Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - CS Brazi 2-0

Sport (Categoria articolului)

Puțini spectatori într-o arenă legendară pentru fotbalul câmpinean au poposit duminică dimineață la stadionul ”Fortuna”, din Poiana Câmpina, pentru meciul din prima etapă a returului, în care Triumf Poiana Câmpina a întâlnit formația CS Brazi.

Jocul a fost modest, cu multe inexactitități din partea tuturor combatanților, cu o sumedenie de greșeli. În ciuda acestui joc modest, deschiderea scorului a venit după un eurogol, Scu,pu reluând din foarfecă laterală, din colțul suprafeței de poartă, la colțul lung, după o centrare de pe partea dreaptă a atacului poienarilor. Același jucător a dublat diferența gazdelor, pofitând de o greșeală în defensiva echipei din Brazi. Mai mult, același jucător putea începe returul cu un hat-trick, dar a ratat lovitura de pedeapsă acordată de arbitrul ploieștean Laurențiu Piciu.
O victoria clară, dar fără strălucire, după un joc modest, în care oaspeții nu au ajuns la poartă.
Triumf Poiana Câmpina a început partida în următoarea alcătuire:Stroie - Stan, G. Radu, I. Dumitru, Georgescu (72 Țol), Bunea (85 L. Ion), Burchi, Tăndălache (46 D. Marin), R. Alexe (81 Țurlea), Scumpu (76 I. Vintilă), I. Alexe. Antrenor: Valentin Bunea.
Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare în fața formației Teleajen Văleni.
În alte meciuri ale etapei, CSO Băicoi - CS Câmpina 1-0 și Tricolorul Breaza - CS Cornu 2-1. Celelate rezultate ale rundei - aici.

3999 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

821 vizualizari
08 dec. 2023 22:10

Câmpineanul Darius Coman scrie istorie la Europenele de natație - nou record național la seniori în proba de 200m bras

1 comentarii

Vești excelente de la Otopeni, acolo unde au loc Campionatele Europene de Natație pentru seniori și unde câmpineanul Darius Coman, legitimat la clubul Barracuda și antrenat de Gabriel Cojocaru, scrie istorie.

1755 vizualizari
08 dec. 2023 17:04

Georgeta Popescu, aproape de Top 6 în Cupa Europei. A fost în Norvegia, urmează Letonia

La Lillehamer, în Norvegia, pe pârtia unde au avut Jocurile Olimpice din 1994 și Jocurile Olimpice de Tineret 2016, acum s-au desfășurat primele etape din circuitul Cupei Europei. Au fost șanse concursuri la două discipline (monobob și bob două persoane), totul desfășurându-se pe durata a șapte zile, un adevărat tur de forță pentru toți sportivii și tehnicienii prezenți în Norvegia.

Alte stiri recente

44 vizualizari
09 dec. 2023 10:19

Un nou eveniment caritabil organizat de motocicliștii de la Happy Street Brotherhood Câmpina

Motocicliștii câmpineni de la Happy Street Brotherhood organizează un nou eveniment caritabil destinat copiilor din familii cu posibilități materiale reduse. Este vorba despre o petrecere de Crăciun - Christmas Charity Party, unde accesul se va face pe bază de... dulciuri. Acestea vor fi strânse, frumos ambalate și dăruite unor copii.

1972 vizualizari
08 dec. 2023 19:51

La Tribunalul Prahova începe procesul în care autoarea accidentului din aprilie 2022, de la trecerea de pietoni de la Salcie, este acuzată de omor

1 comentarii

În aprilie 2022, Câmpina era zguduită de un accident teribil - o tânără spulbera pe trecerea de pietoni de la Salcie un adolescent de 17 ani, Paul Alexandru Dragomir, elev al Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, care și-a pierdut viața pe loc.