Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

Începem un nou format de emisiune, în care vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

Invitatul primei ediții a emisiunii ”Scurt și la subiect” este Mihaela Marin, antrenorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.
Urmărind noul nostru format de emisiune veți afla răspunsul Mihaelei Marin la întrebări din sport - ”Dacă nu ați fi făcut atletism, ce alt sport v-ar fi tentat?” sau ”Cine este omul care v-a influențat cel mai mult cariera?” sau ”Care a fost cea mai frumoasă amintire din cariera sportivă?”, ”Cel mai bun sportiv pe care l-ați antrenat până acum?”, dar și întrebări din viața personală, la care, probabil, invitata noastră nu a răspuns niciodată până acum public - ”Care a fost cel mai bun sfat primit în viață?” sau ”Dacă v-ar fi plăcut să fiți și mamă de fetiță?” sau ”Care a fost cea mai mare provocare a vieții dumneavoastră de până acum?”, precum și clasicele preferințe - de la filme la mărci de automobile sau vacanțe.
Vă invităm să urmăriți emisiunea ”Scurt și la... subiect”, pentru că... merită!

6287 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2062 vizualizari
06 sept. 2023 20:05

Scurt și la... subiect, cu antrenorul Roberto Opatchi

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

3021 vizualizari
24 aug. 2023 19:35

Florian Vlădan, noul șef al Poliției Câmpina: ”Am găsit o echipă de polițiști disciplinați și profesioniști”

1 comentarii

După cum v-am anunțat la momentul prezentării sale în funcția de comandant al Poliției Câmpina, comisarul șef Florian Vlădan ne-a oferit în exclusivitate un scurt interviu.

Alte stiri recente

194 vizualizari
08 dec. 2023 07:42

Primim de la cititori. O parcare haotică și mașini blocate pe Aleea Margaretei

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată luni, 4 decembrie, în jurul orei 21.00, pe Aleea Margaretei din Câmpina.

4267 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.