Ceremonie de Ziua Drapelului, în centrul municipiului Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Drapelul național a fost înălțat astăzi pe catargul din centrul Câmpinei, din Parcul de la Soldat, în cadrul unei ceremonii la care au participat oficialități locale, dar și o delegație din orașul Cimișlia - Republica Moldova.

A fost o ceremonie scurtă, dar emoționantă, dedicată Zilei Drapelului. O zi pe care o sărbătorim începând din anul 1998 și care a fost instituită pentru a marca data de 26 iunie 1848, când Guvernul revoluționar a decis ca Tricolorul - roșu, galben și albastru, să reprezinte steagul național al tuturor românilor. Astăzi, despre semnificația celor trei culori a vorbit col (r) Marian Dulă, consilier local, președinte al Asociației Cultul Eroilor. Apoi a fost sfințit Drapelul și ridicat pe catarg în timp ce se intona Imnul Național. 
La ceremonie au participat primarul Horia Tiseanu, administratorul public Remus Bădulescu, consilierii locali Monica Clinciu, Marian Dulă, Viorel Bondoc și Robert Minea, directorul Poliției Locale - Marius Vișan, directori din Primăria Câmpina și de la mai multe instituții publice. Au fost și oaspeți de peste Prut - viceprimarul orașului Cimișlia, Sergiu Vârlan, împreună cu Ansamblul Folcloric "Stejăreii" din această localitate înfrățită cu municipiul Câmpina. 
Garda de onoare a fost formată dintr-un detașament de elevi de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" și un detașament al pompierilor militari din Câmpina.

7308 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1913 vizualizari
29 iun. 2022 21:08

Festivalul de Jazz-Rock de la Câmpina a ajuns la cea de-a X-a ediție

În perioada 5-7 august 2022, în incinta ștrandului de la Casa Tineretului, va avea loc ediția a X-a a Festivalului de Jazz-Rock, organizat de Asociația Culturală Euro Jazz Rock și Primăria municipiului Câmpina, prin proiectul ”CâmpinArtelor”, adică fără niciun leu de la bugetul local.

2523 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

Alte stiri recente

197 vizualizari
02 iul. 2022 20:08

Tineri voluntari din Corpul European de Solidaritate au poposit la Câmpina

2022 este Anul European al Tineretului și în cadrul unui stagiu de voluntariat prin Corpul European de Solidaritate, zece voluntari internaționali GEYC, din mai multe țări, împreună cu elevi de la liceele câmpinene au poposit vineri, 1 iulie, și la sediul Primăriei municipiului Câmpina, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu.

1118 vizualizari
02 iul. 2022 14:36

Poliția Prahova scoate la concurs mai multe posturi din sursă externă, inclusiv ofițeri și ajutor de șef de post

64 de posturi sunt scoase la concurs de Inspectoratul de Poliție Județean Prahova, cu recrutare prin încadrare directă din sursă externă: patru sunt pentru ofițer, iar 60 sunt pentru agenți de poliție – dintre care 15 pentru ajutor de șef de post din specialitatea ordine publică, în mediul rural.