CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Membrii PNL au așteptat un semn pentru a se regrupa și pentru a trece la treabă!"

- Politică -

După "sincopa" de la alegerile interne pentru noua conducere a organizației locale, se pare că apele s-au calmat la PNL Câmpina, iar activitatea a intrat pe un făgaș normal. Sigur, timpul va demonstra dacă este sau nu așa. Noul președinte al PNL Câmpina, Marian Nistor, este optimist și convins că organizația va fi din ce în ce mai puternică. Din interviul pe care Marian Nistor ni l-a acordat puteți afla lucruri interesante despre liberalii câmpineni, despre alegerile locale din toamna anului trecut, despre alianța PNL USR PLUS din Câmpina și despre funcționarea acesteia la nivelul Consiliului Local, despre coaliția de dreapta din CL Câmpina.

“Am găsit o organizație liberală care a avut o putere de regrupare extraordinară în jurul unui membru cu vechime în cadrul PNL Câmpina. După cum ați văzut și la alegerile interne, sala a fost plină și puteau fi mai mulți membri, pentru că suntem mai mulți. Da, au fost niște sincope în ceea ce privește organizarea alegerilor interne. Nu numai la Câmpina, după cum știți în toată țara sunt niște probleme la organizarea acestor alegeri din cauza unor chestiuni de ordine internă, să le spunem așa. Dar alegerile au trecut, avem acum o nouă echipă de conducere la PNL Câmpina. Eu sunt convins că membrii PNL au așteptat un semn pentru a se regrupa și pentru a trece la treabă. Pe noi, membrii PNL Câmpina, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe acțiuni, multe campanii electorale prin care am trecut împreună. Ajungi după un timp să-i cunoști pe oameni și să îi simți. Da, era nevoie de acel ceva pentru ca membrii PNL să se reactiveze și să arate că avem o organizație numeroasă și puternică. Sigur, dorim să-i readucem alături de noi pe acei membrii care au ales la un moment dat să facă un pas înapoi și au intrat într-un con de umbră. PNL Câmpina are și foarte mulți simpatizanți și pentru mine va fi o provocare să-i determin să se implice în viața organizației, dar și în viața comunității locale”, a afirmat președintele PNL Câmpina.

Marian Nistor este optimist nu doar în privința propriului partid, ci și a alianței PNL cu USR PLUS, mai ales la nivelul Consiliului Local, chiar dacă aleșii locali ai acestei alianțe nu au experiență în administrație. “Colegii noștri care sunt consilieri locali sunt la primul lor mandat în administrația locală. Avem un singur coleg care a mai fost consilier în urmă cu mai mulți ani, dar la cât de dinamică este situația în administrația locală, îl putem considera ca și începător. Da, ei au nevoie de sprijin și îndrumare. În Consiliul Local sunt șase partide și un independent. Este greu să se strângă o majoritate. Cei mai mulți sunt noi în administrație. Nu este ca atunci când am intrat eu prima dată în Consiliul Local, în 2004, când aveam alături de mine oameni precum Vasile Cojocaru, Mihail Șerbănoiu sau Mărgărit Mușat, oameni grei, de la care, dacă voiai, aveai ce să înveți. Acum, colegii noștri sunt pe cont propriu. I-am văzut dornici să învețe, studiază și sunt convins că vor reuși. Dincolo de partea politică, importantă este partea administrativă. Pe câmpineni nu-i interesează neapărat certurile din interiorul unui partid, disputele din cadrul unei alianțe sau poate, uneori, discuțiile sterile din Consiliul Local. Pe câmpineni îi interesează să vadă că se întâmplă lucruri, că lor le este mai bine de la o zi la alta și că se pune în practică ceea ce li s-a promis”, a spus Marian Nistor. (video)


30 Jul 2021 23:03 7958 vizualizari


Comentarii


Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
4618 vizualizari 14 Jun 2024 18:27 Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

Motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut Primăria Câmpina. Pasajul, lipsa de comunicare și încrederea în oameni care nu meritau

V-am prezentat într-un articol anterior motivele care, credem noi, stau la baza victoriei Irinei Nistor (PSD) în alegerile locale din 9 iunie 2024. Vom încerca acum să creionăm motivele pentru care Alin Moldoveanu a pierdut, surprinzător pentru mulți, funcția de primar.

citeste mai mult
3673 vizualizari 13 Jun 2024 20:59 Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Motivele pentru care Irina Nistor a câștigat Primăria Câmpina. Carul mic (PCC) care a împins carul mare (PSD)

Încercăm o analiză a rezultatelor alegerilor locale din 9 iunie 2024 și începem cu... învingătorii. Despre învinși vom scrie separat.

citeste mai mult
1796 vizualizari 07 Jun 2024 20:14 Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Mesajul primarului Alin Moldoveanu la final de campanie electorală

Campania electorală pentru alegerile din 9 iunie 2024 (locale și europarlamentare) se încheie sâmbătă dimineață la ora 7.00, cu 24 de ore înainte de deschiderea secțiilor de votare. La final de campanie, vă prezentăm mesajul primarului Ioan Alin Moldoveanu, candidat PNL pentru încă un mandat la Casa cu Grifoni.

citeste mai mult
2036 vizualizari 07 Jun 2024 16:37 Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Partidul Câmpina Curată: ”A venit vremea pentru Câmpina curată, inclusiv din punct de vedere moral!”

Adina Gârbăcică, Rudolf Leica și Liviu Dumitrache, candidați din partea Partidului Câmpina Curată la Consiliul Local, la alegerile din 9 iunie 2024, au fost invitații noștri la o ultimă emisiune electorală.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV