CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Consiliul Local Câmpina va discuta oportunitatea realizării unei săli polivalente pe locul celebrei "Alei senzoriale"

- Actualitate -

Consiliul Local Câmpina va discuta oportunitatea realizării unei săli polivalente pe locul celebrei

O sală polivalentă în Câmpina este un deziderat pe care mulţi politicieni şi l-au fixat. Chiar dacă sportul dispare încet, dar sigur, din peisajul cotidian local, iar spectacolele sunt o "rara avis", totuşi, este aproape unanim apreciat faptul că este nevoie de o sală polivalentă în al doilea municipiu al judeţului. Discuţia este readusă în prim-plan de un proiect care va fi discutat joi, 30 august, în şedinţa Consiliului Local.

Iniţiatorul proiectului este consilierul Daniel Ioniţă, care a identificat deja două terenuri în incinta Căminului Petrol, din B-dul Nicolae Bălcescu. Este vorba de un teren chiar la stradă, cu o suprafaţă de 4.530mp, şi un alt teren, undeva lângă bazinul didactic de înot, în suprafaţă de 4.081mp, care ar urma să devină parcare pentru viitoarea sală polivalentă. Fiind şi membru în Consiliul de Administraţie al Colegiului Tehnic "Constantin Istrati", Daniel Ioniţă a obţinut deja acordul acestui for pentru schimbarea destinaţiei celor două terenuri pe perioadă nedeterminată. Aprobarea acestei hotărâri ar institui şi obligaţia compartimentelor de specialitate din cadrul Primăriei de a întocmi documentaţia necesară pentru obţinerea avizelor necesare schimbării destinaţiei celor două terenuri.
Acum, terenul pe care ar urma să se construiască viitoarea sală polivalentă este unul destul de mic. Pentru că o sală polivalentă ar trebui să găzduiască şi evenimente sportive, presupunând că se construieşte pe toată suprafaţa de 4.500mp, dacă eliminăm zidurile, spaţiile tehnice obligatorii, vestiarele, grupurile sanitare şi tribunele, constatăm că nu prea mai rămâne mare lucru. Aproape că retrăim povestea cu terenul multifuncţional... În plus, s-ar distruge celebra "alee senzorială", despre care noi am scris în mai multe rânduri că este lăsată de izbelişte, pentru că acest teren este exact cel pe care primarul Horia Tiseanu şi alte oficialităţi inaugurau cu mare fast celebra alee.
În aceeaşi şedinţă a Consiliului Local, în cadrul proiectului de rectificare a bugetului local este prevăzută şi o nouă poziţie bugetară - 15.000 lei pentru realizarea unui Plan Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru sala polivalentă B-dul Nicolae Bălcescu.
Vom urmări discuţiile din Consiliul Local şi vom reveni asupra acestui subiect, pentru că dincolo de exploatarea politică a unor astfel de proiecte - iar unii aleşi locali parcă numai acest lucru îl au în vedere când iniţiază proiecte - o sală polivalentă la Câmpina ar fi chiar ceva frumos. Dar în mod cert să găsesc terenuri care să ofere toate facilităţile pentru o sală decentă, civilizată. Sigur, în condiţiile în care se doreşte cu adevărat realizarea sa şi nu este doar o "petardă" cu iz electoral, cum a fost cea a lui Horia Tiseanu cu parcul industrial.


28 Aug 2018 11:51 5002 vizualizari


Comentarii


  • 28.08.2018 17:23 Raluca Chiar ne iau de prosti?! Ce sala polivalenta sa faci acolo?! O sa iasa la fel de polivalenta ca terenul multifuctional. Apoi, si domnul Ionita e tot un fel de Fratila!
  • 28.08.2018 12:58 NINI NU NE DORIM IN ACEA LOCATIE O SALA POLIVALENTA. POATE CA O ASTFEL DE CONSTRUCTIE ESTE NECESARA, DAR NU IN ACEA LOCATIE. MI SE PARE O PROSTIE. ESTE SUPERBA ACEA LOCATIE CU SPATIU VERDE, COPACI. TURNAM IAR BETOANE?????? D-LE IONITA ATI LUAT-O RAZNA???? ATI MAI DISTRUS DOUA TERENURI DE TENIS, CE-I DREPT NU NEMAIPOMENITE... DAR CARE PUTEAU FI UTILIZATE SI DE CEI CARE NU AVEAU BANI SA PLATEASCA LA FIBEC SAU SOCERAM PT. UN ASTFEL DE TEREN SI ATI FACUT UN TEREN DE HANDBAL/ BASCHET CA NU SE MAI STIE... NU VA MAI OPRITI???? SUNTETI O NULITATE IN ALE SPORTULUI, IMI CER SCUZE PENTRU EXPRIMARE. D-LE TISEANU NU PERMITETI ASA CEVA....VALORIFICATI POTENTIALUL SPATIILOR VERZI PE CARE LE MAI AVEM... AMENAJATI-L PE CEL EXISTENT!!!!!! NE-ATI CONSULTAT PUBLIC CU PRIVIRE LA O ASTFEL DE DESTINATIE????
1087 vizualizari 25 Jun 2024 20:31 O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

O singură ofertă pentru modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului. Licitația va fi reluată

Data de 23 iunie a fost termenul limită până la care s-au putut depune oferte pentru licitația privind modernizarea ștrandului de la Casa Tineretului, din Câmpina.

citeste mai mult
767 vizualizari 25 Jun 2024 10:36 Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Trei garaje au fost mistuite de flăcări noaptea trecută, la Florești

Noaptea trecută, în jurul orei 00.30, la Florești, pe Strada Școlii, a avut loc un incendiu, care a mistuit trei garaje.

citeste mai mult
979 vizualizari 24 Jun 2024 23:42 Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Primim de la cititori. Avarie la o conductă de apă pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse în seara de luni pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona blocurilor dintre Lidl și stadion.

citeste mai mult
4224 vizualizari 24 Jun 2024 17:24 Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială a inundat pasajul de la Ceas, din centrul Câmpinei. Mesaj RO-ALERT pentru mai multe localități limitrofe

Ploaia torențială care a căzut luni după-amiază și la Câmpina a dus la inundarea Pasajului de la Ceas, din centrul localității. Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a trimis imagini sugestive în acest sens.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV