CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Terenul sintetic de fotbal de la Căminul Petrol din Câmpina a început să se... rărească și să se... găurească

- Sport -

Terenul sintetic de fotbal de la Căminul Petrol din Câmpina a început să se... rărească și să se... găurească

La inițiativa consilierului local Cosmin Raț, la sediul Primăriei Câmpina a avut loc zilele trecute o întâlnire foarte interesantă, la care au fost prezenți mai mulți consilieri locali și președintele CS Câmpina, Adrian Stoican. Principalul scop al întâlnirii a fost dezbaterea unui proiect al consilierului Cosmin Raț privind modificarea componenței Comitetului Director al Clubului Sportiv Câmpina. Am scris despre acest subiect chiar în ziua respectivă.

Acum, în cadrul discuțiilor s-au mai spus lucruri foarte interesante. Unul dintre aceste lucruri a fost menționat de consilierul Liviu Briciu și face referire la suprafața de joc a terenului sintetic de fotbal de la Căminul Petrol. ”Acest teren nu a mai fost pieptănat, sau cum s-o numi acea operațiune, de ani de zile”, a spus Liviu Briciu în felul lui, cu referire la faptul că și suprafața de joc a unui teren sintetic trebuie întreținută. Iar președintele Adrian Stoican, cel care are în administrare acest teren, nu a infirmat sau contrazis spusele lui Liviu Briciu. Este o operațiune relativ simplă, de mentenanță a suprafeței de joc, prin care se ”piaptănă” această suprafață, tocmai pentru a preveni rărirea sau găurirea acelui plastic. O astfel de operațiune nu a avut loc niciodată la acest teren, de la realizarea lui din anul 2014, atunci când investiția a costat aproape 900.000 lei.
La unul dintre meciurile care au avut loc în week-end pe terenul sintetic de la Căminul Petrol, am verificat și noi starea suprafeței de joc. Mai întâi, în fața porților, suprafața de joc s-a... rărit, pare arsă, dar de fapt începe să se vadă ceea ce este sub suprafața de joc, putând deveni un pericol pentru integritatea fizică a celor care joacă aici, dar și riscând să nu mai fie acceptat acest teren pentru a găzdui partide oficiale de fotbal. Mai rău stau lucrurile la punctul de pedeapsă, acolo unde se execută loviturile de la 11m. În zona unde... a fost punctul de pedeapsă este o gaură vizibilă de la distanță, iar punctul de pedeapsă a fost mutat vreo 20 centimetri, astfel încât, în eventualitatea acordării unei lovituri de pedeapsă, aceasta să poată fi executată, dintr-o groapă fiind aproape imposibil.
Aceasta este realitatea, pozele sunt destul de elocvente, dar - ca să ne amintim vorbele președintelui CS Câmpina, Adrian Stoican - ”treaba merge bine la club”.


12 Nov 2023 09:07 2517 vizualizari


Comentarii






  • 12.11.2023 09:31 David Nu ati fost la poarta care trebuie... Sa vedeți suprafata din poarta din spre restaurant... Un pericol ptr copii... Bataie de joc!
1627 vizualizari 01 May 2024 21:01 Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

Liga A Prahova, etapa a 27-a. Programul și delegările

În Vinerea Mare au loc jocurile contând pentru etapa a 27-a a Ligii A Prahova, competiție care se apropie cu pași repezi de finiș. Iată programul și delegările:

citeste mai mult
1974 vizualizari 28 Apr 2024 18:39 CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

CS Câmpina a pierdut finala cu Rapid, dar s-a calificat la turnul final. ”Suntem în lumea mare a handbalului”, a conchis antrenorul Daniel Vasile

În a doua zi a turneului semifinal al junioarelor IV de la București, CS Câmpina a jucat finala turneului în fața mult mai titratei echipe Rapid București, partida având loc chiar în sala Rapid.

citeste mai mult
1652 vizualizari 28 Apr 2024 17:19 Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Superliga B1 Prahova, Seria Nord. CS Cornu II - Sportul Câmpina 1-3

Duminică după-amiază, la Cornu, Sportul Câmpina a obținut o nouă victorie, care o menține pe podium, la un singur punct de ocupanta primului loc.

citeste mai mult
2171 vizualizari 28 Apr 2024 13:26 Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Liga A Prahova, etapa a 26-a. Rezultate și clasament

Primele jocuri din etapa a 26-a din Liga A Prahova, la fotbal, au avut loc sâmbătă, iar runda s-a încheiat duminică. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV