Inițiativa noastră de a oferi câmpinenilor posibilitatea să arate întregii comunități imagini surprinse în diverse locuri se bucură de tot mai mult succes. Zilnic primim atât pe paginile noastre de Facebook, cât și pe Whatsapp, la numărul 0733.388.425 diferite imagini, dar și sugestii și ne sunt semnalate unele probleme cu care se confruntă cetățenii. Acum, vă prezentăm o serie de imagini surprinse de Andreea Petcu în spatele Școlii de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr”, în prelungirea Străzii Crișuri și a Aleii Popasului.
Imaginile sunt elocvente, natura fiind invadată de gunoaie - saci de gunoaie, de moloz, saltele, carcase de televizoare, piese de automobile, demonstrându-se încă o dată că, uneori, nesimțirea nu are limite! Din păcate, este o zonă destul de greu accesibilă, care nu se află nici în calea operatorului de salubritate, nici a echipelor de curățenie, nici a Poliției Locale, o zonă pe care o cunosc foarte bine doar cei care locuiesc în vecinătate. Maldărele de gunoaie depozitate aici se văd din DN1 și, în ciuda tuturor eforturilor administrației locale, ale societății civile, ale operatorului de salubritate, astfel de situații nu fac decât altceva să păteze imaginea municipiului Câmpina și, evident, să distrugă natura.
Vă reamintim că așteptăm imagini surprinse de dumneavoastră prin oraș, fie că este vorba de aruncarea gunoaielor sau orice altă atitudine ori faptă care considerați că încalcă normele de bună conviețuire socială. Haideți, împreună, să facem din Câmpina un oraș mai frumos din toate punctele de vedere!
În Câmpina se derulează proiectul ”Calificat pentru viitor”, care presupune inclusiv stagii de practică pentru elevi la agenți economici implicați în derularea acestui proiect.
Primăria Municipiului Câmpina informează cetățenii cu privire la termenele de eliberare a cărților de identitate (model 1997), precum și la situația operativă privind cărțile electronice de identitate.
Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) a primit semnale că mai mulți cetățeni au fost apelați telefonic de persoane care s-au prezentat drept angajați ai caselor de asigurări de sănătate.
Casa de copii ”Ada Marinescu” a rămas în memoria colectivă a câmpinenilor, indiferent de numele purtat de această instituție după 1989, ca un simbol al copiilor orfani.