Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Membrii PNL au așteptat un semn pentru a se regrupa și pentru a trece la treabă!"

Politică (Categoria articolului)

După "sincopa" de la alegerile interne pentru noua conducere a organizației locale, se pare că apele s-au calmat la PNL Câmpina, iar activitatea a intrat pe un făgaș normal. Sigur, timpul va demonstra dacă este sau nu așa. Noul președinte al PNL Câmpina, Marian Nistor, este optimist și convins că organizația va fi din ce în ce mai puternică. Din interviul pe care Marian Nistor ni l-a acordat puteți afla lucruri interesante despre liberalii câmpineni, despre alegerile locale din toamna anului trecut, despre alianța PNL USR PLUS din Câmpina și despre funcționarea acesteia la nivelul Consiliului Local, despre coaliția de dreapta din CL Câmpina.

“Am găsit o organizație liberală care a avut o putere de regrupare extraordinară în jurul unui membru cu vechime în cadrul PNL Câmpina. După cum ați văzut și la alegerile interne, sala a fost plină și puteau fi mai mulți membri, pentru că suntem mai mulți. Da, au fost niște sincope în ceea ce privește organizarea alegerilor interne. Nu numai la Câmpina, după cum știți în toată țara sunt niște probleme la organizarea acestor alegeri din cauza unor chestiuni de ordine internă, să le spunem așa. Dar alegerile au trecut, avem acum o nouă echipă de conducere la PNL Câmpina. Eu sunt convins că membrii PNL au așteptat un semn pentru a se regrupa și pentru a trece la treabă. Pe noi, membrii PNL Câmpina, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe acțiuni, multe campanii electorale prin care am trecut împreună. Ajungi după un timp să-i cunoști pe oameni și să îi simți. Da, era nevoie de acel ceva pentru ca membrii PNL să se reactiveze și să arate că avem o organizație numeroasă și puternică. Sigur, dorim să-i readucem alături de noi pe acei membrii care au ales la un moment dat să facă un pas înapoi și au intrat într-un con de umbră. PNL Câmpina are și foarte mulți simpatizanți și pentru mine va fi o provocare să-i determin să se implice în viața organizației, dar și în viața comunității locale”, a afirmat președintele PNL Câmpina.

Marian Nistor este optimist nu doar în privința propriului partid, ci și a alianței PNL cu USR PLUS, mai ales la nivelul Consiliului Local, chiar dacă aleșii locali ai acestei alianțe nu au experiență în administrație. “Colegii noștri care sunt consilieri locali sunt la primul lor mandat în administrația locală. Avem un singur coleg care a mai fost consilier în urmă cu mai mulți ani, dar la cât de dinamică este situația în administrația locală, îl putem considera ca și începător. Da, ei au nevoie de sprijin și îndrumare. În Consiliul Local sunt șase partide și un independent. Este greu să se strângă o majoritate. Cei mai mulți sunt noi în administrație. Nu este ca atunci când am intrat eu prima dată în Consiliul Local, în 2004, când aveam alături de mine oameni precum Vasile Cojocaru, Mihail Șerbănoiu sau Mărgărit Mușat, oameni grei, de la care, dacă voiai, aveai ce să înveți. Acum, colegii noștri sunt pe cont propriu. I-am văzut dornici să învețe, studiază și sunt convins că vor reuși. Dincolo de partea politică, importantă este partea administrativă. Pe câmpineni nu-i interesează neapărat certurile din interiorul unui partid, disputele din cadrul unei alianțe sau poate, uneori, discuțiile sterile din Consiliul Local. Pe câmpineni îi interesează să vadă că se întâmplă lucruri, că lor le este mai bine de la o zi la alta și că se pune în practică ceea ce li s-a promis”, a spus Marian Nistor. (video)

6115 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2479 vizualizari
23 sept. 2021 22:16

Un an de la alegerile locale. USR PLUS: "Vom vota în Consiliul Local doar ce e bun pentru Câmpina, nu și ce servește altor interese!"

Pe 27 septembrie se împlinește un an de la alegerile locale care au schimbat radical reprezentativitatea politică în administrația publică. Câmpinatv.ro realizează o serie de emisiuni cu reprezentanții partidelor care fac parte din Consiliul Local și încercăm să aflăm ce a fost bine și ce nu a fost bine în acest prim an din noul mandat, cum se văd lucrurile din interiorul partidelor și, bineînțeles, din interiorul administrației locale. Invitații acestei emisiuni - consilierii locali Adina Gârbăcică și Valentin Crețu de la USR PLUS.

6697 vizualizari
16 sept. 2021 20:14

Un an de la alegerile locale. PSD Câmpina își asumă unele greșeli, are și laude și critici la adresa primarului și susține că va apăra mereu interesul comunității

2 comentarii

Pe 27 septembrie 2021 se împlinește un an de la alegerile locale care au adus schimbări semnificative în administrația locală. CâmpinaTV.ro va realiza o serie de emisiuni cu reprezentanți ai partidelor care fac parte din Consiliul Local. Și deschidem seria acestor emisiuni cu Partidul Social Democrat, invitați fiind președintele PSD Câmpina - Dan Mușat și consilierul local Andrei Duran.

Alte stiri recente

1174 vizualizari
24 sept. 2021 21:06

Rata incidenței COVID-19 pentru localitățile din Prahova. La Gura Vadului, Brebu și Slănic, se revine la restricții privind circulația pe timpul nopții, în week-end

Direcția de Sănătate Publică Prahova a anunțat astăzi, 24 septembrie 2021, rata incidenței COVID-19 pentru fiecare localitate din Prahova. 17 localități din județ, printre care și municipiul Câmpina, au rata incidenței mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori. Din păcate, există și cinci localități unde rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depășit 5 la mia de locuitori. (foto)

1532 vizualizari
24 sept. 2021 19:53

La Comarnic, un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs

UPDATE - Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova a făcut o serie de precizări privind diagnosticul bărbatului - traumatism cranio-facial cu lipsă scalp fronto parietal drept, multiple plăgi delabrante faciale, gât și ambele urechi, multiple plăgi torace anterior; abdomen și antebraț drept transportat la Spitalul Județean Ploiești de un echipaj cu medic. Bărbatul a fost preluat conștient, dar pronosticul este rezervat. 
Un bărbat de 45 de ani a fost atacat și rănit grav de un urs în această după-amiază, la Comarnic, undeva la ieșirea spre Secăria. Bărbatul a fost preluat de echipaje medicale și transportat la spital.