Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a unor pictori de dincolo de Prut

Eveniment (Categoria articolului)

Vineri, 31 martie 2023, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana” din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

Sponsorul expoziției este Anatol Crețu, iar curatorul ei - Victor Hristov, expoziția fiind un răspuns la recenta vizita în Republica Moldova a pictorului câmpinean Gabriel Dima. Gazda vernisajului de vineri după-amiază va fi Alexandra Toma, responsabilul Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.
Vă reamintim că este a doua expoziție a unor pictori din Republica Moldova pe care o găzduiește Casa de Cultură din Câmpina anul acesta, după cea care a avut vernisajul în urmă cu aproximativ o lună, pe 25 februarie, în cadrul căreia au participat mai mulți pictori din Cahul, localitate înfrățită cu municipiul Câmpina. De altfel, la acel moment, la vernisaj au fost prezenți atât viceprimarul municipiului Cahul, Tatiana Romaniuc Mititelu, cât și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

2915 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1242 vizualizari
31 mar. 2024 08:58

La Câmpina, credincioșii romano-catolici au primit Lumina Sfântă a Învierii

La Câmpina, comunitatea romano-catolică este formată din aproximativ 400 de persoane. O bună parte dintre aceștia au participat sâmbătă seară la slujba de Înviere și au primit Lumina Sfântă a Învierii la Biserica ”Sfântul Anton de Padova”, din municipiu, ctitorie a inginerului Anton Raky. Slujba de Înviere oficiată de părintele paroh Claudiu Cojan a început cu Sfânta Liturghie și a continuat cu binecuvântarea Focului și a Lumânării Pascale.

2068 vizualizari
25 mar. 2024 21:51

De ziua ei, Poliția Câmpina și-a deschis porțile pentru copiii de la mai multe școli

1 comentarii

25 Martie este Ziua Poliției, iar una dintre activitățile desfășurate cu acest prilej a fost și la Câmpina. Aici, Poliția Municipală și-a deschis porțile, elevi de la Grădinița ”Iulia Hasdeu”, Școala gimnazială din cadrul Liceului Tehnologic Mecanic, Școala Centrală și Școala Gimnazială din cadrul Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” fiind fascinați să descopere un univers nou.

Alte stiri recente

38 vizualizari
19 apr. 2024 22:01

BEJ Prahova a respins contestația PSD privind numirea reprezentanților PNL în birourile electorale locale, inclusiv la Câmpina

În ziua desemnării reprezentanților partidelor politice în birourile electorale din fiecare localitate, PSD a depus o contestație. Contestația a fost formulată la nivelul fiecărei localități din Prahova, cu excepția comunei Izvoarele, dar având aceeași temă, a fost analizată la nivelul Biroului Electoral Județean Prahova.

80 vizualizari
19 apr. 2024 21:02

Biroul Electoral Câmpina a fost completat cu reprezentanții partidelor

În cursul zilei de vineri, 19 aprilie, conform calendarului electoral, a fost realizată completarea Biroului Electoral de Circumscripție Câmpina cu reprezentanții formațiunilor politice.