CONTACT

Drept la replică din partea AUR Câmpina

- Politică -

Drept la replică din partea AUR Câmpina

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

"Opțiunile politice ale oricărui lider de partid aparțin convingerilor personale ale fiecăruia, pe baza educației, expertizei, probității și a lucrurilor demonstrate de-a lungul carierei, motiv pentru care le vom exprima punctual în articole viitoare. Referitor la articolul în cauză, ne exprimăm regretul că s-a perceput în mod eronat faptul că Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este un partid extremist, cu o ideologie confuză, de un naționalism agresiv. Apreciem faptul că adoptarea unor poziții naționaliste și conservatoare la un moment dat, NU înseamnă extremism sau agresivitate, ci apărarea cu toată puterea a drepturilor și libertăților cetățenești românești, care ne definesc ca membrii ai aceleiași națiuni, cu rol important în solidaritatea între cetățeni și valorizarea capitalului autohton. Susținem identitatea națională și promovarea valorilor tradiționale, pe care le considerăm obiective autentice, românești, extrem de importante în păstrarea spiritului și conservarea resurselor țării. Considerăm că este necesară reformarea sistemului politic actual - sistem care nu ne reprezintă drepturile – printr-o schimbare echitabilă și sustenabilă, cu grijă și preocupare pentru generațiile viitoare."
Biroul de comunicare AUR Campina


21 Nov 2023 11:48 2085 vizualizari


Comentarii






  • 22.11.2023 10:11 Tanase Frizeri,lopătari.Pe bune?Oraș de intelectuali..Bun îl au pe Anghel Jr care are fata de primar,dar Grama și restul....ce au făcut la viață lor
  • 22.11.2023 08:35 diss Dacă România a ajuns să "reformeze" sistemul politic cu aur atunci e jale! Mare de tot!😓
  • 21.11.2023 21:35 Corina SE INTREGESTE ECHIPA: MOLDOVEANU, ANGHEL, ROBERTA ANASTASE, GRAMA. O SA NUMERE VOTURILR ROBERTA...
1384 vizualizari 06 May 2024 10:14 Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă vor să ajungă consilieri locali la Câmpina

Pe listele cu candidați la Consiliul Local Câmpina, la alegerile din 9 iunie, pe care le-am publicat integral aici, regăsim și doi fotbaliști cu prezențe în prima ligă. Este vorba de Valentin Negoiță - locul 9 pe lista Partidului Național Liberal, și Claudiu Dumitrescu - locul 17 pe lista Partidului Câmpina Curată.

citeste mai mult
2179 vizualizari 03 May 2024 15:55 Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

Virgiliu Nanu: ”Câmpina are nevoie de o schimbare!”

citeste mai mult
1840 vizualizari 02 May 2024 20:11 Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

Alegeri locale la Câmpina. Opt candidați la funcția de primar și 148 la Consiliul Local

S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie 2024. La Câmpina, s-au înscris în cursa electorală opt candidați la funcția de primar din partea a tot atâtea partide politice și alianțe, precum și 148 candidați la Consiliul Local din partea a zece formațiuni politice și un independent.

citeste mai mult
1824 vizualizari 02 May 2024 18:58 Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

Suspiciuni privind posibile fraude electorale, semnalate de Partidul Câmpina Curată

În cadrul unei declarații de presă, pe care au susținut-o joi, 2 mai, liderii Partidului Câmpina Curată au făcut o serie de declarații pe mai multe subiecte, cel mai ”fierbinte” fiind cel al unei posibile fraude electorale în perspectiva alegerilor locale din 9 iunie 2024.

citeste mai mult
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV