Drept la replică din partea AUR Câmpina

Politică (Categoria articolului)

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

"Opțiunile politice ale oricărui lider de partid aparțin convingerilor personale ale fiecăruia, pe baza educației, expertizei, probității și a lucrurilor demonstrate de-a lungul carierei, motiv pentru care le vom exprima punctual în articole viitoare. Referitor la articolul în cauză, ne exprimăm regretul că s-a perceput în mod eronat faptul că Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) este un partid extremist, cu o ideologie confuză, de un naționalism agresiv. Apreciem faptul că adoptarea unor poziții naționaliste și conservatoare la un moment dat, NU înseamnă extremism sau agresivitate, ci apărarea cu toată puterea a drepturilor și libertăților cetățenești românești, care ne definesc ca membrii ai aceleiași națiuni, cu rol important în solidaritatea între cetățeni și valorizarea capitalului autohton. Susținem identitatea națională și promovarea valorilor tradiționale, pe care le considerăm obiective autentice, românești, extrem de importante în păstrarea spiritului și conservarea resurselor țării. Considerăm că este necesară reformarea sistemului politic actual - sistem care nu ne reprezintă drepturile – printr-o schimbare echitabilă și sustenabilă, cu grijă și preocupare pentru generațiile viitoare."
Biroul de comunicare AUR Campina

1026 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Corina 21.11.2023 21:35 SE INTREGESTE ECHIPA: MOLDOVEANU, ANGHEL, ROBERTA ANASTASE, GRAMA. O SA NUMERE VOTURILR ROBERTA...
  • diss 22.11.2023 08:35 Dacă România a ajuns să "reformeze" sistemul politic cu aur atunci e jale! Mare de tot!😓
  • Tanase 22.11.2023 10:11 Frizeri,lopătari.Pe bune?Oraș de intelectuali..Bun îl au pe Anghel Jr care are fata de primar,dar Grama și restul....ce au făcut la viață lor

Politică

1726 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

1223 vizualizari
07 dec. 2023 21:30

A fost lansat proiectul Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat la Câmpina

Joi seară, într-un spațiu elegant și bine pus la punct din clădirea BCR, din centrul municipiului Câmpina, a avut loc lansarea proiectului Câmpina Residence, primul ansamblu de locuințe realizate de un investitor privat în Câmpina.

578 vizualizari
07 dec. 2023 18:43

Tribunalul Ilfov a admis suspendarea hotărârii privind terenurile de pe râul Doftana

Joi, 7 decembrie 2023, a fost primul termen în procesul intentat de societățile Elsid și Electrocarbon împotriva Consiliului Local Câmpina și Primăriei Câmpina pentru suspendarea hotărârii privind aprobarea îndeplinirii procedurilor de radiere din Cartea Funciară a dreptului de superficie, uz și servitute înscrise în favoarea celor două societăți asupra terenurilor aparținând municipalității, situate pe albia râului Doftana, acolo unde Elsid și Electrocarbon au investiții în domeniul energetic.