Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Cornu 2-1

Sport (Categoria articolului)

Atmosferă de sărbătoare la Breaza, înaintea primei etape a returului, în care elevii lui Costin Plăvache au întâlnit formația CS Cornu. Au fost emoții odată cu momentele care au precedat jocul, primul pe arena care de sâmbătă poartă numele lui Eugen Soriceanu, cel care înființa Tricolorul în anul 1924.

Partida a avut un început echilibrat, gazdele deschizând scorul printr-un autogol în minutul 20. Caracterul de echilibru al partidei s-a păstrat și după pauză. Butoi a egalat pentru corneni în minutul 75, iar când toată lumea se aștepta că acesta va fi rezultatul final, în al doilea minut suplimentar, Duricu aduce victoria liderului.
Iată și cele doupă echipe aliniate la fluierul arbitrului ploieștean Iulian Popișteanu:
Tricolorul: Neacșu - Tone, O. Gheorghe, Burlacu, Mușea, Roșu, Catană, Duricu, Popa, Negotei, Dogaru.
CS Cornu: Tănase - Zamfir, Bârsanel, Sandu, Mănescu, Butoi, Stancu, P. Radu, Ducu, Filip, Soare. 
Etapa viitoare, Tricolorul Breaza va juca în deplasare cu Atletic Ploiești, iar CS Cornu va primi pe teren propriu replica formației CS Mănești.
Într-un alt meci al acestei etape, CSO Băicoi - CS Câmpina 1-0.
Celelalte rezultate ale etapei - aici.

(Foto - Facebook.com/CSOTricolorulBreaza)

2034 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

231 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

1867 vizualizari
01 oct. 2023 13:41

Liga A Prahova, etapa a 9-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă și duminică au avut loc jocurile din cadrul etapei a 9-a din Liga A Prahova. Iată rezultatele înregistrate, clasamentul la zi și programul etapei viitoare.

Alte stiri recente

436 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

154 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: