CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Locuitorii de pe Strada Bobâlna au avut dreptate. Conducta de 110 mm va fi înlocuită cu una de 350 mm la canalizarea pluvială

- Actualitate -

Locuitorii de pe Strada Bobâlna au avut dreptate. Conducta de 110 mm va fi înlocuită cu una de 350 mm la canalizarea pluvială

Scriam ieri despre situația tensionată de pe Strada Bobâlna din municipiul Câmpina, unde mai mulți locuitori s-au adresat muncitorilor care lucrau la geigerele de scurgere a apei, în zona fostului cămin IRUE, la intersecția cu Aleea Pinului, cerându-le să oprească lucrarea și să aducă o conductă cu diametrul mai mare pentru canalizarea pluvială. Oamenii spuneau că acea conductă de 110 mm nu va putea face față cantității de apă atunci când plouă și că la o canalizare stradală trebuie o conductă mai mare de 300 - 350 mm.

Ei bine, trebuie să știți că Primăria Câmpina le-a dat dreptate locuitorilor de pe Bobâlna, reprezentanții acestei instituții mergând ieri în zona lucrării, după apariția articolului nostru. Au stat de vorbă cu oamenii, cu muncitorii, au văzut efectiv cum se lucrează, iar ulterior s-a luat decizia ca la geigere să se folosească tuburi cu diametrul de 350 mm, iar la căminele de colectare să se introducă o conductă de 500 mm. Proiectul va fi modificat, de comun acord cu proiectantul, așa cum vor fi modificate și dispozițiile de șantier.
Vă reamintim că în proiectul pentru Strada Bobâlna, pe partea dreaptă a drumului erau prevăzute rigole de scurgere a apei pluviale, ca și pe partea stângă. Numai că, atunci când au început săpăturile, pe dreapta a fost descoperită o conductă de gaze și s-a dispus ca în loc de rigole să se realizeze patru geigere, adică patru guri de scurgere cu direcționarea apei în canalizarea pluvială, proiectul prevăzând tuburi cu diamentrul de 110 mm. Când au văzut ce se întâmplă, mai mulți locuitori de pe Strada Bobâlna și-au exprimat nemulțumirea și asta pentru că, atunci când plouă, pe stradă se acumulează o cantitate mare de apă care nu va putea fi preluată de conductele prea mici și care, din acest motiv, va ajunge în curțile lor. Din fericire, reacția oamenilor nu a rămas fără răspuns din partea autorităților, în acest caz.

Citiți și: Oameni nemulțumiți pe Strada Bobâlna, din Câmpina. "O să ne intre apa în curți și case"


13 Sep 2019 09:44 3633 vizualizari



Comentarii






2569 vizualizari 24 Apr 2024 12:53

Călin Tiu a câștigat concursul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina

În dimineața zilei de miercuri, 24 aprilie, a avut loc concursul pentru postul de director medical al Spitalului Municipal Câmpina.

citeste mai mult
1417 vizualizari 24 Apr 2024 12:11

Poliția Câmpina, în alertă! A dispărut un bărbat de 35 ani, din Poiana Câmpina

La data de 23 aprilie, în jurul orei 22.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați de către o femeie din municipiu, despre faptul că fiul său Ionuț Cătălin Cernat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Poiana Câmpina a plecat de la domiciliu în cursul dimineții și nu s-a mai întors. 

citeste mai mult
5186 vizualizari 24 Apr 2024 09:02

Pe 15 iunie 2024, un nou examen de admitere la Școala de Poliție Câmpina. Înscrierile au început miercuri, 24 aprilie

1.340 locuri sunt scoase la concurs la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina în sesiunea care a început miercuri, 24 aprilie, și va avea examenul pe 15 iunie.

citeste mai mult
1129 vizualizari 19 Apr 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV