CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Cătălina Bozianu, candidat PMP la Camera Deputaților: ”Pentru noi contează Prahova reală”

- Politică -

Cătălina Bozianu, candidat PMP la Camera Deputaților: ”Pentru noi contează Prahova reală”

(P) Președintele Partidului Mișcarea Populară Prahova, Cătălina Bozianu, deschide lista de candidați a acestei formațiuni politice pentru Camera Deputaților, la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

”Suntem de departe partidul cu cel mai solid, credibil și echilibrat program la aceste alegeri. Noi nu ne blocăm pe o singură temă - pomeni sociale, ca PSD, sau o abordare demagogică a anticorupției, ca USR. Venim cu proiecte concrete, construite împreună cu președintele Băsescu: o nouă lege a sănătății, care desființează baronii medicali din sistem și susține relansarea producției naționale de medicamente; program național de extindere a rețelei de gaze în minimum 65% dintre gospodăriile românești, de la 32%, câte sunt în prezent; o lege anti-clanurile de interlopi care fac trafic de persoane, precum și temele noastre mai vechi, pe care le-am susținut în ultimii patru ani: reducerea numărului de parlamentari la 300, desființarea pensiilor speciale și revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin”, ne-a declarat Cătălina Bozianu.
O particularitate a listelor de candidați ai PMP pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 este că aceste liste sunt formate exclusiv din prahoveni, situație pe care Cătălina Bozianu o explică astfel:”Spre deosebire de PNL și PSD, noi nu avem candidați parașutați de la centru, plasați la Prahova pentru că este județ mare, cu multe mandate de împărțit. Venim în fața oamenilor cu două echipe de candidați formate exclusiv din prahoveni care au câștigat respectul, încrederea și votul unei mari părți a celor din comunitățile în care trăiesc, care cunosc realitățile prahovene. Candidații noștri sunt oameni buni, competenți, cinstiți, care țin la localitatea lor, la județul lor, la România”.
Cătălina Bozianu are 48 de ani, doi copii și este de profesie economist. Este președintele PMP Prahova, deputat din anul 2016, iar în perioada 2008-2012 a fost viceprimarul municipiului Ploiești. În Parlament a susținut toate marile proiecte ale Prahovei (autostrada Comarnic - Brașov, infrastructura din mediul rural, rezolvarea problemelor de mediu) și a promovat interesele comunităților prahovene, indiferent de culoarea politică a primarilor. Este co-inițiator pentru 118 propuneri legislative, autor a 51 declarații politice și a 35 de întrebări și interpelări adresate membrilor Guvernului.

(Publicitate electorală, articol publicat la comanda PMP Prahova, CMF 11200012)


22 Nov 2020 09:55 4653 vizualizari



Comentarii






1272 vizualizari 25 Apr 2024 16:18 Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

Partidul Câmpina Curată a depus dosarele de candidați pentru Consiliul Local

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie, Partidul Câmpina Curată a depus la Biroul Electoral Local dosarele de candidați pentru Consiliul Local. Vă reamintim că pentru funcția de primar, Partidul Câmpina Curată o susține pe Irina Nistor, candidatul PSD.

citeste mai mult
1568 vizualizari 24 Apr 2024 22:29 Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Călin Tiu (PSD) și Alexandru Vane (PNL), candidații din Câmpina cu șanse mari să devină consilieri județeni

Doi câmpineni sunt pe poziții eligibile pe liste partidelor pe care le reprezintă, pentru Consiliul Județean Prahova, cu șanse foarte mari de a deveni consilieri județeni în urma alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
648 vizualizari 24 Apr 2024 19:06 Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Iulian Dumitrescu (PNL) și-a depus candidatura pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Prahova

Președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a depus astăzi, 24 aprilie 2024, dosarul de candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Judeţean.

citeste mai mult
2054 vizualizari 22 Apr 2024 21:37 Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Lansare la Ploiești. Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina

Luni seară, la Ploiești, a avut loc lansarea candidaților Alianței Dreapta Unită - USR - PMP - Forța Dreptei - pentru alegerile locale din 9 iunie, la nivelul județului Prahova.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV