Primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu, a primit distincția "Omul Unirii" din partea autorităților din Căușeni (Republica Moldova)

Eveniment (Categoria articolului)

Primarul comunei Poiana Câmpina, Alin Moldoveanu, a primit titlul onorific "Omul Unirii", distincție acordată de autoritățile Raionului Căușeni din Republica Moldova (președintele raionului - Nicolae Golban) și de Muzeul Memorial "Alexei Mateevici" din Zaim (director prof. Ion Găină). S-a întâmplat chiar pe 1 Decembrie 2018, de Ziua Națională a României, la inaugurarea "Aleii Domnitorilor" din Zaim, localitate înfrățită cu Poiana Câmpina.

Alin Moldoveanu a primit această distincție pentru gestul său deosebit de a dona comunei Zaim, în nume personal, busturile a șase domnitori, busturi amplasate pe "Aleea Domnitorilor" din fața Primăriei Zaim. O distincție similară - "Omul Unirii" - a primit și primarul din Zaim, Ion Veste, pentru deschiderea de care a dat dovadă, pentru că a susținut demersul primarului din Poiana Câmpina și pentru că s-a implicat sufletește (și nu numai) în amenajarea aleii inaugurate pe 1 Decembrie 2018. (video)
Vă reamintim că, acum, o "Alee a Domnitorilor" există în atât la Zaim, cât și în Poiana Câmpina, cele două alei fiind inaugurate în aceeași zi și la aceeași oră. Primarul Alin Moldoveanu s-a aflat la Zaim, de unde a adresat un mesaj atât locuitorilor din Basarabia, cât și celor din Poiana Câmpina, împreună cu primarul Ion Veste, prin Skype.

Citiți și: Eveniment de excepție, pe 1 Decembrie 2018, la Zaim, în Basarabia

9826 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1471 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

2765 vizualizari
21 mar. 2024 08:05

Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” a împlinit 52 ani de la înființare

2 comentarii

Sărbătoare mare miercuri, 20 martie, la Școala Gimnazială ”Alexandru Ioan Cuza” din Câmpina. În ziua în care se împlineau 204 ani de la nașterea domnitorului care a dat numele acestei instituții de învățământ, conducerea acesteia a decis să organizeze și o mică festivitate dedicată împlinirii a 52 ani de existență ai școlii.

Alte stiri recente

411 vizualizari
28 mar. 2024 17:08

Reacție fără precedent a societății Neptun Câmpina, ca răspuns la acuzațiile primarului Alin Moldoveanu privind microhidrocentrala de la Fântâna cu Cireși

Un grup de salariați ai societății Neptun Câmpina ne-au transmis o Scrisoare deschisă adresată primarului municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. Este o scrisoare șocantă, pe care o puteți citi în continuare, apoi o să încercăm să explicăm ce a stat la baza acestei reacții fără precedent.

380 vizualizari
27 mar. 2024 21:58

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - Tonus București 36-28

Primul meci oficial în sala de sport a Școlii Gimnaziale ”B.P. Hasdeu” a adus o victorie concludentă pentru CS Câmpina, în fața echipei Tonus București.