Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

Livia Pisăliță este o vedetă pe plan local și o viitoare mare artistă pe plan național și internațional, credem noi și nu doar noi. Livia este o voce, dar și o prezență deosebită, frumoasă și expresivă. Tânăra noastră soprană are 15 ani, este elevă la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" și în paralel urmează lecții de canto la Universitatea Națională de Muzică din București. Din interviul  "Scurt și la... subiect" veți afla, printre altele, cine i-a influențat viața Liviei, care este cea mai bună prietenă, ce muzică ascultă, care este artistul preferat, care-i sunt hobby-urile, unde și-ar dori să meargă în următoarea vacanță, care este materia preferată la școală, unde și cum se vede peste zece ani.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Livia Pisăliță, pentru că... merită!

Urmăriți și Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

3908 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2337 vizualizari
29 feb. 2024 18:12

Scurt și la... subiect, cu părintele protoiereu Grigore Melnic

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

1753 vizualizari
27 feb. 2024 18:34

Dan Ioan Mușat, președinte PSD Câmpina: ”Din 2020, Câmpina este într-o decădere continuă”

3 comentarii

Am continuat seria interviurilor cu lideri politici locali cu Dan Ioan Mușat, președintele Partidului Social Democrat, filiala Câmpina.

Alte stiri recente

1212 vizualizari
03 mar. 2024 13:04

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă, 2 martie, a început returul Ligii A Prahova. Sâmbătă dimineață au avut loc primele două meciuri, alte două după-amiază, iar etapa s-a încheiat duminică dimineață. Iată rezultatele complete, clasamentul la zi și programul etapei viitoare:

135 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.