, 28 noiembrie 2017. Mai mult, săptămâna viitoare, președintele CS Câmpina - Adrian Stoican și membrii Comitetului Director vor fi convocați pentru a da explicații la Comisia de Cultură, Sănătate și Sport a Consiliului Local.

La ședința din 28 noiembrie, discuţia a fost deschisă de consilierul Livia Lupu, care a întrebat: „Cum de a fost posibil ca CS Câmpina să piardă un recurs pentru netimbrarea cererii şi în ce condiţii a fost angajat avocatul care a reprezentat CS Câmpina în litigiul cu HM Junior? Noi, Consiliul Local, de ce nu am fost consultaţi?” 
„Pentru că existe suspiciuni rezonabile din partea mai multor colegi privind activitatea CS Câmpina, noi, Comisia de Sport, am decis săptămâna viitoare convocarea unei şedinţe a comisiei unde vom audia preşedintele clubului şi pe membrii Comitetului Director, iar pe această cale vă invit pe cei care sunteţi interesaţi să participaţi. Noi suntem total transparenţi şi nu cred că cineva are ceva de ascuns”, a precizat preşedintele Comisiei de Cultură, Sănătate și Sport a Consiliului Local, Florin Frăţilă (video).
Vă reamintim că una dintre cele mai importante probleme semnalate de Campinatv.ro şi care a fost discutată şi în plenul Consiliului Local s-a referit la pierderea procesului cu HM Junior, CS Câmpina fiind obligat să-i achite clubului lui Hagianu 24.000 lei şi să-i returneze nouă dintre cei 18 jucători transferaţi în vara anului trecut. Dacă faţă de Câmpinatv.ro, preşedintele CS Câmpina, Adrian Stoican, s-a dovedit refractar în a da orice fel de informaţii, deși vorbim despre un club finanțat din bani publici, așteptăm să vedem dacă va avea aceeaşi atitudine şi în faţa consilierilor locali.

Citiți și CS Câmpina a pierdut şi apelul în disputa cu HM Junior Câmpina

Şi, totuşi, de unde vor fi plătiți banii pierduţi de CS Câmpina în litigiul cu HM Junior? Nu cumva, tot de la bugetul local?


30 Nov 2017 13:04 4403 vizualizari



Comentarii






  • 01.12.2017 14:46 Sport Cornel Prostie,spaga si drenare de bani nemunciti,asta e tot.
  • 01.12.2017 08:14 Dan Câta ipocrizie. Îi cheamă la discuții Fratila? Pai el a generat nebunia asta.
2511 vizualizari 24 Apr 2024 15:39 O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

citeste mai mult
2615 vizualizari 24 Apr 2024 12:53 Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1471 vizualizari 24 Apr 2024 12:11 Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5501 vizualizari 24 Apr 2024 09:02 Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV