CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

- Social -

La Școala Centrală Câmpina s-a auzit urarea ”La mulți ani, țara mea!”

La Școala Gimnazială Centrală a devenit tradiție organizarea întâlnirilor dintre foști și actuali elevi de la clasa profesoarei de învățământ primar Rodica Zăvoianu. 

Miercuri, 29 noiembrie, în ultima zi de curs premergătoare celor două mari sărbători - Sfântul Apostol Andrei și Ziua Națională a României - s-au reunit foștii elevi, acum clasa a cincea, și actualii ”Voinicei Inimoși" de la clasa pregătitoare B. A fost o întâlnire caldă, plină de emoție, plină de culoarea costumelor naționale și de zâmbetele copiilor. Au povestit, au cântat și au lucrat împreună daruri pentru țară. Profesoarele Rodica Zăvoianu și Alexandra Iacob le-au fost aproape copiilor în acest proiect frumos.
Au strigat cu toții într-un dulce glas al copilăriei: ”La mulți ani, țara mea! Trăiască România dodoloață!"
Astfel de acțiuni au darul să sensibilizeze copiii și să-i conștientizeze de importanța Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918, unul dintre momentele cele mai importante din istoria poporului român.


30 Nov 2023 07:44 2360 vizualizari


Comentarii


1282 vizualizari 18 Jun 2024 23:26 Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Premierea olimpicilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

La inițiativa Asociației Părinților Elevilor de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina, marți, 18 iunie 2024, a avut loc premierea olimpicilor din această instituție de învățământ.

citeste mai mult
1850 vizualizari 17 Jun 2024 10:28 Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere de Rusalii, la Câmpina, Breaza, Secăria, Telega, Băicoi și Comarnic

Operatorul de salubritate Floricon Salub anunță unele modificări în programul de ridicare a gunoiului menajer și reciclabil de la populație pe 24 iunie 2024 (a doua zi de Rusalii), zi stabilită prin lege ca fiind nelucrătoare.

citeste mai mult
3101 vizualizari 15 Jun 2024 23:47 Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Accident în Câmpina, pe Calea Doftanei. Un autoturism a intrat într-un stâlp

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Câmpina au intervenit, sâmbătă seara, pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire a incendiilor, descarcerarea și acordarea asistenței medicale de urgență în cazul producerii unui accident rutier în municipiul Câmpina, pe Calea Doftanei.

citeste mai mult
1233 vizualizari 15 Jun 2024 22:36 Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

Copacii și agricultura, două teme într-un proiect internațional cu participarea Școlii “Cuza” din Câmpina și Școlii “Ioan Duhovnicul” din Bănești

"The Magical World of Trees and Agriculture" este denumirea celui de-al treilea proiect eTwinning în care a fost implicată Școala Gimnazială "Alexandru Ioan Cuza", de această dată partenerii săi fiind din Turcia și Republica Moldova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV