Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

Începem un nou format de emisiune, în care vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

Invitatul primei ediții a emisiunii ”Scurt și la subiect” este Mihaela Marin, antrenorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.
Urmărind noul nostru format de emisiune veți afla răspunsul Mihaelei Marin la întrebări din sport - ”Dacă nu ați fi făcut atletism, ce alt sport v-ar fi tentat?” sau ”Cine este omul care v-a influențat cel mai mult cariera?” sau ”Care a fost cea mai frumoasă amintire din cariera sportivă?”, ”Cel mai bun sportiv pe care l-ați antrenat până acum?”, dar și întrebări din viața personală, la care, probabil, invitata noastră nu a răspuns niciodată până acum public - ”Care a fost cel mai bun sfat primit în viață?” sau ”Dacă v-ar fi plăcut să fiți și mamă de fetiță?” sau ”Care a fost cea mai mare provocare a vieții dumneavoastră de până acum?”, precum și clasicele preferințe - de la filme la mărci de automobile sau vacanțe.
Vă invităm să urmăriți emisiunea ”Scurt și la... subiect”, pentru că... merită!

5402 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2882 vizualizari
24 ian. 2023 19:58

Scurt și la... subiect, cu tânăra artistă Livia Pisăliță

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

4241 vizualizari
19 ian. 2023 21:34

Cele mai importante prevederi ale proiectului bugetului Câmpinei din anul 2023, explicate de primarul Alin Moldoveanu

Bugetul local al municipiului Câmpina se află în dezbatere publică și urmează ca până pe 2 februarie să fie adus în Consiliul Local pentru votul final. Dacă imediat după publicarea proiectului de buget, am oferit tuturor partidelor reprezentate în Consiliul Local posibilitatea să prezinte trei proiecte pe care vor dori să le includă în bugetul local, acum, l-am invitat pe primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu, să prezinte cele mai importante prevederi ale acestui proiect.

Alte stiri recente

293 vizualizari
27 ian. 2023 09:11

Câmpina, prima zăpadă din 2023. Autoritățile susțin că au intervenit prompt. Probleme în localitățile limitrofe

După numeroase atenționări ale meteorologilor, de joi, 26 ianuarie, și în zona Câmpina a început să ningă. A continuat toată noaptea, astfel că de la prima oră a dimineții a fost necesară intervenția autorităților.

184 vizualizari
27 ian. 2023 07:09

Poliția e în alertă! A dispărut un copil de la Centrul de Plasament din Breaza

UPDATE - Vineri, 27 ianuarie, la ora 9.07, Poliția a anunțat că minorul a fost depistat pe raza comunei Brebu și nu a fost victima niciunei infracțiuni.
În cursul serii de joi, 26 ianuarie, în jurul orei 18.30, polițiștii din Breaza au fost sesizați de către o femeie, în calitate de instructor în cadrul Centrului de Plasament Breaza, despre faptul că minorul, Florin Ștefan Voicu, în vârstă de 16 ani ar fi plecat din cadrul unității și nu a mai revenit până în prezent.