Parcul de la Soldat, pe ultimii 500-800 de metri. Parcă începe să arate ca în proiect. Sau nu...

Actualitate (Categoria articolului)

Ce-ar mai putea fi de spus despre lucrarea de modernizare a Parcului de la Soldat (rămas fără soldat și denumit oficial Regele Mihai I), o lucrare începută în aprilie 2018 și care pare că nu se mai termină, deși au trecut 448 de zile de la demararea ei?! La ședința Consiliului Local Câmpina, de la finalul lunii iunie 2019, viceprimarul Adrian Pițigoi afirma că în două-trei zile, maxim o săptămână, lucrarea va fi gata. Au trecut de atunci trei săptămâni și pare că tot nu s-a ajuns la... ultima sută de metri. Deja e prea mult pentru nervii și banii câmpinenilor!

Vă reamintim, pentru modernizarea Parcului de la Soldat, administrația locală a alocat 1.682.780 lei, iar firma care execută lucrările este Construct Edil SRL Câmpineanca din județul Vrancea. Și am vrea să vă amintim cum arăta proiectul inițial care a stat la baza acestei investiții, proiect modificat în toamna anului trecut, la solicitarea firmei constructoare, prin introducerea unei alei tehnice pentru terase și a două rampe pentru persoanele cu dizabilități. Tot atunci a fost suplimentată și suma pentru această lucrare de la 1.476.000 lei la 1.682.780 lei. Priviți proiectul, ce a ieșit, știți...

Citiți și: Modernizarea Parcului de la Soldat - o nouă modificare de proiect și bani în plus pentru execuție. Termenul de finalizare, prelungit cu încă 45 de zile

3824 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Zidaru Eusebiu 17.07.2019 10:41 Toată lucrarea a fost facută in bătaie de joc,cu muncitori incompetenti.Dirigintele de santier trebuie sa raspunda daca da ok ul acestui dezastru facut pe banii nostri. Partea cu Millia a fost facută de adevarati profesionisti.Probabil ca cei 10% n-au mai fost suficienti?
  • parc 22.07.2019 10:27 Nu se poate,dar unde sunt Consilierii,nici o sceneta nimic,sau inca citesc rapoartele dirigintelui,sper ca nu confunda cu cel de la scoala,Precis au plecat in vacanta ,sunt obositi .Cand intra in reparatie asa numitul Parc de distractie?hehehehhehe-huo,huo

Actualitate

2506 vizualizari
02 aug. 2020 19:55

Cum explică reprezentanții Ocolului Silvic imaginile dezolante de la Podul cu Tei, din Câmpina

Podul cu Tei, de la marginea municipiului Câmpina, spre Șotrile, a fost una dintre zonele de agrement cele mai frumoase din jurul localității. Mai ales în perioada de înflorire a teiului, mulți, foarte mulți câmpineni, dar și oameni din alte localități veneau aici pentru aerul extrem de curat și pentru a savura parfumul plăcut al florilor de tei. Această zonă făcea parte, cândva, din parcul Castelului Voila, construit de prințul Dimitrie Barbu Știrbei, iar aici, la Podul cu Tei, se organizau petreceri populare la diferite sărbători.

1871 vizualizari
02 aug. 2020 15:44

Amenzi de până la 10.000 lei pentru nerespectarea programului impus teraselor și sălilor de jocuri de noroc

Începând din seara zilei de duminică, 2 august, intră în vigoare prevederile Hotărârii nr. 38 din 1 august 2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care reglementează limitarea programului de lucru cu publicul pentru operatorii economici care desfășoară activități de jocuri de noroc sau terase, cluburi, baruri.

Alte stiri recente

889 vizualizari
03 aug. 2020 07:24

S-a întâmplat în Câmpina, de-a lungul timpului, la data de 3 august

Pentru anul 2020, CâmpinaTV.ro v-a pregătit un nou serial - o prezentare a evenimentelor care au avut loc în Câmpina de-a lungul timpului, în fiecare zi a anului. O altfel de prezentare a istoriei localității. Nu avem pretenția că vom reuși să "prindem" toate evenimentele în acest demers strict jurnalistic, este imposibil acest lucru, totuși vom încerca să vă aducem în atenție informații interesante despre oameni și fapte din Câmpina noastră dragă.

1732 vizualizari
02 aug. 2020 20:21

Ioan Adrian Pițigoi este candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Câmpina

3 comentarii

Partidul Mișcarea Populară l-a desemnat pe Ioan Adrian Pițigoi să intre în cursa electorală pentru funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile locale din 27 septembrie 2020. Ioan Adrian Pițigoi are 42 de ani, timp de două mandate a fost consilier local, iar din 2016 până în prezent este viceprimarul municipiului Câmpina. Din punct de vedere politic, este președintele Organizației PMP Câmpina, dar și secretar executiv la nivel național al aceleiași formațiuni politice.