CONTACT

Dan Ioan Mușat, președinte PSD Câmpina: ”În acest mandat, cei doi consilieri PNL au votat împotriva proiectelor cu fonduri europene!”

- Politică -

Dan Ioan Mușat, președinte PSD Câmpina: ”În acest mandat, cei doi consilieri PNL au votat împotriva proiectelor cu fonduri europene!”

Invitat la o emisiune la CâmpinaTV.ro, președintele PSD Câmpina, Dan Ioan Mușat a vorbit despre faptul că ”Din 2020, Câmpina este într-o decădere continuă”. De asemenea, cu același prilej, Dan Ioan Mușat a mai făcut o serie de afirmații interesante.

Una dintre aceste afirmații a vizat activitatea unora dintre consilierii locali, remarcând că ”de la începutul acestui mandat și până acum, domnul primar a trecut de la o echipă de volei (n.n. - cei cinci consilieri care au votat de la început proiectele sale), la una de fotbal, având acum 11 consilieri care îi sunt loiali”, a spus Mușat. Și a făcut o radiografie a activității celor șase, care au trecut în cursul acestui mandat de partea primarului. Iar referindu-se la cei doi consilieri PNL, liderul social-democraților câmpineni a spus: ”Avem doi consilieri PNL, din care unul, Florin Marcu, ne atacă constant că noi ne opunem dezvoltării orașului și nu votăm proiectele cu fonduri europene, deși domnia sa în anul 2021 nu a votat proiectul cu camerele video de supraveghere, proiect cu fonduri europene. Ba mai mult, cei doi consilieri PNL au sesizat la acel moment Prefectura privind legalitatea adoptării acelui proiect. Vin acum, în 2024, și spun că PSD-ul se opune dezvoltării orașului și proiectelor cu fonduri europene. Dacă au sesizat Prefectura, putem să spunem că s-au opus dezvoltării orașului, accesării de fonduri europene și blochează fondurile europene, cum reclamă domnul primar în cazul nostru?! Mai mult, același consilier local Florin Marcu vine acum pus pe scandal că s-au dat terenurile câmpinenilor de pe râul Doftana, ba chiar l-am văzut vehement întrebând cine a votat acele proiecte, dar oricine poate constata că în anul 2010, când domnul Marcu era consilier local, vota fix pentru acele concesiuni”, a mai spus Dan Ioan Mușat, președintele PSD Câmpina.


10 Mar 2024 20:10 1403 vizualizari


Comentarii






  • 12.03.2024 15:58 Diss2 Primarul Moldoveanu, a avut majoritate în CL, si nu de ieri sau de astăzi, a facut ce a vrut și cum a vrut. Nu poate zice nimeni ca i-au fost blocate proiectele. Consider ca este doar o scuza impertinenta și totodată cu urme electorale, pentru incompetenta dumnealui în administrație.
12 vizualizari 05 May 2024 10:54 Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Pe listele cu candidați la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, pe care le-am publicat integral aici, regăsim și doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă. Este vorba de Valentin Negoiță - locul 9 pe lista Partidului Național Liberal, și Claudiu Dumitrescu - locul 17 pe lista Partidului Câmpina Curată.

citeste mai mult
2137 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1708 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1781 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV