CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Aproximativ 70 milioane euro va costa Sala Sporturilor de la Câmpina

- Actualitate -

Aproximativ 70 milioane euro va costa Sala Sporturilor de la Câmpina

În ședința extraordinară a Consiliului Local Câmpina în care s-a aprobat și bugetul local pentru anul 2024, pe masa consilierilor s-a mai aflat un proiect privind aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici pentru Sala Sporturilor, care ar urma să fie construită pe dealul Muscel.

Potrivit proiectului aprobat de Consiliul Local, Sala Sporturilor va costa 354.550.433,94 lei, adică aproximativ 70 milioane euro. Suprafața de teren pe care se va realiza această investiție are 177.000 mp, iar aria construită totală desfășurată (la sol și supraterană) va fi de 14.100 mp. Potrivit documentației, Sala Sporturilor va fi realizată în trei ani de la data începerii lucrărilor.
Sala va putea fi folosită pentru mai multe sporturi - handbal, baschet, volei, minifotbal, tenis de câmp, gimnastică, lupte libere, arte marțiale, box, dar și pentru concerte, târguri, expoziții. Sala va avea o capacitate de 2.080 locuri, care se poate mări în cazul concertelor cu încă aproximativ 1.000 locuri. Una dintre cele mai interesante funcțiuni ale sălii va fi pista de start pentru bob, mai ales că astfel de piste sunt doar câteva în Europa, existând astfel premizele ca numeroase cantonamente, stagii de pregătire și chiar competiții să poată avea loc aici.
Acum, întreaga documentație a fost depusă la Compania Națională de Investiții pentru obținerea finanțării necesare și există șanse ca în acest an să se semneze contractul de finanțare, ceea ce ar fi cu adevărat o reușită pentru Câmpina.


26 Feb 2024 17:51 1932 vizualizari


Comentarii


  • 27.02.2024 14:15 El Puerco Daca nu are si hipodrom si loc unde se lupta gladiatorii nu sunt interesat. Daca vreti sa faceti ceva bun pentru oras, construiti niste WC-uri publice si modernizati gara Campinei.....concentrati-va la infrastructura mai intai.....
  • 26.02.2024 20:15 Catalin Cred ca nu or să mearga 200 de oameni pe Voila nici dacă se dau sarmale gratis. Ultima dată când au fost atâția oamen in zona a fost de23 august 1989.
Vremea
http://www.spitalcampina.ro/
http://floricon.ro/
https://elstargroup.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
145 vizualizari 15 Jul 2024 21:27 Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Restricții de apă la Poiana Câmpina, în satul Bobolia

Hidro Prahova a anunțat că impune mai multe restricții de apă în localitățile unde stocruile de apă sunt foarte scăzute. Printre aceste lcoalități se numără și comuna Poiana Câmpina, cu satul Bobolia.

citeste mai mult
192 vizualizari 15 Jul 2024 18:55 OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cea mai mare rețea de încărcare pentru vehicule electrice din România

OMV Petrom a achiziționat cel mai mare operator de stații de încărcare a vehiculelor electrice din România, Renovatio Assest Management, consolidându-și astfel poziția de lider pe piața zonală a stațiilor de încărcare a mașinilor electrice.

citeste mai mult
1034 vizualizari 15 Jul 2024 13:32 Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Primim de la cititori. Parcarea asta le întrece pe toate - au blocat calea de acces pe ambele sensuri!

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea din fața Complexului comercial Kaufland.

citeste mai mult
1754 vizualizari 15 Jul 2024 13:20 Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Apel la câmpineni pentru completarea chestionarului privind actualizarea Planului de Mobilitate Urbană Durabilă

Primăria municipiului Câmpina derulează în această perioadă activitățile necesare actualizării Planului de Mobilitate Urbană Durabilă.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV