CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Încă o amânare în procesul în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. A treia amânare în mai puțin de 30 de zile

- Actualitate -

Încă o amânare în procesul în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. A treia amânare în mai puțin de 30 de zile

Al treilea termen al procesului în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție a adus o nouă amânare. Termenul următor a fost fixat pentru 10 ianuarie 2019.

De această dată, la termenul din 13 decembrie, instanța a încuviințat o nouă amânare, acceptând cererea de înlocuire a curatorului special desemnat pentru a reprezenta Primăria Câmpina. Pare un tertip prin care se încearcă prelungirea procesului și ne întrebăm dacă primarul Horia Tiseanu este sau nu străin de această stratagemă. Cert este că a fost a treia amânare în mai puțin de 30 de zile: 15 noiembrie - amânare pentru lipsă apărare; 29 noiembrie - amânare pentru pregătirea apărării; 13 decembrie - amânare pentru înlocuirea curatorului, adică exact a persoanei pentru care se amânaseră precedentele termene. Pare o glumă - la primul termen, Primăria nu a avut desemnat un apărător, la al doilea termen, acesta are nevoie să-și pregătească apărarea, iar la următorul termen este înlocuit la cerere, pentru că s-a îmbolnăvit. Probabil că, pe 10 ianuarie, noul curator va solicita o nouă amânare pentru a pregăti apărarea...
Vă reamintim că primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de trafic de influenţă, abuz în serviciu şi instigare la săvârşirea infracţiunii de delapidare în formă continuată. În acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată Gheorghe Ecaterinescu (fost director al Direcţiei Economice din Primăria Câmpina; care între timp a decedat), Carmen Gheorghe (fost şef al Poliţiei Locale Câmpina) şi Costin Micu (de la societatea comercială care a vândut Primăriei Câmpina celebra maşină Opel Insigna). De asemenea, în dosare disjunse din acest dosar mare, alţi angajaţi ai Primăriei Câmpina au fost deja condamnaţi definitiv, cu suspendare, după ce au semnat acorduri de recunoaştere a faptei cu procurorii DNA. Dosarul primarului Câmpinei a fost înregistrat la Tribunalul Prahova încă din 4 decembrie 2017, dar acesta a contestat decizia Camerei Preliminare de acceptare a dosarului, astfel că întreaga procedură s-a prelungit cu aproape un an până la momentul ajungerii la judecata pe fond, începută pe 15 noiembrie 2018.


13 Dec 2018 19:15 3518 vizualizari


Comentarii


  • 14.12.2018 15:32 Dumitru Radu Problema este de fond.PNL-ul este in drum spre "recycle bin", au alte preocupari cu motiune de cenzura ce este o mistocareala,adica pierd timpul ,fara conducatori ,fara oameni in teritoriu e o abureala de partid,cu multi vechi comunisti ce nu se pot adapta le nevoile noi ale economiei de piata,se multumesc ca incaseaza niste bani nemunciti.Ce se mai aude cu Calea,Dacia ? ceva penalitati? ,ei nu sunt in stare sa reamenajeze un parc dar un oras.
  • 14.12.2018 13:01 Radu Andrei Tudor, PNL Campina nu exista iar PNL Prahova nu-si prea arunca privirea spre Campina de sila sa nu dea peste Tiseanu. Pentru liderii PNL Prahova e mai important Ploiestiul pe care oricum il vor pierde in 2020, asa cum vor pierde si Campina daca accepta sa candideze tot Tiseanu la primarie.
  • 14.12.2018 11:34 Tudor Tiseanu sfidează judecătorii așa cum sfidează și orașul. Doar interesul personal contează. Lipsa curatorului special desemnat pentru a reprezenta primăria (condusă de cel trimis în judecată / inculpatul), apoi schimbarea acestuia și tot așa, este doar un tertip dar care generează o stare de conflict de interese. În concluzie, orașul moare încet-încet iar Tiseanu contribuie din plin la acest lucru. P.S. Sunt curios ce părere are PNL Câmpina și PNL Prahova despre această situație. Că doar urmează niște alegeri....
  • 13.12.2018 23:52 Dragan Victor Ce sa fie,ce sa fie,..........si hotia vie.ceva in legatura cu Amnistia si Gratierea ?sau noile coduri? ,ceva se asteapta,asa ca, sa asteptam cu interes al nu stiu catelea proces.Va fi sau nu va fi,spalata rusinea orasului de a fi condus de o banda politica ce cauta iertare.De fapt faptele nu sunt asa de grave ci doar gainarie ,masina de 30mii de euro din banii unui oras cu buget mare mic,disparitia unei cantitati de motorina ,etc.niste prostioare pe langa adevaratele furaciuni,dar trebuiesc pedepsite totusi daca nu sunt in linie cu legislatia .
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
793 vizualizari 16 Jun 2024 20:36 La Măgureni, o mobilizare imediată a polițiștilor a dus la găsirea unui copil dispărut în numai 40 minute!

La Măgureni, o mobilizare imediată a polițiștilor a dus la găsirea unui copil dispărut în numai 40 minute!

Duminică după-amiază, la 16.25, polițiștii din Măgureni au fost alertați în legătură cu disparițiai unui copil de numai șase ani.

citeste mai mult
622 vizualizari 16 Jun 2024 18:05 Primim de la cititori. Semințele și... bulevardul

Primim de la cititori. Semințele și... bulevardul

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini surprinse pe Bulevardul Culturii, care ar trebui să fie una dintre cele mai frumoase zone ale Câmpinei.

citeste mai mult
602 vizualizari 16 Jun 2024 10:57 Luni, 17 iunie, începe sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat

Luni, 17 iunie, începe sesiunea de vară a examenului de Bacalaureat

Examenul de Bacalaureat, sesiunea de vară, va începe luni, 17 iunie, cu proba de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română.

citeste mai mult
19586 vizualizari 16 Jun 2024 10:12 Admitere la Școala de Poliție din Câmpina. 43 candidați nu s-au mai prezentat la proba scrisă, iar 18 au luat sub nota 5!

Admitere la Școala de Poliție din Câmpina. 43 candidați nu s-au mai prezentat la proba scrisă, iar 18 au luat sub nota 5!

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina continuă examenul de admitere pentru o nouă promoție. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV