CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Şi, totuşi, de unde vor fi plătiți banii pierduţi de CS Câmpina în litigiul cu HM Junior? Nu cumva, tot de la bugetul local?

- Actualitate -

Şi, totuşi, de unde vor fi plătiți banii pierduţi de CS Câmpina în litigiul cu HM Junior? Nu cumva, tot de la bugetul local?

Într-un mod realmente stupid, CS Câmpina a pierdut ambele dispute cu HM Junior în fața comisiilor Asociației Județene de Fotbal, atât Comisia pentru Statutul și Transferul Jucătorului, cât și Comisia de Apel dând câștig de cauză HM Junior. Cert este că acum CS Câmpina trebuie să dea clubului lui Mircea Hagianu 24.000 lei și jumătate de echipă. Cine dă acești bani și mai ales cine răspunde pentru pierderea lor?

Nu ştim cine îl sfătuieşte – dacă îl sfătuieşte cineva – pe Adrian Stoican, preşedintele CS Câmpina, dar reacţiile acestuia şi felul în care comunică public pe subiecte de interes nu au nicio legătură cu o funcţie de conducere într-o instituție publică, finanțată de la bugetul local. Am solicitat conducerii CS Câmpina un punct de vedere, precum şi memoriul depus la Comisia de Apel a AJF Prahova, astfel încât opinia publică să-şi formeze o părere cât mai concludentă şi să fie informată cu privire la acest conflict și mai ales cu privire la modul în care sunt gestionaţi banii publici din cadrul CS Câmpina. Răspunsul primit de la preşedintele Adrian Stoican a fost următorul: „Având în vedere că documentele solicitate vizează situaţia litigioasă dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina, apreciem că aceste informaţii se încadrează în categoria informaţiilor de interes public exceptate de la accesul liber al cetăţenilor”!
Deci tu, club sportiv finanțat din bani publici, pierzi un proces cu un club privat, proces desfășurat nu în instanță, ci în fața comisiilor abilitate din cadrul unui for sportiv, cel mai important al județului (AJF). Și pierzi absolut stupid, pe mâna ta, după ce Consiliul Local ți-a dat și bani pentru cheltuielile judiciare. Iar avocatul tău, CS Câmpina, nici măcar nu a timbrat în mod corespunzător cererea de recurs, acesta fiind și motivul pentru care recursul a fost respins. Iar atunci când ți se solicită informații, explicații și documente, pentru că la mijloc sunt bani publici, apreciezi că aceste informații nu sunt de interes public. 

Ce-ar mai fi de spus? Poate doar faptul că așteptăm niște reacții de la Primărie și Consiliul Local (în subordinea căruia se află CS Câmpina), pentru că nu ni se pare normal ca tot câmpinenii să plătească oalele sparte de alții. Dacă presei nu-i răspunde la întrebări, poate că președintele CS Câmpina, Adrian Stoican, va răspunde în fața Consiliului Local. Dacă cei 24.000 lei pe care CS Câmpina îi are de dat către HM Junior ar fi plătiți din salariul de director la CS Câmpina al lui Adrian Stoican sau din salariul de profesor de sport al aceluiași Adrian Stoican (probabil singura persoană din administrația locală cu două contracte de muncă, ambele cu normă întreagă), atunci această discuție nu mai avea loc. Dar tot de la bugetul local vor trebui dați acești bani.

Citiți și CS Câmpina a pierdut şi apelul în disputa cu HM Junior Câmpina


23 Nov 2017 11:44 4854 vizualizari


Comentarii


  • 24.11.2017 20:40 Pavel Nicolae Profesionist si impartial articolul, cum ne-ati obisnuit!
  • 23.11.2017 17:26 Dan Punem pariu că pun batista pe țambal? PNL este artizanul acestor măgării. Iar PNL are majoritate în consiliul local, are primar și conducerea comisiei economice. Banii pe care i-a scos Frățilă de la club au ajuns, o parte, și la partid. Simplu!
341 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
574 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
750 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
3158 vizualizari 18 Jul 2024 20:19 Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal din apropierea Casei Tineretului. Din nou...

Nici nu se mai știe exact pentru a câta oară, Primăria Câmpina a scos la licitație concesionarea ștrandului și a terenului de minifotbal, situate pe bulevardul Nicolae Bălcescu, între Casa Tineretului și stadionul Rafinăriei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV