CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Drept la replică din partea AUR Câmpina

- Politică -

Drept la replică din partea AUR Câmpina

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

"Opțiunile politice ale oricărui lider de partid aparțin convingerilor personale ale fiecăruia, pe baza educației, expertizei, probității și a lucrurilor demonstrate de-a lungul carierei, motiv pentru care le vom exprima punctual în articole viitoare. Referitor la articolul în cauză, ne exprimăm regretul că s-a perceput în mod eronat faptul că Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este un partid extremist, cu o ideologie confuză, de un naționalism agresiv. Apreciem faptul că adoptarea unor poziții naționaliste și conservatoare la un moment dat, NU înseamnă extremism sau agresivitate, ci apărarea cu toată puterea a drepturilor și libertăților cetățenești românești, care ne definesc ca membrii ai aceleiași națiuni, cu rol important în solidaritatea între cetățeni și valorizarea capitalului autohton. Susținem identitatea națională și promovarea valorilor tradiționale, pe care le considerăm obiective autentice, românești, extrem de importante în păstrarea spiritului și conservarea resurselor țării. Considerăm că este necesară reformarea sistemului politic actual - sistem care nu ne reprezintă drepturile – printr-o schimbare echitabilă și sustenabilă, cu grijă și preocupare pentru generațiile viitoare."
Biroul de comunicare AUR Campina


21 Nov 2023 11:48 2108 vizualizari


Comentarii


  • 22.11.2023 10:11 Tanase Frizeri,lopătari.Pe bune?Oraș de intelectuali..Bun îl au pe Anghel Jr care are fata de primar,dar Grama și restul....ce au făcut la viață lor
  • 22.11.2023 08:35 diss Dacă România a ajuns să "reformeze" sistemul politic cu aur atunci e jale! Mare de tot!😓
  • 21.11.2023 21:35 Corina SE INTREGESTE ECHIPA: MOLDOVEANU, ANGHEL, ROBERTA ANASTASE, GRAMA. O SA NUMERE VOTURILR ROBERTA...
Vremea
http://www.taxexpertav.ro/index.html
https://elstargroup.ro/
http://floricon.ro/
http://www.spitalcampina.ro/
30zile7zileCele mai citite
Ultimele comentarii
879 vizualizari 22 May 2024 18:35 Alin Moldoveanu a prezentat investițiile în infrastructura din educație și cultură și a lansat un atac extrem de dur la adresa opozanților săi politici

Alin Moldoveanu a prezentat investițiile în infrastructura din educație și cultură și a lansat un atac extrem de dur la adresa opozanților săi politici

În cadrul unei noi emisiuni electoral, Alin Moldoveanu, candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie, a prezentat investițiile realizate în infrastructura din educație și din cultură și a lansat un atac fără precedent la adresa opozanților săi politici - PSD, PMP și, mai nou, Partidul Câmpina Curată.

citeste mai mult
791 vizualizari 22 May 2024 11:53 Un PAS ÎNAINTE pentru Câmpina. BOGDAN ENE și mesajul său către câmpineni

Un PAS ÎNAINTE pentru Câmpina. BOGDAN ENE și mesajul său către câmpineni

Bogdan Ene este candidatul Alianței Dreapta Unită (PMP-USR-Forța Dreptei) la Primăria municipiului Câmpina. Are 54 de ani, este inginer la societatea Confind, a absolvit Universitatea Transilvania Brașov - Secția Construcții Aerospațiale. este căsătorit și are doi copii. Din 2020, este consilier local din partea PMP, președinte al Comisiei de Buget-Finanțe din CL Câmpina. Vă prezentăm în continuare mesajul lui Bogdan Ene către câmpineni.

citeste mai mult
747 vizualizari 20 May 2024 11:39 Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț, candidatul POL la Primăria Câmpina: ”Jumătate de normă pentru viceprimar asigură banii pentru investiția în ștrand!”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, la alegerile din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
1989 vizualizari 17 May 2024 21:36 “Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

“Votul de pe 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva pasajului subteran rutier” - Irina Mihaela Nistor (candidat PSD pentru funcția de primar al Câmpinei)

În contextul alegerilor locale din 9 iunie, candidatul PSD pentru funcția de primar al Câmpinei, Irina Mihaela Nistor, subliniază importanța crucială a acestui vot, mai ales în ceea ce privește controversatul proiect al pasajului rutier subteran. Irina Mihaela Nistor consideră că votul din 9 iunie trebuie privit ca un referendum local împotriva acestui proiect și că rămânerea la cârma Primăriei a actualului primar, Alin Moldoveanu, va duce inevitabil la începerea lucrărilor pentru pasaj. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV