CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Parcul Regele Mihai I din Câmpina - trist, (semi)întunecat, total nepotrivit pentru... un spectacol

- Actualitate -

Parcul Regele Mihai I din Câmpina - trist, (semi)întunecat, total nepotrivit pentru... un spectacol

Parcul Regele Mihai I este considerat un adevărat kilometru 0 al municipiului Câmpina și locul - singurul din zona centrală - unde pot avea loc activități culturale, artistice, educative sau de orice natură, activități care presupun un număr mare de spectatori.

Din păcate, foarte mulți dintre sutele de spectatori prezenți sâmbăta trecută la ultimul concert din seria ”Câmpina Summer Park Music”, deși încântați de muzica lui Nicu Alifantis, au fost extrem de dezamăgiți - am zice, pe bună dreptate - de felul în care arată parcul.
Și nu ne referim la iarbă sau flori, aspecte care pot fi mult înbunătățite, ci la starea jalnică a fântânii pavimentale din fața esplanadei unde au loc de obicei astfel de concerte, dar și la semiîntunericul, ca să nu spunem de-a dreptul bezna, în care era cufundat jumătate din parc, pentru că iluminatul public era... ca pe vremea lui Caragiale, ”sublim, dar lipsea cu desăvârșire”.
Acum, probabil toată lumea știe povestea fântânii pavimentale, care a întâmpinat numeroase dificultăți de funcționare. După ultimele reparații, pentru a fi cât de cât protejată, s-a ales soluția îngrădirii sale cu o bandă alb-roșie jenantă, degradantă, dezgustătoare. În schimb, pentru iluminatul public al unei jumătăți din parc, autoritățile nu au nicio scuză.
Felul în care acest parc din centrul Câmpinei își primește vizitatorii este dezamăgitor, dar nădăjduim că lucrurile se vor schimba în așteptarea Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor, cele mai importante dintre evenimente fiind programate chiar aici, pe esplanda din Parcul Regele Mihai I.


30 Aug 2023 21:15 3413 vizualizari


Comentarii






  • 31.08.2023 05:42 diss Este logic, Cămpina ”beneficiază” de cea mai slabă administrație ever. Orașul este plin de gropi și mizerie iar mai nou nici în parcul aflat la 300 de metri de primărie nu se mai face curățenie. Poate se trezesc cămpinenii la următoarele alegeri și fac ei ”curățenie generalâ” în această administrație incompetență. Dacă nu atunci chiar își merită soarta plus o mare groapă în mijlocul orașului, lucrare inutilă și aberantă dar care a devenit ”cartea de vizită” a primarului.Adevărul este că întreaga Românie este sufocată de acești primari nepregătiți, neimplicați, fără studii de specialitate, foarte mulți cu dosare penale sau condamnări la pușcărie(dar cu ”suspendare”, așa e moda din ”justiție”), și care au în comun un lucru: foarte mult tupeu.De ce? Pentru că pot! Ce pot ei? Să mintă și să prosteascâ alegătorii care au și ei partea lor ,semnificativă, de vină. România anului 2023, o țară fără viitor!🤭
838 vizualizari 30 Apr 2024 21:58 Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

Mesaj RO-ALERT privind apariția unui urs la Cornu

În jurul orei 21.45, a zilei de marți, 30 aprilie, ISU Prahova a anunțat că a emis un mesaj RO-ALERT pentru Cornu, zona Cornu de Jos, adică spre Câmpina, privind apariția unui urs într-o zonă publică.

citeste mai mult
725 vizualizari 30 Apr 2024 18:08 Programului transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Programului transportului public local de persoane, la Câmpina, în zilele de 1, 5 și 6 mai 2024

Societatea care asigură transportul public local de persoane în municipiul Câmpina ne-a transmis programul curselor locale în zilele de 1 mai, precum și în prima și a doua zi de Paște, respectiv, 5 și 6 mai 2024.

citeste mai mult
1583 vizualizari 30 Apr 2024 17:45 Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

Imagini spectaculoase. Avarie majoră la o conductă de alimentare cu apă de pe malul râului Doftana

În urmă cu puțin timp, pe malul râului Doftana, în zona localității Câmpina, în apropierea fostei rampe de gunoi, pur și simplu din pământ a erupt apă. Imaginile sunt spectaculoase, dar arată o situație foarte gravă.

citeste mai mult
780 vizualizari 29 Apr 2024 08:08 Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

Secția de votare de la cantina Electroutilaj a fost mutată la Grădinița nr. 3 din Broaște

În perspectiva alegerilor locale și europarlamentare din 9 iunie, la Câmpina a fost modificată una dintre secțiile de votare. Este vorba de secția de la cantina Electroutilaj, din Strada Bobâlna, care va fi mutată la Grădinița nr. 3, din Calea Doftanei, zona Broaște (foto).

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV