Vineri, 31 martie, la Casa de Cultură Câmpina are loc vernisajul unei noi expoziții a unor pictori de dincolo de Prut

Eveniment (Categoria articolului)

Vineri, 31 martie 2023, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza” din municipiul Câmpina va avea loc vernisajul unei expoziții a câtorva pictori de dincolo de Prut, care au expus în Galeria ”Fata Morgana” din Mărcăuți, o localitate aflată la mică distanță de capitala Republicii Moldova, Chișinău.

Sponsorul expoziției este Anatol Crețu, iar curatorul ei - Victor Hristov, expoziția fiind un răspuns la recenta vizita în Republica Moldova a pictorului câmpinean Gabriel Dima. Gazda vernisajului de vineri după-amiază va fi Alexandra Toma, responsabilul Casei de Cultură ”Geo Bogza” Câmpina.
Vă reamintim că este a doua expoziție a unor pictori din Republica Moldova pe care o găzduiește Casa de Cultură din Câmpina anul acesta, după cea care a avut vernisajul în urmă cu aproximativ o lună, pe 25 februarie, în cadrul căreia au participat mai mulți pictori din Cahul, localitate înfrățită cu municipiul Câmpina. De altfel, la acel moment, la vernisaj au fost prezenți atât viceprimarul municipiului Cahul, Tatiana Romaniuc Mititelu, cât și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

2698 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

161 vizualizari
09 dec. 2023 12:28

La Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina s-a sărbătorit Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun

Pe 9 decembrie este Ziua Internațională a Felicitărilor de Crăciun. Momentul a fost sărbătorit în avans, vineri, 8 decembrie, la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina, sub îndrumarea colectivului didactic de la această instituție.

790 vizualizari
08 dec. 2023 18:55

Musicum Adolescentia revine la Câmpina cu un concert de colinde, pe 19 decembrie 2023

1 comentarii

Asociația Musicum Adolescentia din Craiova revine la Câmpina cu un nou spectacol din cadrul proiectului "Zâmbete pe portativ". De această dată este vorba despre un concert de colinde organizat marți, 19 decembrie 2023, de la ora 19.00, la Casa Tineretului.

Alte stiri recente

134 vizualizari
09 dec. 2023 13:08

Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - CSO Mizil 35-22 (12-8)

La ultimul meci oficial pe teren propriu în anul 2023, fetele de la CS Câmpina, pregătite de Daniel Vasile, au obținut o nouă victorie categorică, impunându-se în fața formației CSO Mizil la o diferență de 13 goluri.

279 vizualizari
09 dec. 2023 11:47

Scandal cu iz politic în Consiliul Local Câmpina pe tema prelungirii finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene

1 comentarii

La începutul acestei săptămâni, luni, 4 decembrie, a avut loc o ședință extraordinară de îndată a Consiliului Local Câmpina, una foarte importantă având în vedere subiectul - prelungirea finalizării mai multor proiecte cu fonduri europene.