113 borduri pe aproximativ 75 mp. În Câmpina, în micul părculeț de la intersecția străzilor Frații Golești și Griviței

Actualitate (Categoria articolului)

Poate ați crezut că glumim atunci când am spus că, la finalul "amplei" lucrări de modernizare realizată de Primăria Câmpina cu Atelierul de Infrastructură Urbană, vom număra bordurile din ceea ce era odată un mic părculeț. Chiar nu am glumit, le-am numărat bucată cu bucată. Sunt 113 borduri noi "plantate" pe aproximativ 75 mp.

În opinia noastră, administraţia locală a „ucis” cu bună ştiinţă acel mic spaţiu verde din apropierea Casei de Cultură “Geo Bogza”. Au mai rămas doar copacii aceia falnici, care, probabil, se vor usca sufocaţi de sutele de kilograme de beton cu care au fost înconjuraţi. Şi au mai rămas colţurile triunghiului, câţiva metri pătraţi. În rest, pe aproximativ 75 mp au fost puse 113 borduri, pe alocuri chiar şi în câte trei rânduri. Avem și câteva sute de pavele, pe care le-am văzut încă de când au fost aduse aici pentru a fi montate și care, probabil, au fost cumpărate la mâna a doua, pentru că în niciun caz nu erau noi. Iar pe ceilalţi 15 mp se află acum un strat splendid de asfalt, căruia i-ar fi stat mult mai bine pe Calea Doftanei, Bobâlna sau pe multe alte străzi din Câmpina, care arată ca după bombardament. Sau chiar pe terenul de sport al Școlii Golești din imediata apropiere, teren unde copiii riscă șă-și rupă picioarele din cauza gropilor și asfaltului măcinat.
Urmează ca în acest mic părculeț să mai fie instalate bănci și montați stâlpi pentru iluminat public. Apoi vă puteți relaxa fără probleme aici... în mijlocul străzii, în intersecție. De iarbă și flori administrația câmpineană nu a prea auzit. De borduri și pavele, însă, da. 
Avem în vedere, foarte serios vorbind, să transmitem o scrisoare oficială la Guinness Book, prin care să cerem oficialilor Guinness World Records să verifice dacă municipiul Câmpina nu poate intra cu acest părculeţ în Cartea Recordurilor, la capitolul: „spaţiul verde cu cele mai multe borduri pe metru pătrat”. Bineînţeles, spre mândria primarului Horia Tiseanu şi a viceprimarului Adrian Piţigoi!

5772 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • NC Radu 19.09.2017 21:23 Cat de oribil arata!!! Ar trebui ca desteptu' care a proiectat aceasta monstruozitate sa plece acasa! Urgent!
  • Catalin 19.09.2017 21:29 Cat a costat borduriada asta? S-a dat iar liber la furat in Primaria Campina? Nu le mai e teama de DNA? Sau viceprimarul inca nu a ajuns sa dea cu subsemnatul si se crede zmeu?!
  • Rica 20.09.2017 07:53 O să avem un viitor gri-negru.
  • Mihai 20.09.2017 10:27 Am sa va rog sa păstrați fotografiile, nu de alta, dar după primele înghețuri se vor macină și bordurile și pavelele, pentru ca sunt de foarte proasta calitate!

Actualitate

1084 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

1130 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

2 comentarii

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.

Alte stiri recente

1044 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

599 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.