Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

Actualitate (Categoria articolului)

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

A fost o dezbatere interesantă, dinamică, în care s-au spus multe lucruri interesante pe parcursul a mai bine de 90 minute, o dezbatere în care au fost atinse toate cele trei crize care macină acum România - politică, economică și sanitară.
Urmărind emisiunea veți avea ocazia să vedeți punctele de vedere ale invitaților noștri pe marginea fiecărui subiect abordat. Astfel, în privința crizei politice, veți vedea argumentele pe care Cristian Apostol de la USR le-a avut pentru Guvernul Cioloș, fiind combătut de Adrian Pițigoi și Bogdan Toader, acesta din urmă având și privilegiul conferit de statutul de deputat de a fi asistat la discuțiile din comisii și din plenul Parlamentului. Concluzia unanimă a fost că se impune un Guvern cât mai rapid, fiind amintite o serie de nume care nu ar trebui să mai apară în viitorul Cabinet.
Discuțiile pe tema crizei economice au fost de asemenea foarte aprinse. Adrian Pițigoi a prezentat o serie de date economice ale acestui moment, cele mai multe fiind de-a dreptul îngrijorătoare, în vreme ce Bogdan Toader și Cristian Apostol au explicat de ce se impune plafonarea tarifelor la gaze și energie, dar au vorbit și despre soluția scăderii TVA la aceste utilități.
Criza sanitară a fost subiectul cel mai fierbinte și cel mai dureros, din păcate. Discuția a plecat de la realitatea subliniată de Adrian Pițigoi - ”La fiecare trei minute, un român moare în această bătălie cu Covid-19”, iar Bogdan Toader a făcut un adevărat rechizitoriu privind greșelile făcute de autorități în gestionarea acestei crize. S-a vorbit despre spitalele din Prahova și despre dureroasa situație a pacienților non-COVID, care ajung să moară cu zile pentru că nu au unde să se trateze.
Vă invităm să urmăriți întreaga emisiune pentru a vedea punctele de vedere ale liderilor politici invitați, precum și soluțiile propuse de partidele lor pentru depășirea crizelor politică, economică și sanitară prin care trecem cu toții.

5554 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • C. Eftimescu 25.10.2021 12:30 Sper sa revina Toader cat mai curand la CJ. Sa nu-i treaca prin cap sa nu candideze.

Actualitate

2370 vizualizari
28 mar. 2024 20:29

La Câmpina, sancțiune record de suspendare a unui permis de conducere

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, în două intervale orare (7.00 - 9.00 și 15.00 - 17.00), Poliția Câmpina a acționat în municipiul Câmpina și comuna Poiana Câmpina pe linie rutieră.

356 vizualizari
28 mar. 2024 19:58

Primim de la cititori. Groapa de pe Islaz... Strada Islaz

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis în urmă cu mai multe zile, pe numărul de whatsapp 0733.388.425, o imagine surprinsă pe o stradă din cartierul Câmpinița. 

Alte stiri recente

136 vizualizari
29 mar. 2024 07:25

Asociația Cultul Eroilor Câmpina a premiat cele mai bune lucrări de la concursul ”Basarabia, pământ românesc”

Ca în fiecare an, la 27 martie, Asociația Cultul Eroilor ”Regina Maria”, filiala Câmpina, condusă de col (r) Marian Dulă, organizează - în general, împreună cu o unitate de învățământ din localitate - concursul de eseuri și desene ”Basarabia, pământ românesc”.

545 vizualizari
28 mar. 2024 21:19

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Programul și delegările

Sâmbătă și duminică vor avea loc meciurile etapei a 22-a din Liga A. Iată programul și delegările: