Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță

Interviuri (Categoria articolului)

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

Livia Pisăliță este o vedetă pe plan local și o viitoare mare artistă pe plan național și internațional, credem noi și nu doar noi. Livia este o voce, dar și o prezență deosebită, frumoasă și expresivă. Tânăra noastră soprană are 15 ani, este elevă la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" și în paralel urmează lecții de canto la Universitatea Națională de Muzică din București. Din interviul  "Scurt și la... subiect" veți afla, printre altele, cine i-a influențat viața Liviei, care este cea mai bună prietenă, ce muzică ascultă, care este artistul preferat, care-i sunt hobby-urile, unde și-ar dori să meargă în următoarea vacanță, care este materia preferată la școală, unde și cum se vede peste zece ani.
Vă invităm să urmăriți interviul ”Scurt și la... subiect” cu Livia Pisăliță, pentru că... merită!

Urmăriți și Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

4022 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2080 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

2269 vizualizari
05 apr. 2024 21:44

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

2 comentarii

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

Alte stiri recente

327 vizualizari
19 apr. 2024 09:34

”Dosarele X” la AJF Prahova. O echipă a câștigat un meci fără a avea legitimațiile jucătorilor!

Orice scenariu de film oricât de SF ar fi, pălește în fața unor realități mioritice. Un exemplu recent a fost oferit de Asociația Județeană de Fotbal Prahova, care a reinventat legile și logica și ale cărei decizii sunt de domeniul... ”Dosarelor X”.

281 vizualizari
19 apr. 2024 08:57

Primim de la cititori. Încă unul care are nevoie de... două locuri de parcare

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 o imagine surprinsă zilele trecute în parcarea Complexului comercial Kaufland, din Câmpina.