Încă un accident cumplit pe DN1, în zona Băicoi. Două femei și-au pierdut viața

Social (Categoria articolului)

UPDATE 2 - Poliția Prahova anunță că la ora 8.45 traficul a fost restabilit pe DN1. Totuși, din cauza coloanelor de mașini formate pe ambele sensuri ale drumului național, circulația este în continuare îngreunată.
UPDATE 1 - Potrivit IJP Prahova, cauza probabilă a producerii acestui tragic accident a fost nepăstrarea distanței în mers. Mașinile implicate au intrat una în spatele celeilalte, după ce prima dintre ele a frânat brusc.


Un nou accident grav de circulație s-a produs în această dimineață pe DN1, pe raza localității Băicoi. Au fost implicate trei mașini în care se aflau în total șase persoane. Din păcate, două persoane au decedat. Este vorba despre două femei de 45, respectiv 73 ani. O altă victimă a accidentului, un bărbat de 77 de ani, a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești cu traumatism cranio-cerebral, fractură de piramidă nazală și hematom parietal drept, potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova a intervenit la acest accident cu mai multe echipaje - o autospecială de descarcerare, o autospecială cu apă și spumă, o ambulanță Smurd și o ambulanță TIM (terapie intensivă mobilă). Cele două femei declarate decedate erau încarcerate între fiarele contorsionate ale mașinii și au fost scoase de echipajul de descarcerare. Din păcate, cu tot efortul medicilor de a le resuscita, rănile suferite au fost incompatibile cu viața. 
Traficul este restricționat pe DN1 în zona accidentului. Circulația se desfășoară pe un fir alternativ, prin dirijare, după cum informează Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, iar traficul spre Ploiești a fost deviat prin Băicoi. Vom reveni.

(Sursă foto - Observatorulph.ro)

16977 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Radu 09.10.2018 14:11 Starea asfaltului cu cioburi,resturi de la alte accidente, nisipul pe carosabil lasat in urma tamponarilor trecute etc. Afecteaza si la urmatoarele accidete, care sunt produse si din cauza derapajului sau franarii neeficiente. Nu mai spun de cotelele fara cauciucuri sau de cei care schimba benzile fara a semnaliza. ..

Social

1616 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

836 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Alte stiri recente

849 vizualizari
24 apr. 2024 22:29

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

170 vizualizari
24 apr. 2024 21:16

Ofertă specială de Paște pentru pacienții SanConfind

Așa cum a procedat și cu alte ocazii, Centrul Medical SanConfind oferă pacienților săi, drept cadou de Paște, o reducere substanțială, de 20%, la plata unor tratamente de recuperare medicală. Este vorba despre toate procedurile de balneoterapie și diferite tipuri de masaj.