CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Scurt și la... subiect, cu Adrian Pițigoi, președintele PMP Câmpina

- Interviuri -

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

Adrian Pițigoi este fiul dr. Leonida Pițigoi și a avut de-a lungul timpului mandate de consilier județean, consilier local și viceprimar al municipiului Câmpina. În paralel, a fost implicat politic, în momentul de față fiind secretarul general adjunct al Partidului Mișcarea Populară la nivel național, președinte interimar al PMP Prahova și președinte ales al PMP Câmpina. Un om aflat în prim-planul scenei publice, dar care a avut în acest scurt interviu parte și de întrebări la care nu a răspuns public niciodată.
Din interviul  "Scurt și la... subiect" cu Adrian Pițigoi veți afla, printre altele, cum definește politica, dacă are un model în viață, care sunt calitățile pe care le apreciază cel mai mult la un om, care a fost cel mai bun sfat primit în viață, dar și dacă este un tată îngăduitor, ce sfat îi va da băiatului său, ce lucruri îl emoționează, ce muzică ascultă, ce sport preferă, ce destinație de vacanță preferă și care a fost cea mai mare provocare a vieții sale.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Adrian Pițigoi, pentru că... merită!

Citiți și Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță
Scurt și la... subiect, cu profesor Roxana Stan, directorul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina


09 Feb 2023 19:59 3503 vizualizari


Comentarii


1024 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1249 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2214 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1956 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV