Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

Livia Pisăliță este o vedetă pe plan local și o viitoare mare artistă pe plan național și internațional, credem noi și nu doar noi. Livia este o voce, dar și o prezență deosebită, frumoasă și expresivă. Tânăra noastră soprană are 15 ani, este elevă la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" și în paralel urmează lecții de canto la Universitatea Națională de Muzică din București. Din interviul  "Scurt și la... subiect" veți afla, printre altele, cine i-a influențat viața Liviei, care este cea mai bună prietenă, ce muzică ascultă, care este artistul preferat, care-i sunt hobby-urile, unde și-ar dori să meargă în următoarea vacanță, care este materia preferată la școală, unde și cum se vede peste zece ani.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Livia Pisăliță, pentru că... merită!

Urmăriți și Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

3355 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2066 vizualizari
30 mai 2023 20:05

Cosmin Raț: ”Cu un parteneriat cu Consiliul Județean, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinematograf ar putea deveni realitate”

1 comentarii

Consilierul local Cosmin Raț, secretar general al Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro în care am discutat despre actualitatea politică și administrativă locală.

2453 vizualizari
25 mai 2023 07:17

Alin Moldoveanu: ”Proiectele cu fonduri extrabugetare din învățământ depășesc 20 milioane euro”

1 comentarii

Câmpina are în diverse faze numeroase proiecte cu fonduri europene sau cu fonduri guvernamentale, în mai multe domenii de activitate. Valoarea acestora este impresionantă, atât dacă ne raportăm la ce se întâmpla până acum, mai ales în perioada în care fondurile europene erau blocate, cât și dacă ne raportăm la valoarea lor efectivă. 

Alte stiri recente

243 vizualizari
31 mai 2023 22:55

Sărbătoarea copilăriei, la Poiana Câmpina, cu multă veselie, cadouri și 1 IUNIE "scris" din copii cu șepcuțe colorate

La Poiana Câmpina, Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită astăzi, pentru ca mâine, 1 Iunie 2023, elevii să poată participa la un eveniment devenit tradiție - "Ultimul clopoțel", la Școala Gimnazială "Învățător Ion Mateescu" din localitate. Evenimentul de astăzi s-a desfășurat mai întâi în Parcul Triumf, apoi pe stadionul de la Poiana, aflat chiar lângă parc.

612 vizualizari
31 mai 2023 20:49

Cupa României, faza județeană, sferturi de finală. Rezultate

Miercuri după-amiază au avut loc partidele contând pentru sferturile de finală din cadrul fazei județene a Cupei României.