Şi, totuşi, de unde vor fi plătiți banii pierduţi de CS Câmpina în litigiul cu HM Junior? Nu cumva, tot de la bugetul local?

Actualitate (Categoria articolului)

Într-un mod realmente stupid, CS Câmpina a pierdut ambele dispute cu HM Junior în fața comisiilor Asociației Județene de Fotbal, atât Comisia pentru Statutul și Transferul Jucătorului, cât și Comisia de Apel dând câștig de cauză HM Junior. Cert este că acum CS Câmpina trebuie să dea clubului lui Mircea Hagianu 24.000 lei și jumătate de echipă. Cine dă acești bani și mai ales cine răspunde pentru pierderea lor?

Nu ştim cine îl sfătuieşte – dacă îl sfătuieşte cineva – pe Adrian Stoican, preşedintele CS Câmpina, dar reacţiile acestuia şi felul în care comunică public pe subiecte de interes nu au nicio legătură cu o funcţie de conducere într-o instituție publică, finanțată de la bugetul local. Am solicitat conducerii CS Câmpina un punct de vedere, precum şi memoriul depus la Comisia de Apel a AJF Prahova, astfel încât opinia publică să-şi formeze o părere cât mai concludentă şi să fie informată cu privire la acest conflict și mai ales cu privire la modul în care sunt gestionaţi banii publici din cadrul CS Câmpina. Răspunsul primit de la preşedintele Adrian Stoican a fost următorul: „Având în vedere că documentele solicitate vizează situaţia litigioasă dintre CS Câmpina şi HM Junior Câmpina, apreciem că aceste informaţii se încadrează în categoria informaţiilor de interes public exceptate de la accesul liber al cetăţenilor”!
Deci tu, club sportiv finanțat din bani publici, pierzi un proces cu un club privat, proces desfășurat nu în instanță, ci în fața comisiilor abilitate din cadrul unui for sportiv, cel mai important al județului (AJF). Și pierzi absolut stupid, pe mâna ta, după ce Consiliul Local ți-a dat și bani pentru cheltuielile judiciare. Iar avocatul tău, CS Câmpina, nici măcar nu a timbrat în mod corespunzător cererea de recurs, acesta fiind și motivul pentru care recursul a fost respins. Iar atunci când ți se solicită informații, explicații și documente, pentru că la mijloc sunt bani publici, apreciezi că aceste informații nu sunt de interes public. 

Ce-ar mai fi de spus? Poate doar faptul că așteptăm niște reacții de la Primărie și Consiliul Local (în subordinea căruia se află CS Câmpina), pentru că nu ni se pare normal ca tot câmpinenii să plătească oalele sparte de alții. Dacă presei nu-i răspunde la întrebări, poate că președintele CS Câmpina, Adrian Stoican, va răspunde în fața Consiliului Local. Dacă cei 24.000 lei pe care CS Câmpina îi are de dat către HM Junior ar fi plătiți din salariul de director la CS Câmpina al lui Adrian Stoican sau din salariul de profesor de sport al aceluiași Adrian Stoican (probabil singura persoană din administrația locală cu două contracte de muncă, ambele cu normă întreagă), atunci această discuție nu mai avea loc. Dar tot de la bugetul local vor trebui dați acești bani.

Citiți și CS Câmpina a pierdut şi apelul în disputa cu HM Junior Câmpina

4808 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Dan 23.11.2017 17:26 Punem pariu că pun batista pe țambal? PNL este artizanul acestor măgării. Iar PNL are majoritate în consiliul local, are primar și conducerea comisiei economice. Banii pe care i-a scos Frățilă de la club au ajuns, o parte, și la partid. Simplu!
  • Pavel Nicolae 24.11.2017 20:40 Profesionist si impartial articolul, cum ne-ati obisnuit!

Actualitate

1743 vizualizari
24 apr. 2024 15:39

O femeie din Câmpina a fost prinsă la volan sub influența alcoolului

În cursul zilei de marți, 23 aprilie, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au oprit un autoturism pentru control pe Strada Mihai Eminescu.

1708 vizualizari
24 apr. 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

Alte stiri recente

525 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

109 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.