CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

În zona Bulevardului Culturii din Câmpina au fost identificate o serie de spații pe care, în timpul verii, să fie amenajate terase

- Actualitate -

În zona Bulevardului Culturii din Câmpina au fost identificate o serie de spații pe care, în timpul verii, să fie amenajate terase

După cum v-am informat recent, la Primăria Câmpina a continuat seria discuțiilor inițiate de Comisia de Urbanism și Comisia de Cultură din cadrul Consiliului Local pe tema punerii în valoare a unor zone din municipiu, a revitalizării lor prin atragerea unor investitori privați. La întâlnirea unde s-a discutat despre ștrandul de la Casa Tineretului și despre care noi am scris AICI, s-a vorbit și despre zona Bulevardului Culturii, locul de promenadă al câmpinenilor în prima jumătate a secolului trecut. Au fost prezenți consilierii locali Monica Clinciu și Florin Frățilă (președinții celor două comisii menționate), Dragomir Enache, Andrei Duran și Adrian Dochia, viceprimarul Adrian Pițigoi, alături de alți reprezentanți ai Primăriei Câmpina.

Arhitectul-șef al municipalității, Didona Căliman, a prezentat câteva locații de pe Bulevardul Culturii care pot deveni atractive, aici putând fi amplasate terase pe pentru perioada verii, fiind vorba exclusiv de construcții ușoare, cu caracter provizoriu. Iar primele zone identificate au fost la baza zidului de sprijin din zona "Gura leului", existând chiar și un refugiu în acest loc, unde se poate amenaja o astfel de terasă, dar și platoul situat deasupra skate-park-ului. În plus, la propunerea viceprimarului Adrian Pițigoi, pe același platou ar putea fi amplasat și un chioșc, unde oamenii să se poate refugia în cazul unei ploi sau de unde părinții să-și poată urmări copiii veniți la skate-park. De asemenea, s-a stabilit realizarea unui studiu de oportunitate pentru această zonă, precum și întocmirea lucrărilor de cadastru pentru zona de pe Strada Lt. Oprescu Adrian, unde, de asemenea, pot fi realizate unele amenajări, care - cel puțin pe perioada verii - să mai anime atmosfera și să transforme această zonă într-un punct de atracție pentru câmpineni și nu numai.


08 Apr 2019 11:11 6519 vizualizari


Comentarii


1628 vizualizari 21 Jul 2024 12:14 Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Omul de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață

Cunoscutul om de afaceri câmpinean Cătălin Mihart a încetat din viață. Împlinise în februarie 59 ani...

citeste mai mult
575 vizualizari 20 Jul 2024 07:11 Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul ”Ghiocelul” din Câmpina a fost invitat la un festival internațional de folclor în Grecia

Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza”, condus de instructorul Cristian Colezea, ține de peste două decenii steagul sus pentru Câmpina, pentru Prahova, chiar pentru România. De-a lungul anilor, ”Ghiocelul” a participat la numeroase festivaluri în țară și peste hotare, unde a avut întotdeauna succes.

citeste mai mult
777 vizualizari 19 Jul 2024 20:55 Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Primim de la cititori. E mai ușor de pus un semn de circulație decât de reparat?!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine de pe Strada Izvoarelor, din cartierul câmpinean Slobozia.

citeste mai mult
861 vizualizari 19 Jul 2024 08:01 Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Au fost scoase lanțurile din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina

Ceea ce era o problemă constantă pentru autorități - ruperea sau stricarea stâlpișorilor și lanțurilor din fața Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina, nu mai este... o problemă. Deci, lucrurile s-au rezolvat.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV