CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/
https://www.soceram.ro/

Accident în Câmpina. Un tânăr a pierdut controlul volanului, a lovit două mașini parcate, apoi s-a răsturnat

- Social -

Accident în Câmpina. Un tânăr a pierdut controlul volanului, a lovit două mașini parcate, apoi s-a răsturnat

Accidentul s-a produs noaptea trecută, pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina, în zona Bisericii "Adormirea Maicii Domnului" (de la Brazi). Un tânăr aflat la volanul unui autoturism BMW se deplasa dinspre centrul localității. În apropierea intersecției cu Strada Frații Golești a pierdut controlul volanului, a lovit două dintre mașinile aflate în parcarea din fața blocului, apoi a intrat pe contrasens și s-a răsturnat.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, conducătorul auto a fost rănit ușor și transportat la Spitalul Municipal Câmpina cu o ambulanță de la SAJ. I-au fost recoltate și probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sau nu sub influența băuturilor alcoolice, iar rezultatul a fost negativ, șoferul nu era băut. Din primele cercetări a reieșit că tânărul a pierdut controlul volanului și a ratat virajul din cauza vitezei. 
La locul accidentului s-au aflat echipaje de la Poliția Municipală Câmpina, Poliția Locală, Serviciul Județean de Ambulanță și ISU Prahova. Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. Potrivit unor martori oculari, noaptea trecută, pe bulevardul central din Câmpina aveau loc și curse de mașini, polițiștii cercetând acum dacă tânărul era sau nu implicat într-o astfel de cursă nocturnă în momentul în care s-a produs accidentul.


20 Jun 2018 08:56 14439 vizualizari



Comentarii






  • 20.06.2018 12:37 Motoroiu Mihai Așa este noaptea se fac întreceri poliția locală ia banii degeaba.
863 vizualizari 17 Apr 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

citeste mai mult
2933 vizualizari 12 Apr 2024 21:29

Mai mulți elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat sediul PRO TV

Un grup de 25 elevi de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina au vizitat miercuri, 10 aprilie, sediul PRO TV, din București, prin intermediul platformei JOBLANDIA - platformă ce facilitează legătura licee - companii pentru a oferi adolescenților o perspectivă practică asupra organizațiilor și joburilor existente și viitoare, sprijinindu-i astfel să-și aleagă cât mai informat cariera.

citeste mai mult
1794 vizualizari 07 Apr 2024 22:10

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina

Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminică, 7 aprilie, în a doua duminică a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolică ”Sf. Anton de Padova”, din Câmpina.

citeste mai mult
1920 vizualizari 07 Apr 2024 08:16

Propunere pentru o troiță în zona bisericii de la Spitalul Municipal Câmpina, dedicată victimelor COVID-19

Nimeni nu știe cu exactitate numărul persoanelor care au murit la Câmpina în pandemia de COVID-19, izbucnită în primăvara anului 2020. Au fost și femei și bărbați, și tineri și bătrâni, chiar și medici de la Spitalul Municipal Câmpina, care a fost unitate suport COVID în anii pandemiei.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV