Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Membrii PNL au așteptat un semn pentru a se regrupa și pentru a trece la treabă!"

Politică (Categoria articolului)

După "sincopa" de la alegerile interne pentru noua conducere a organizației locale, se pare că apele s-au calmat la PNL Câmpina, iar activitatea a intrat pe un făgaș normal. Sigur, timpul va demonstra dacă este sau nu așa. Noul președinte al PNL Câmpina, Marian Nistor, este optimist și convins că organizația va fi din ce în ce mai puternică. Din interviul pe care Marian Nistor ni l-a acordat puteți afla lucruri interesante despre liberalii câmpineni, despre alegerile locale din toamna anului trecut, despre alianța PNL USR PLUS din Câmpina și despre funcționarea acesteia la nivelul Consiliului Local, despre coaliția de dreapta din CL Câmpina.

“Am găsit o organizație liberală care a avut o putere de regrupare extraordinară în jurul unui membru cu vechime în cadrul PNL Câmpina. După cum ați văzut și la alegerile interne, sala a fost plină și puteau fi mai mulți membri, pentru că suntem mai mulți. Da, au fost niște sincope în ceea ce privește organizarea alegerilor interne. Nu numai la Câmpina, după cum știți în toată țara sunt niște probleme la organizarea acestor alegeri din cauza unor chestiuni de ordine internă, să le spunem așa. Dar alegerile au trecut, avem acum o nouă echipă de conducere la PNL Câmpina. Eu sunt convins că membrii PNL au așteptat un semn pentru a se regrupa și pentru a trece la treabă. Pe noi, membrii PNL Câmpina, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe acțiuni, multe campanii electorale prin care am trecut împreună. Ajungi după un timp să-i cunoști pe oameni și să îi simți. Da, era nevoie de acel ceva pentru ca membrii PNL să se reactiveze și să arate că avem o organizație numeroasă și puternică. Sigur, dorim să-i readucem alături de noi pe acei membrii care au ales la un moment dat să facă un pas înapoi și au intrat într-un con de umbră. PNL Câmpina are și foarte mulți simpatizanți și pentru mine va fi o provocare să-i determin să se implice în viața organizației, dar și în viața comunității locale”, a afirmat președintele PNL Câmpina.

Marian Nistor este optimist nu doar în privința propriului partid, ci și a alianței PNL cu USR PLUS, mai ales la nivelul Consiliului Local, chiar dacă aleșii locali ai acestei alianțe nu au experiență în administrație. “Colegii noștri care sunt consilieri locali sunt la primul lor mandat în administrația locală. Avem un singur coleg care a mai fost consilier în urmă cu mai mulți ani, dar la cât de dinamică este situația în administrația locală, îl putem considera ca și începător. Da, ei au nevoie de sprijin și îndrumare. În Consiliul Local sunt șase partide și un independent. Este greu să se strângă o majoritate. Cei mai mulți sunt noi în administrație. Nu este ca atunci când am intrat eu prima dată în Consiliul Local, în 2004, când aveam alături de mine oameni precum Vasile Cojocaru, Mihail Șerbănoiu sau Mărgărit Mușat, oameni grei, de la care, dacă voiai, aveai ce să înveți. Acum, colegii noștri sunt pe cont propriu. I-am văzut dornici să învețe, studiază și sunt convins că vor reuși. Dincolo de partea politică, importantă este partea administrativă. Pe câmpineni nu-i interesează neapărat certurile din interiorul unui partid, disputele din cadrul unei alianțe sau poate, uneori, discuțiile sterile din Consiliul Local. Pe câmpineni îi interesează să vadă că se întâmplă lucruri, că lor le este mai bine de la o zi la alta și că se pune în practică ceea ce li s-a promis”, a spus Marian Nistor. (video)

7029 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

2035 vizualizari
02 sept. 2022 20:19

Comunicat al Partidului Verde Câmpina: ”Au transformat Piața în bâlci, au fost de acord să se înlocuiască diplomele cu sinecuri și să se încurce taraba cu executorul”

2 comentarii

Am primit din partea Partidului Verde Câmpina un comunicat de presă, pe care îl redăm integral:

4780 vizualizari
01 sept. 2022 08:56

Argumentele ”oamenilor liberi” în favoarea realizării pasajului subteran

7 comentarii

Zilele trecute, liderul Partidului Oamenilor Liberi, Liviu Briciu, care este și consilier local, a susținut o conferință de presă, în care unul dintre subiectele abordate a fost necesitatea construirii pasajului subteran, proiectul mult-discutat, care a născut atâtea pasiuni și a stârnit atâtea orgolii.

Alte stiri recente

1024 vizualizari
27 sept. 2022 17:28

Societatea Ecogen Power Câmpina a cumpărat și stadionul rafinăriei și anunță că nu-i va schimba destinația de bază sportivă

1 comentarii

Conform unui comunicat de presă primit la redacție, societatea Ecogen Power SRL Câmpina, proprietarul fostei rafinării “Steaua Română”, a cumpărat și stadionul care a aparținut rafinăriei, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

886 vizualizari
27 sept. 2022 15:11

25 de sancțiuni în valoare de aproape 6.000 lei, bilanțul Poliției Rutiere Câmpina într-o singură zi

În cursul zilei de luni, 26 septembrie, în două intervale orare, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpina au organizat și desfășurat acțiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere și creșterea gradului de vizibilitate al elementului polițienesc în segmentul stradal.