Liga A Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Tricolorul Breaza 1-3

Sport (Categoria articolului)

Cu o listă lungă de indisponibilități, poienarii au primit vizita liderului cu gândul de a face un joc cât mai bun și a-i ține piept formației pregătite de Costin Plăvache, un fost jucător care a scris istorie pe stadionul din Poiana Câmpina.

A fost un meci frumos, chiar spectaculos, cu două echipe care și-au văzut de joc, au vrut (cât au putut) să ofere spectatorilor (aproximativ 300) un meci cât mai frumos. La finalul unei prime reprize dominate de brezeni, aceștia au deschis scorul, prin Negotei, în chiar minutul adițional al primei reprize. În minutul 58, Duricu a dublat avantajul oaspeților, transformând o lovitură de pedeapsă. După numai două minte arbitrul Valentin Dumitru a indicat punctul de pedeapsă și la cealaltă poartă, dar portarul Negreanu a parat lovitura lui Vintilă. Negotei a dus scorul la 3-0, în minutul 59, iar după bara lui I. Alexe, din minutul 79, poienarii au reușit golul de onoare, în ultimul minut al jocului, prin transformarea de către Roman a unei noi lovituri de pedeapsă.
La fluierul arbitrului Valentin Dumitru s-au aliniat formațiile:
Triumf Poiana Câmpina: Stroe - Țurlea, Dumitru, Bej, Georgescu, Bunea, R. Alexe, I. Alexe, Roman, Vintilă, Țol. A mai ucat Rece. Antrenori: Valentin Bunea, Alin Postolache.
Tricolorul Beaza: Negreanu (76 Barbu) - Petrescu (67 Tone), O. Gheorghe, Burlacu, Mușea (47 Ștefănoiu), Roșu, Duricu, Popa, Dumitru, Badea (65 Ioniță), Negotei. Antrenor: Costin Plăvache.
Rezultatele acestei etape - aici.
Runda viitoare, Triumf Poiana Câmpina va întâlni în deplasare formația CS Mănești, în vreme ce Tricolorul Breaza va juca în fața propriilor suporteri cu AFC Brebu.

2527 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1627 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

1 comentarii

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

840 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

1273 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

463 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.