Microbuz implicat într-un accident rutier pe DN1, la Comarnic

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Două persoane au fost transportate la spital cu ambulanța. Este vorba despre o femeie de 34 de ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral și un bărbat de 39 de ani, care a suferit un traumatism toracic.

Un nou accident rutier în care este implicat și un microbuz de transport persoane s-a produs sâmbătă, 12 ianuarie, în jurul orei 11.00, pe DN1, la ieșirea din Comarnic, pe sensul de mers spre Sinaia. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, microbuzul a intrat într-un autoturism care circula în aceeași direcție. În cele două vehicule se aflau în total 15 persoane (opt călători în microbuz și șapte pasageri în autoturism).

Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova a intervenit cu o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță Smurd. La locul accidentului s-au aflat, de asemenea, echipaje de la Poliție și Serviciul Județean de Ambulanță. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, toate cele 15 persoane din vehiculele implicate în accident sunt conștiente și nu au suferit traumatisme grave. Sunt evaluate medical la locul accidentului și urmează să se stabilească dacă se impune sau nu transportul la spital al vreunei persoane. În același timp, Poliția efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest accident.
Vă reamintim că un accident similar a avut loc vineri seară, pe DN1, la Bănești, când un microbuz nu a păstrat distanța în mers și a izbit o autoutilitară care circula în fața sa. În microbuz se aflau 21 de persoane, din care trei au fost transportate la spital.

3940 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • P.G 12.01.2019 12:45 Inconstienta respectiv prostia ar trebui sa se plateasca scump.Admin,tot Ave au lovit magarusul? In 2 zile au busit doua din parcul de rable,curata performanta.Asa companii asa angajati.Tot inainte la patroni sa numere banii,asa este dl de la Ave ca T C nu e la prima abatere.A cata oara l-ati reangajat.A mai zburat o roata cu el la volan in trafic,l-ati gasit cu nereguli ca nu dadea bilete l-ati pus pe liber si l-ati reangajat.Stimabila fam Papuc aveti oamenii care va reprezinta,va meritati soarta.Grav este ca in joc este siguranta calatorilor si nu va pasa,bani sa iasa si politica la greu.Aceeasi discutii si despre Eliro si Cord.Patronilor mai spuneti ceva : aratati angajat care nu va fura si care nu isi scoate pe putin un salariu din bacsisuri.Si aviz amatorilor care lasa bacsisuri : banii vostrii se duc pe bauturi scumpe,distractie cu domnisoare si ruperea salilor de pacanele la greu.Chestia cu caserola cu mancare la sufertas sa o zica la ala care l-a incaltat dimineata pe sofer la siret.Meritati lumea sa va dea in judecata si sa dati faliment.Asta nu e serviciu care il faceti.
  • Costin 13.01.2019 16:49 In ambele accidente cred ca soferii microbuzelor au vina totala. Este rezultatul faptului ca nu sunt educati, vorbesc tot timpul la telefon, numara banii sau biletele, au tot timpul alta treaba decat sa conduca. Sunt inconstienti si ei si cei care ii angajeaza, iar noi ne lasam vietile si banii pe mainile astora!

Actualitate

1473 vizualizari
21 mar. 2019 11:40

Ziua Internațională a Francofoniei, sărbătorită la Școala Centrală Câmpina

La intrarea în incinta Școlii Gimnaziale Centrale Câmpina atrage imediat atenția o expoziție deosebită. Desene, picturi, machete, mânuțe cu mesaje scrise în limba franceză, steagul României alături de cel al Franței. Copiii au sărbătorit ieri, 20 martie 2019, Ziua Internațională a Francofoniei, iar întreaga săptămână este dedicată limbii franceze.

2248 vizualizari
20 mar. 2019 21:50

La Bănești s-au reluat lucrările de modernizare a drumurilor, în cadrul proiectului cu finanțare europeană de un milion de euro

1 comentarii

Anul trecut, în comuna Bănești a început derularea unui proiect cu fonduri europene în valoare de un milion de euro. Este vorba, după cum se știe deja, despre modernizarea mai multor drumuri, unele dintre acestea fiind asfaltate pentru prima dată. Unele lucrări au fost executate în 2018, iar anul acesta, odată cu îmbunătățirea condițiilor meteorologice, s-au redeschis două noi fronturi de lucru.

Alte stiri recente

553 vizualizari
21 mar. 2019 21:04

Liga A Prahova, etapa a 19-a. Avancronici și delegări

Sâmbătă și duminică au loc meciurile etapei a 19-a din Liga A Prahova. Capul de afiș al rundei pare a fi la Păulești, dar și la Brebu, Coada Izvorului sau Urlați se anunță meciuri interesante. Iată programul cu scurte avancronici și cu delegările arbitirlor și observatorilor:

834 vizualizari
21 mar. 2019 17:30

Anunț public privind închirierea unor spații comerciale din corpul C1 al Pieței Centrale Câmpina

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea unei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează: 
1. Două spații comerciale în suprafață de 38 mp
Destinație: comercializare carne, produse din carne și alte produse agroalimentare conform HGR nr. 348/2004. Prețul de pornire al licitației este de 2,5 lei/mp/zi aprobat prin HCL Câmpina din 31.01.2019. Tariful de închiriere este scutit de TVA. Prioritate pentru închirierea spațiilor în suprafață de 38 mp o au dosarele cu LICENȚE DE FABRICAȚIE ÎN DOMENIUL PRODUCȚIEI DE PRODUSE ALIMENTARE.