Terenul sintetic de fotbal de la Căminul Petrol din Câmpina a început să se... rărească și să se... găurească

Sport (Categoria articolului)

La inițiativa consilierului local Cosmin Raț, la sediul Primăriei Câmpina a avut loc zilele trecute o întâlnire foarte interesantă, la care au fost prezenți mai mulți consilieri locali și președintele CS Câmpina, Adrian Stoican. Principalul scop al întâlnirii a fost dezbaterea unui proiect al consilierului Cosmin Raț privind modificarea componenței Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina. Am scris despre acest subiect chiar în ziua respectivă.

Acum, în cadrul discuțiilor s-au mai spus lucruri foarte interesante. Unul dintre aceste lucruri a fost menționat de consilierul Liviu Briciu și face referire la suprafața de joc a terenului sintetic de fotbal de la Căminul Petrol. ”Acest teren nu a mai fost pieptănat, sau cum s-o numi acea operațiune, de ani de zile”, a spus Liviu Briciu în felul lui, cu referire la faptul că și suprafața de joc a unui teren sintetic trebuie întreținută. Iar președintele Adrian Stoican, cel care are în administrare acest teren, nu a infirmat sau contrazis spusele lui Liviu Briciu. Este o operațiune relativ simplă, de mentenanță a suprafeței de joc, prin care se ”piaptănă” această suprafață, tocmai pentru a preveni rărirea sau găurirea acelui plastic. O astfel de operațiune nu a avut loc niciodată la acest teren, de la realizarea lui din anul 2014, atunci când investiția a costat aproape 900.000 lei.
La unul dintre meciurile care au avut loc în week-end pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, am verificat și noi starea suprafeței de joc. Mai întâi, în fața porților, suprafața de joc s-a... rărit, pare arsă, dar de fapt începe să se vadă ceea ce este sub suprafața de joc, putând deveni un pericol pentru integritatea fizică a celor care joacă aici, dar și riscând să nu mai fie acceptat acest teren pentru a găzdui partide oficiale de fotbal. Mai rău stau lucrurile la punctul de pedeapsă, acolo unde se execută loviturile de la 11m. În zona unde... a fost punctul de pedeapsă este o gaură vizibilă de la distanță, iar punctul de pedeapsă a fost mutat vreo 20 centimetri, astfel încât, în eventualitatea acordării unei lovituri de pedeapsă, aceasta să poată fi executată, dintr-o groapă fiind aproape imposibil.
Aceasta este realitatea, pozele sunt destul de elocvente, dar - ca să ne amintim vorbele președintelui CS Câmpina, Adrian Stoican - ”treaba merge bine la club”.

2223 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • David 12.11.2023 09:31 Nu ati fost la poarta care trebuie... Sa vedeți suprafata din poarta din spre restaurant... Un pericol ptr copii... Bataie de joc!

Sport

1639 vizualizari
29 nov. 2023 12:47

Președintele CS Câmpina trebuie să demisioneze! O mulțime de argumente și un apel la bun simț, decență și onoare

2 comentarii

Nu vom discuta în acest articol despre persoane, ci despre ocupantul unui funcții publice. Indiferent de numele său, la cum și-a derulat mandatul în ultimii deja mulți ani, președintele Clubului Sportiv Câmpina a ajuns la momentul la care trebuie să plece! Măcar din bun simț, decență și onoare. Dacă le are...

1109 vizualizari
28 nov. 2023 13:29

La Câmpina, elita națională a handbalului feminin juvenil se reunește la Cupa ”1 Decembrie”

Câmpina va găzdui unul dintre cele mai spectaculoase turnee de handbal feminin la nivel de juniori IV, reunind cele mai bune echipe ale momentului la nivel național. Prilejul este dat de Cupa ”1 Decembrie”, care va avea loc în zilele de 30 noiembrie și 1 Decembrie la sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”.

Alte stiri recente

239 vizualizari
30 nov. 2023 07:44

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

1131 vizualizari
29 nov. 2023 21:28

Primim de la cititori. Dezastru ecologic pe albia râului Doftana - tone de griblură, pietriș și asfalt de-a valma

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o serie de imagini cu ceea ce cititorul nostru numește ”dezastrul ecologic de pe albia râului Doftana”.