CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

- Actualitate -

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația, formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova și ulterior respinsă.

Concret, PSD a contestat faptul că adresele de numire a reprezentanților PNL în birourile electorale sunt semnate de Iulian Dumitrescu, în calitate de președinte PNL Prahova, cel care își anunțase public, pe 1 februarie 2024, demisia din toate funcțiile de conducere din partid. De asemenea, PSD a mai contestat faptul că, în cazul unora dintre localități, adresele PNL sunt semnate de secretarul general Mircea Roșca, iar acesta nu avea calitatea de a semna astfel de documente. 
În cuprinsul deciziei Biroului Electoral Județean Prahova se precizează clar că PNL a transmis un mail în care se menționează că adresele respective sunt semnate în mod valabil de Iulian Dumitrescu, care este președintele filialei Prahova a PNL, și nu există vreo demisie a acestuia din funcția respectivă. În privința adreselor care ar fi fost semnate de Mircea Roșca, BEJ a stabilit că acest lucru nu se confirmă. Prin urmare, BEJ a respins contestația PSD, astfel că în toate localitățile din județ vor fi reprezentanți ai liberalilor în birourile electorale, inclusiv la Câmpina, unde Biroul electoral a fost deja completat cu reprezentanții partidelor politice.


19 Apr 2024 22:01 1336 vizualizari


Comentarii


341 vizualizari 23 Jul 2024 17:57 În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

În Câmpina există o singură toaletă publică! Dar avem la ganguri...

Poate părea un fapt mărunt, banal, dar gradul de civilizație al unei comunități se poate măsura și după numărul toaletelor publice. Iar acesta este un capitol la care Câmpina stă extrem de prost.

citeste mai mult
617 vizualizari 23 Jul 2024 14:54 Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

Populație evacuată și trafic blocat după o avarie la rețeaua de gaze din Băicoi

UPDATE - 27 persoane au fost evacuate până acum, 12 proprietăți individuale și patru agenți economici.
Pe timpul unor lucrări de extindere la rețeaua de gaze naturale, în Băicoi, pe Strada Republicii, s-a produs o avarie.

citeste mai mult
2813 vizualizari 23 Jul 2024 12:23 În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

În prima parte a zilei de marți, 23 iulie, aglomerație de nedescris pe Bulevardul Carol I, de la intersecția cu Strada Sondei

Lucrările la rețeaua de canalizare de pe Strada Sondei s-au încheiat, iar acum s-a ajuns la realizarea racordurilor din Bulevardul Carol I. Așa se face că intersecția Carol I - Sondei a fost, în prima parte a zilei de marți, 23 iulie, un adevărat calvar.

citeste mai mult
1098 vizualizari 23 Jul 2024 06:11 Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Primim de la cititori. Trotuar complet blocat de o remorcă

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis o imagine pe numărul de whatsapp 0733.388.425, imagine surprinsă în cursul zilei de luni, 22 iulie, pe Strada B.P. Hasdeu, între intersecțiile cu străzile Mihail Kogălniceanu și 1 Mai.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV