Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

Începem un nou format de emisiune, în care vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

Invitatul primei ediții a emisiunii ”Scurt și la subiect” este Mihaela Marin, antrenorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.
Urmărind noul nostru format de emisiune veți afla răspunsul Mihaelei Marin la întrebări din sport - ”Dacă nu ați fi făcut atletism, ce alt sport v-ar fi tentat?” sau ”Cine este omul care v-a influențat cel mai mult cariera?” sau ”Care a fost cea mai frumoasă amintire din cariera sportivă?”, ”Cel mai bun sportiv pe care l-ați antrenat până acum?”, dar și întrebări din viața personală, la care, probabil, invitata noastră nu a răspuns niciodată până acum public - ”Care a fost cel mai bun sfat primit în viață?” sau ”Dacă v-ar fi plăcut să fiți și mamă de fetiță?” sau ”Care a fost cea mai mare provocare a vieții dumneavoastră de până acum?”, precum și clasicele preferințe - de la filme la mărci de automobile sau vacanțe.
Vă invităm să urmăriți emisiunea ”Scurt și la... subiect”, pentru că... merită!

6580 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2124 vizualizari
12 apr. 2024 07:29

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

2297 vizualizari
05 apr. 2024 21:44

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

2 comentarii

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

Alte stiri recente

921 vizualizari
22 apr. 2024 21:37

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

464 vizualizari
22 apr. 2024 20:14

La Câmpina, organizația Partidului ProRomânia a trecut la PSD. Președintele Liviu Davidescu este pe lista pentru Consiliul Local

La Câmpina, una dintre mișcările politice interesante de pe ultima sută de metri înaintea depunerii candidaturilor pentru alegerile locale a fost realizată de Partidul ProRomânia.