CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Guvernul a decis închiderea piețelor. Administrația câmpineană vine cu soluții - luni și marți, comercianții vor fi pe Strada Caragiale, iar de miercuri, în fostul bazar

- Actualitate -

Guvernul a decis închiderea piețelor. Administrația câmpineană vine cu soluții - luni și marți, comercianții vor fi pe Strada Caragiale, iar de miercuri, în fostul bazar

În urma Hotărârii nr. 52 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, aprobată prin ordonanță de urgență a Guvernului Orban, una dintre măsurile cel mai intens discutate și contestate, care se va aplica de luni, 9 noiembrie 2020, este închiderea piețelor agro-alimentare aflate în spații închise, cum este și cazul Pieței Centrale din Câmpina.

După cum, v-am informat deja, vineri, la sediul Primăriei Câmpina, primarul Alin Moldoveanu a convocat o ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, în cadrul căreia s-au stabilit o serie de măsuri legate de Piața Centrală, despre care am scris aici.
Duminică, 8 noiembrie, la orele prânzului, primarul Alin Moldoveanu și directorul Pieței Centrale - Marian Nistor au avut o nouă întâlnire, chiar în piață, la care au mai participat comandatul Poliției Municipale Câmpina - Iulian Stanciu și un reprezentant al ISU Prahova. Discuțiile s-au purtat în jurul posibilității de a se menține piața pe actualul amplasament, dar cu respectarea normelor legale pentru a nu fi considerată o piață închisă. Directorul Pieței Centrale, Marian Nistor, a explicat că, din punct de vedere tehnic și practic, clădirea pieței nu poate suferi modificări, nu se pune problema detașării unor pereți, iar în aceste condiții, variantele oferite comercianților și cetățenilor sunt mutarea pentru una - două zile (luni și marți) pe amplasamente temporare, special create pe Strada I.L. Caragiale, în spatele complexului comercial Carrefour, timp în care va fi amenajat fostul bazar, astfel încât de miercuri piața să fie găzduită aici, în condiții de siguranță din punct de vedere sanitar, cu asigurarea distanțării între comercianți și a unor circuite pentru cumpărători. Singurele magazine care vor rămâne în actuala clădire a pieței sunt cele două magazine cu produse din carne de pe latura dinspre Strada Caragiale, care au obținut avizele necesare pentru a vinde direct din magazin, astfel încât, practic, niciun cumpărător nu va intra în clădirea pieței.
De asemenea, au fost văzute atât spațiile de pe Strada Caragiale, cât și fostul bazar, toți participanții la această discuție convenind că aceasta este cea mai bună soluție, în condițiile ordonanței Guvernului Orban.


08 Nov 2020 17:30 10069 vizualizari


Comentarii


  • 09.11.2020 15:03 The Mask Felicitari pentru rapiditatea cu care noul primar se misca.Garantez ca o sa fim placut surprinsi de lucrurile pe care Alin Moldoveanu o sa le faca pentru oras.Bravo,sper sa faca echipa buna la primarie.Deasemeni sunt surprins si de implicarea lui Liviu Briciu.Arata o noua fata a administratiei campinene.
  • 09.11.2020 14:27 Beldian Mircea Si cu pastravsria cum ramane? Cumoparam pasteav congelat din Bulgaria si Turcia,la + si ceva %fata de cel proaspat din piata?
  • 09.11.2020 07:43 Daniela Ma bucur sa vad ca se actioneaza si la noi cu rapiditate, daca era vechiul primar mai trecea o saptamana pana se gandea sa faca sedinta si inca o saptamana pana se lua o masura. Din fericire, campinenii au inteles ca nu se mai poate asa si au facut o schimbare importanta. Succes dle primar si celor din administratie care nu dau inapoi de la munca!
  • 08.11.2020 21:48 Alex Poate dupa ce se va termina pandemia cu adevarat, in locul bazarului, sa se faca parcarea suspendata care a fost promisa de acum multi ani
  • 08.11.2020 21:38 MADALINA Mie imi place mult dl Nistor. Ma bucur ca i s- a alaturat si dl Primar.
  • 08.11.2020 19:45 Mimi Doi oameni tineri... de care o sa mai auzim. Sa stiti ca eu nu vreau sa imi cumpar patrunjel din Carrefour. Asa ca faceti ceva ...
  • 08.11.2020 18:00 Sidonia Cretu Singura administratie care s-a gandit si la noi. Multumim dl director!
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
787 vizualizari 20 May 2024 16:53 Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Un nou comandant la Poliția Municipală Câmpina - comisar șef Alexandru Vasile

Poliția Municipală Câmpina are de astăzi un nou comandant. Este vorba despre comisar șef de poliție Alexandru Gabriel Vasile, împuternicit să conducă instituția de la Câmpina pe o perioadă de două luni, deci inclusiv în perioada alegerilor europarlamentare și locale.

citeste mai mult
1049 vizualizari 19 May 2024 09:14 Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

Incendiu la Secăria. Au fost cuprinse de flăcări o locuință și mai multe anexe

UPDATE, ora 9.26 - Incendiul a fost localizat și nu mai există pericolul de propagare.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență a anunțat că pompierii din cadrul Detașamentelor Sinaia și Câmpina intervin pentru stingerea unui incendiu la Secăria.

citeste mai mult
2040 vizualizari 17 May 2024 21:57 Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

Parcările, o mare problemă a Câmpinei. Rămâne pentru mandatul viitor, poate...

La inițiativa consilierului local Marius Anghelescu, la sediul Primăriei municipiului Câmpina s-a discutat zilele trecute o propunere a unui nou regulament privind parcările rezidențiale din Câmpina.  Din rândurile consilierilor locali au mai fost prezenți Valentin Crețu, Cosmin Raț și Liviu Briciu, alături de mai mulți reprezentanți ai Primăriei.

citeste mai mult
1904 vizualizari 16 May 2024 20:38 Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Poliția Prahova verifică sesizarea cu privire la numărul mare al vizelor de flotant acordate în Câmpina

Prezent astăzi la Ploiești, secretarul de stat în Ministerul de Interne, chestorul Bogdan Despescu, a confirmat faptul că la nivelul IJP se fac verificări în urma sesizării Asociației Câmpina Curată cu privire la numărul mare de vize de flotant acordate în municipiul Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV