CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Marius Anghelescu, consilier PMP: ”Tendința în partid era să nu votezi cu Alin Moldoveanu!”

- Interviuri -

Marius Anghelescu, consilier PMP: ”Tendința în partid era să nu votezi cu Alin Moldoveanu!”

Marius Anghelescu, consilier local al Partidului Mișcarea Populară, a fost invitatul nostru la o emisiune în cadrul căreia am discutat atât subiecte politice, cât și subiecte legate de administrația locală.

Din punct de vedere politic, Marius Anghelescu se află în ”tabăra Tomac”, spre deosebire de ceilalți doi consilieri ai acestei formațiuni politice, care sunt în ”tabăra Diaconescu”. ”Nu a fost un moment anume, care a dus la această ruptură - ne-a explicat Marius Anghelescu. A fost un proces care a evoluat în timp. Ne întâlneam înaintea ședințelor cu domnul Pițigoi, dezbăteam proiectele, dar tendința în PMP era să nu votezi cu Alin Moldoveanu mai nimic! Eu am votat de fiecare dată conform propriei conștiințe. Au fost și situații în care nu am votat proiectele primarului Alin Moldoveanu, unul dintre acestea fiind cel legat de pasajul subteran”. Invitatul nostru a povestit problemele pe care le-a avut în partid, fiind avertizat că va fi dat afară dacă nu votează așa cum stabilește partidul, lucruri interne, dar interesante pentru opinia publică.
Tot din punct de vedere politic, Marius Anghelescu a povestit că sediul din Strada Mărășești al PMP a fost predat Cătălinei Bozianu, președintele organizației județene a PMP (aripa Tomac), iar numărul membrilor de la Câmpina din această tabără este de... unu! Adică, invitatul nostru, Marius Anghelescu.
Din punct de vedere administrativ, Anghelescu a recunoscut că: ”Nici nu știam la ce să mă aștept când am intrat în Consiliul Local. Mă așteptam ca lucrurile, totuși, să fie altfel...” De asemenea, a trecut în revistă cea mai mare parte a proiectelor pe care le-a inițiat, stadiul lor, afirmând că este mulțumit 50% de activitatea sa din Consiliul Local. În același timp, a apreciat că ”din păcate, cred că din tot ceea ce s-a întâmplat în Consiliul Local în acest mandat vor rămâne doar certurile, scandalurile, circul”.
Vă invităm să urmăriți integral emisiunea cu Marius Anghelescu, consilier local din partea Partidului Mișcarea Populară, care a mai precizat că va candida pentru un nou mandat de consilier local.


15 Feb 2024 15:44 2286 vizualizari


Comentarii


  • 22.02.2024 16:02 Manda Ninel Să ne spună d-l Pițigoi pe ce criterii l a numit pe acest domn în consiliul local...a avut mâna proastă! Nu e de mirare ce s a întâmplat cu pmp.
1004 vizualizari 18 Jun 2024 18:26 Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi, o analiză a rezultatului alegerilor din 9 iunie: ”Transparența ar trebui să fie o prioritate în noul mandat”

Adrian Pițigoi a fost invitatul unei emisiuni la CâmpinaTV.ro, în care am analizat rezultatele scrutinului din 9 iunie.

citeste mai mult
1248 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2210 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1953 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV