Amical. CS Câmpina - AFC Brebu 2-1

Sport (Categoria articolului)

După ce a reușit în urmă cu o săptămână să învingă cu scorul de 2-1, într-un meci amical pe Tricolorul Breaza, echipa din Liga a 3-a, CS Câmpina a înregistrat același scor și în meciul amical susținut sâmbătă, în fața formației AFC Brebu, din campionatul județean.

Elevii lui Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu nu numai că au obținut o victorie, importantă mai degrabă din punct de vedere psihologic, dar arată un joc mai bun de la un meci la altul, indiferent de numele adversarului. Acum, în jocul de sâmbătă, câmpinenii au obținut victoria prin golurile marcate de Badea și Merluță, golul de onoare al breneilor fiind realizat de Dima.
CS Câmpina a evoluat în formula: Cord - Banu, Merluță, Năstase, Crețu, Nichifor, Bej, Cl. Dumitrescu, G. Dumitru, Badea, Bobeică. Au mai jucat: Antal - Tocitu, Șchiopu și Amar.
Sâmbăta viitoare, pe 10 februarie, CS Câmpina va disputa un nou meci amical în fața formației CS Cornu.

1766 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

865 vizualizari
29 feb. 2024 20:34

Liga A Prahova, etapa a 18-a. Programul și delegările

Sâmbătă, 2 martie, se reia campionatul Ligii A Prahova. Iată programul primei etape a returului și delegările:

1511 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

Alte stiri recente

180 vizualizari
01 mar. 2024 11:37

Primim de la cititori. Ciotul de pe Strada Primăverii

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425, această imagine surprinsă pe Strada Primăverii, din Câmpina, în apropierea intersecției cu Strada Castanilor.

164 vizualizari
01 mar. 2024 07:51

Proiectul de OUG privind comasarea alegerilor, în consultare publică. Primarii și președinții CJ își pot schimba partidul din aprilie până în septembrie

Guvernu a publicat, în consultare publică, proiectul de ordonanță de urgență privind organizarea și desfășurarea alegerilor europarlamentare și alegerilor locale stabilite la data de 9 iunie 2024. Față de legislația în vigoare, acest proiect vine cu o serie de derogări interesante, iar cele mai importante prevederi vi le prezentăm în continuare. Proiectul integral poate fi consultat AICI.