Campania "Let's do it România!" la Provița de Jos. Voluntarii au strâns 80 de saci cu gunoaie

Social (Categoria articolului)

La Provița de Jos s-a desfășurat sâmbătă, 18 septembrie 2021, o amplă acțiune de strângere a gunoaielor aruncate pe domeniul public, acțiune inclusă în programul național "Let's do it România" și organizată cu prilejul Zilei Naționale a Curățeniei.

La acțiunea de la Provița de Jos au participat aproximativ 60 de persoane, în cea mai mare parte voluntari, care au strâns 80 de saci cu gunoaie. Dincolo de efectul imediat al acțiunii, acela de curățenie a localității, "Let's do it România" și-a propus și să contribuie la conștientizarea, în rândul populației din Provița de Jos, a importanței asigurării unui mediu cât mai curat și sănătos, dar și a dezvoltării spiritului civic și a încurajării voluntariatului.
Se cuvine subliniată participarea la acțiune a copiilor și părinților, dar și a beneficiarilor de ajutoare sociale, a reprezentanților Primăriei Provița de Jos, în frunte cu primarul Ionuț Bocioacă, a consilierilor locali, precum și sprijinul acordat de operatorul de salubritate SC Floricon Slub SRL Câmpina.

(Sursă foto - pagina de Facebook a primarului Ionuț Bocioacă)

3006 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

10 vizualizari
27 nov. 2021 16:04

Premiile municipiului Câmpina pentru cei mai buni 25 de liceeni din clasa a XII-a

În cadrul ședinței Consiliului Local Câmpina din 25 noiembrie au fost acordate Premiile municipiului Câmpina, pentru cei mai buni 25 de elevi de liceu, din clasele a XII-a. 

4006 vizualizari
26 nov. 2021 11:52

Conducătorul auto, care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat la "Răcitor", s-a prezentat singur la Poliția Locală Câmpina

Este vorba despre un bărbat de 68 de ani, din comuna Provița de Sus. Acesta a mers vineri dimineață la sediul Poliției Locale Câmpina, unde a recunoscut în fața agenților că el este cel care a intrat cu mașina în betonul proaspăt turnat din intersecția de la "Răcitor". Bărbatul a spus că nu a fost atent, că nu a văzut barierele și indicatoarele și și-a cerut scuze pentru incidentul creat. A fost sancționat în conformitate cu prevederile Ordonanței de Guvern 43/1997 privind regimul drumurilor publice.

Alte stiri recente

14 vizualizari
27 nov. 2021 16:10

Cupa Europei, la bob. Câmpineanca Georgeta Popescu a punctat din nou pentru Olimpiadă

La Altenberg, în Germania, s-a desfășurat vineri și sâmbătă Cupa Europei la bob, printre sportivii care s-au aliniat la startul întrecerilor, din lotul național României, numărându-se și câmpineanca Georgeta Popescu în probele de monobob și bob două persoane.

422 vizualizari
27 nov. 2021 14:54

Liga A Prahova, etapa a 17-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă dimineață au avut loc primele partide din ultima etapă a turului Ligii A Prahova. Iată rezultatele înregistrate până acum și clasamentul la zi: