Parcul de la Soldat, pe ultimii 500-800 de metri. Parcă începe să arate ca în proiect. Sau nu...

Actualitate (Categoria articolului)

Ce-ar mai putea fi de spus despre lucrarea de modernizare a Parcului de la Soldat (rămas fără soldat și denumit oficial Regele Mihai I), o lucrare începută în aprilie 2018 și care pare că nu se mai termină, deși au trecut 448 de zile de la demararea ei?! La ședința Consiliului Local Câmpina, de la finalul lunii iunie 2019, viceprimarul Adrian Pițigoi afirma că în două-trei zile, maxim o săptămână, lucrarea va fi gata. Au trecut de atunci trei săptămâni și pare că tot nu s-a ajuns la... ultima sută de metri. Deja e prea mult pentru nervii și banii câmpinenilor!

Vă reamintim, pentru modernizarea Parcului de la Soldat, administrația locală a alocat 1.682.780 lei, iar firma care execută lucrările este Construct Edil SRL Câmpineanca din județul Vrancea. Și am vrea să vă amintim cum arăta proiectul inițial care a stat la baza acestei investiții, proiect modificat în toamna anului trecut, la solicitarea firmei constructoare, prin introducerea unei alei tehnice pentru terase și a două rampe pentru persoanele cu dizabilități. Tot atunci a fost suplimentată și suma pentru această lucrare de la 1.476.000 lei la 1.682.780 lei. Priviți proiectul, ce a ieșit, știți...

Citiți și: Modernizarea Parcului de la Soldat - o nouă modificare de proiect și bani în plus pentru execuție. Termenul de finalizare, prelungit cu încă 45 de zile

3597 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Zidaru Eusebiu 17.07.2019 10:41 Toată lucrarea a fost facută in bătaie de joc,cu muncitori incompetenti.Dirigintele de santier trebuie sa raspunda daca da ok ul acestui dezastru facut pe banii nostri. Partea cu Millia a fost facută de adevarati profesionisti.Probabil ca cei 10% n-au mai fost suficienti?
  • parc 22.07.2019 10:27 Nu se poate,dar unde sunt Consilierii,nici o sceneta nimic,sau inca citesc rapoartele dirigintelui,sper ca nu confunda cu cel de la scoala,Precis au plecat in vacanta ,sunt obositi .Cand intra in reparatie asa numitul Parc de distractie?hehehehhehe-huo,huo

Actualitate

2805 vizualizari
05 dec. 2019 21:40

Julia Jianu și formația Talisman cântă la Câmpina, în noaptea de Revelion

Spectacolul de Revelion, de la Câmpina, va începe la ora 21.30 cu un mixaj muzical realizat de un DJ. La ora 22.15, pe scenă va urca Julia Jianu, fostă componentă a trupelor Exotic și Sexxy, care de mai mulți ani a ales o carieră solo. Apoi, de la ora 23.00, vor cânta Alin Oprea și formația Talisman, iar la miezul nopții, vom păși în 2020 în jocuri de lumini și lasere.

4255 vizualizari
05 dec. 2019 20:12

Dosarele X sau dosare de... DNA? Cum a ajuns la o persoană privată un teren pentru care Primăria Câmpina negocia cu proprietarul

1 comentarii

O întrebare aparent banală a consilierului Adrian Dochia, la ”Diverse”, în cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 28 noiembrie, a provocat dispute aprinse și a ridicat multe întrebări rămase fără răspuns, deocamdată. O situație parcă desprinsă din serialul ”Dosarele X”, dar care ar putea constitui obiectul unui dosar la DNA. Este vorba despre terenul pe care s-a aflat Grădina de Vară, pe Bulevardul Culturii, lângă sediul Primăriei Câmpina, un teren retrocedat foștilor proprietari în urmă cu câțiva ani, în baza Legii 10/2001. După ce au intrat în posesia terenului, proprietarii au anunțat administrația locală că sunt dispuși să-l vândă Primăriei, s-a negociat achiziționarea lui, dar, deodată, terenul a fost cumpărat de o persoană privată. O persoană despre care se spune că ar fi, de fapt, un intermediar al unui angajat din Primărie.

Alte stiri recente

6630 vizualizari
07 dec. 2019 12:35

Trei mașini implicate într-un nou accident produs pe DN1, la intersecția cu drumul spre Florești

Pe drumul național 1, la intersecția cu drumul județean 720 care merge spre Florești, s-a produs sâmbătă, în jurul orei 11.30, un nou accident rutier grav, în care au fost implicate trei autoturisme cu șase ocupanți în total. Două persoane au fost rănite și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Ploiești. Este vorba despre o femeie de 51 de ani și un bărbat de 62 de ani.

7714 vizualizari
06 dec. 2019 21:35

Accident în Câmpina, la intersecția străzilor Maramureș și Ana Ipătescu. Una dintre mașinile implicate s-a răsturnat

Un nou accident rutier s-a produs vineri seară în municipiul Câmpina, la intersecția Străzii Maramureș cu Strada Ana Ipătescu, o intersecție unde au loc frecvent astfel de evenimente rutiere, pe fondul neacordării de prioritate.