Bannere anti-PSD pe podul de la Câmpina și pasarela de la Nistorești, peste DN1

Actualitate (Categoria articolului)

Câțiva tineri din București au afișat duminică, pe podul rutier din Câmpina și Poiana Câmpina și pe pasarela de la Nistorești, banere imense cu mesaje de susținere a campaniei "Fără penali în funcții publice", cu invitația de participare la protestul din 10 august, din Piața Victoriei și cu mesaje împotriva partidelor aflate la guvernare - PSD și ALDE.

O acțiune făcută duminică după-amiază, când DN1 este aglomerat, deci mesajele de pe bannere puteau fi citite de un număr mare de persoane. La demersul grupului din București s-au raliat și câțiva tineri din Câmpina, iar în scurt timp au apărut și... forțele de ordine, jandarmi și polițiști, atât pe DN1, cât și pe podul de la Câmpina. Nu au existat incidente între protestatari și forțele de ordine, dar este foarte posibil să urmeze unele sancțiuni. "Au fost legitimați participanții la protest și am înaintat o solicitare administratorului drumului național (CNAIR) referitoare la existența vreunui acord de afișare a bannerelor conform prevederilor OG 43/1997 privind regimul juridic al drumurilor. În funcție de rezultatul verificărilor, vom acționa în consecință", este răspunsul oficial al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova. De asemenea, tinerii au primit un avertisment din partea jandarmilor în baza Legii 60/1991 privind organizarea și desfășurarea manifestărilor publice.

5902 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

875 vizualizari
14 dec. 2018 20:16

Primarul Câmpinei vrea un nou împrumut bancar, în valoare de 25 milioane lei, pentru investiții

Pe ordinea de zi a ședinței de marți, 18 decembrie 2018, a Consiliului Local Câmpina se află un proiect de hotărâre, inițiat de primarul Horia Tiseanu, care prevede aprobarea unei finanțări rambursabile interne, adică a unui credit bancar în valoare de 25 milioane lei, cu o maturitate de zece ani, din care trei ani perioadă de grație și șapte ani perioadă de rambursare. Dacă proiectul va fi aprobat de Consiliul Local, Câmpina va accesa cel mai mare credit bancar din câte a luat vreodată, iar gradul de îndatorare al municipiului va ajunge la 30%.

1818 vizualizari
13 dec. 2018 19:15

Încă o amânare în procesul în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție. A treia amânare în mai puțin de 30 de zile

4 comentarii

Al treilea termen al procesului în care primarul Câmpinei, Horia Tiseanu, este acuzat de fapte de corupție a adus o nouă amânare. Termenul următor a fost fixat pentru 10 ianuarie 2019.

Alte stiri recente

1951 vizualizari
14 dec. 2018 09:00

Elevii unei clase de la Liceul Energetic din Câmpina au scris și lansat o carte despre relația cu părinții

Biblioteca Liceului Tehnologic Energetic din Câmpina a fost, zilele trecute, gazda unei lansări de carte. O carte scrisă chiar de elevii liceului. Elevii clasei a XII-a T (dirigintă Denisa Stoicescu) au finalizat un proiect deosebit, care a durat șase luni: scrierea și lansarea cărții "De vorbă cu părinții mei - mic tratat de educație și familie".

2847 vizualizari
13 dec. 2018 13:15

Cei patru foști angajați ai Institutului din Câmpina, premiați cu "Medalia Centenarului", invitați să viziteze fostul lor loc de muncă

3 comentarii

Conducerea Institutului de Cercetări și Proiectări Tehnologice Câmpina, din cadrul OMV Petrom, i-a invitat pe cei patru foști angajați, premiați de administrația locală cu ocazia Zilei Naționale a României cu "Medalia Centenarului", să viziteze instituția în care au lucrat mulți ani și pe care au reprezentat-o întotdeauna cu cinste.