Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

Începem un nou format de emisiune, în care vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

Invitatul primei ediții a emisiunii ”Scurt și la subiect” este Mihaela Marin, antrenorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.
Urmărind noul nostru format de emisiune veți afla răspunsul Mihaelei Marin la întrebări din sport - ”Dacă nu ați fi făcut atletism, ce alt sport v-ar fi tentat?” sau ”Cine este omul care v-a influențat cel mai mult cariera?” sau ”Care a fost cea mai frumoasă amintire din cariera sportivă?”, ”Cel mai bun sportiv pe care l-ați antrenat până acum?”, dar și întrebări din viața personală, la care, probabil, invitata noastră nu a răspuns niciodată până acum public - ”Care a fost cel mai bun sfat primit în viață?” sau ”Dacă v-ar fi plăcut să fiți și mamă de fetiță?” sau ”Care a fost cea mai mare provocare a vieții dumneavoastră de până acum?”, precum și clasicele preferințe - de la filme la mărci de automobile sau vacanțe.
Vă invităm să urmăriți emisiunea ”Scurt și la... subiect”, pentru că... merită!

5834 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2267 vizualizari
30 mai 2023 20:05

Cosmin Raț: ”Cu un parteneriat cu Consiliul Județean, Centrul de Primiri Urgențe pe locul fostului cinematograf ar putea deveni realitate”

1 comentarii

Consilierul local Cosmin Raț, secretar general al Partidului Oamenilor Liberi, a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro în care am discutat despre actualitatea politică și administrativă locală.

2551 vizualizari
25 mai 2023 07:17

Alin Moldoveanu: ”Proiectele cu fonduri extrabugetare din învățământ depășesc 20 milioane euro”

1 comentarii

Câmpina are în diverse faze numeroase proiecte cu fonduri europene sau cu fonduri guvernamentale, în mai multe domenii de activitate. Valoarea acestora este impresionantă, atât dacă ne raportăm la ce se întâmpla până acum, mai ales în perioada în care fondurile europene erau blocate, cât și dacă ne raportăm la valoarea lor efectivă. 

Alte stiri recente

95 vizualizari
06 iun. 2023 22:36

Greva din învățământ continuă și la Câmpina. Contradicții între ministrul Educației și liderii sindicali

Greva din învățământ a continuat și marți, 6 iunie, după minivacanța de Rusalii. La Câmpina, în toate unitățile de învățământ se face grevă, într-o proporție mai mare sau mai mică.

709 vizualizari
06 iun. 2023 20:46

Cupa României. CS Șirna Varnița - Tricolorul Breaza 2-2, 4-3 după prelungiri

Lovitură de teatru marți după-amiază în semifinalele Cupei României, unde liderul incontestabil al campionatului Ligii A, Tricolorul Breaza, nu a putut să treacă de ocupanta locului 1 în Seria Vest a Superligii B1, al treilea eșalon județean, CS Șirna Varnița.